Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 731
  • 932
  •   1
Отговори
# 330
Принцеса, благодаря за отговора!
Аз нямам нищо против да я поддържам с мат/ коректор или каквото е необходимо, така и така ходя всеки месец за корен, само да намеря някой читав и да съм спокойна, че като седна , няма да има неприятни изненади.
В темата беше споделила за едно салонче до Манджерата, някакви конкретни впечатления от там за боядисването имаш ли?
При Тео питах , но 150лв с Алфапарф ми се сториха неоправдано много, не знам, може и да греша.

# 331
  • Варна
Хелия, аз подобен проблем с фризьори нямам😁. Казвам точно, кратко и ясно какво искам и как го искам. Имам познания на тема коса повече от повечето. При мен такъв номер с боята просто няма как да мине.
Енигма. Доста клиентки на Дама студио познавам и ги виждам всеки ден. И двете фризьорки са Ок. Аз лично си харесвам повече Тита 😁 сигурно защото е блондинка с разкошна коса. Работят с висок клас продукти. Но и там лични впечатления от боядисване нямам. Подстригват добре. Ванчето е фен на филажната ножица и това е основната причина да се записвам при Тита.

# 332
  • Варна
Здравейте,
Кого бихте ми препоръчали и от кого сте доволни?Става въпрос за боб-каре.Благодаря.

# 333
  • Варна
Ако трябва да отида за балеаж, бих го направила или при Алина Диксан или При Тео. Мето от "Мето" пък подстригва хубаво. За Валя от Валентина мисля, че няма за какво да се съжалява, аз лично спрях да ходя при нея.

# 334
Честно казано последния път ме подстригва Деси в При Тео. Останах доволна, бих я посетила пак. Но самия салон ми е голяма въпросителна, няма табела, в някакво вътрешно помещение постоянно влизат и излизат мъже. Малко ми е странна работата там.
Аз все пак не разбрах Валентина ще работи ли отново или не? Да знам дали да я изключа окончателно като вариант.

# 335
  • Варна
Хелия, а при Деси със записан час ли е? Какви са цените там? За Валентина не мога да отговоря, но може да ѝ пишете примерно ЛС на страничката ѝ във Фейсбук, предполагам би отговорила.

# 336
Хелия, а при Деси със записан час ли е? Какви са цените там? За Валентина не мога да отговоря, но може да ѝ пишете примерно ЛС на страничката ѝ във Фейсбук, предполагам би отговорила.
При Деси може и без час, ако е свободна. За подстригване ми взе 10 лв.

# 337
Момичета, можете ли да ми препоръчате добра фризьорка, която да подстригва по домовете?
В тази ситуация никак не ми се стои с часове по салоните, а и ми се вижда по-удобно. Flowers Hibiscus

# 338
Хелия, влизат и излизат мъже, защото самият Тео постригва на долния етаж, аз докато бях поне петима подстрига.
Между другото аз мисля да се подстрижа при него.
Някакви отзиви и цени?
Иначе си правих балеаж там при Хатче.

# 339
Доволна ли си от балеажа? Ако е удобно, може ли да пуснеш една снимка отзад, може и на лични?

# 340
enigm@, снимка нямам, но може да разгледаш профила им във фейсбук. Доволна съм, като изключим, че самият процес балеаж е доста неприятен поне за мен. И другото като негатив , е неизбежно изгаряне на косата. Но моята още преди балеяжа беше изгоряла от едни кичури, но цвета ми беше рижав.

# 341
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хелия, преди месец и половина може би питах Валя дали няма да отваря салон. Тя ни сподели-на есен. Имаме си приказка с нея и затова си позволих да я питам да знам какво да направя, че нещо с боядисването вкъщи не се справям. Не откривам точната боя. Два пъти ходя в едно салонче под Формулата за матирване и корен и съм доволна.

# 342
При Валентина Димова не можах да се запиша за прическа, не работи на моята дата. Може ли да ми препоръчате някой в центъра, Спортна зала, Чаталджа, Червения, Окръжна, Гранд Мол? Излезе ми реклама на Studio Ego, може и при тях да отида или в Escape.

# 343
  • Варна
Аз съм се включвама и друг път с отзиви за "При Тео".
Подстригвала съм се при него , когато съм имала процедура при Хатче и съм била доволна.
Скоро ходих в новия им салон само за прическа при Хатче. Ами златни ръце има , косата ми не мръдна докато не я измих, а не сложи кой знае колко много лак или други подобни.
Преди мене имаше девойка с доста дълга коса, на която й оправяха балеаж правен при друг. Взеха й 180 лв, работила била с нея от 9:30 до 13:30. На мен ми се сториха срашно много пари, но момичето беше много доволна , явно предишния й път е било трагедия и сега сияеше.
Аз не бих дала толкова пари, но пък за всеки влак си има пътници, дето се казва Wink
Относно салона направо е рай сега в сравнение с предишния !!! Долу работи Тео и е нормално да има много мъже, доста клиенти има.

# 344
  • Варна
Днес получих поредното си разочарование от фризьор във Варна. В момента съм в етапа на отчаянието и се чудя какво да направя  Cry
С професионалиста колорист се виждахме за първи път и обсъдихме предварително какво искам и защо. Исках топло светло рус цвят с дълбок корен, и срещу добра сума получих тъмен корен с  матирани сиво руси кичури. Подчертах в разговора- само да не е сиво, защото ме състарява, не отговаря на тена ми, както и обсъдихме предишни грешки на фризьори. В резултат получавам точно и предимно сиво. Cry Явно преценката на фризьора или уменията му са толкова. Ядосвах се, плаках, но сега къде да отида, и кога? Едва ли е добра идея сега веднага, въпреки че бих искала. Моля ви ако имате идея, кой би се справил с такава задача- топло русо с дълбок корен да споделите, ще съм много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт