Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 662
  • 932
  •   1
Отговори
# 375
Чух добри отзиви за Мето.Някой има ли лични впечатления?
Мнението на клиента е много относително.
Аз Мето мога да го препоръчам с две ръце.Професионалист е голям.
Плюс и от мен. Не веднъж съм го препоръчвала. Фризьорите в салона му и той са много добри професионалисти.

# 376
За руса коса вече мога спокойно да препоръчам Деляна от Urban. Единствената фризьорка, която ползва Olaplex наистина (!) всички стъпки и разбира от бои. Най-накрая добих мечтаното еднакво русо, дори косата ми е по-здрава от преди два месеца.
Мога да напиша мнение два пъти по-дълго от това на Arsinoia, пак в същия стил. Обиколила съм половината град и впечатленията ми напълно съвпадат с нейните. Аз давам луди пари за козметика за домашна грижа и накрая отивам в салона и щетите, които ми нанасят зануляват всичко.
Още преди две години бях ходила при Хатче-само за измиване и подстригване (при въпросния Тео, който ме върна в 60-те години с прическата, която ми докара) и такава мизерия беше навсякъде, че....След това съм ходила и при Елица Петкова и най-голямото ми разочарование е Алина Диксан-просто.....само приказки, приказки, приказки....а накрая резултата е плачевен, но цената-висока.

# 377
Netflix, много ти благодаря за мнението! Тая Диксан я следя в фейсбук и много и се чудих, но някакси винаги се спирах.
Би ли споделила, какви са цените при Деляна и изцяло ли се правиш руса или балеаж (или подобно с израснал корен)?

# 378
  • Варна
Аз искам да питам за Алина Диксан, защо конкретно сте недоволна, имате ли снимки от вашият резултат? Следя я от много време и пуска уникални неща, чудех се дали да отида. Имам познати, които много я хвалят също. В същото време, няма как 100 %от клиентите даса доволни.

# 379
Лично аз не съм доволна от подстригване при Мето.
[/quote]
[/quote]
Плюс и от мен. Не веднъж съм го препоръчвала. Фризьорите в салона му и той са много добри професионалисти.

# 380
  • Варна
Доволни ли сте от фризьорите в салона на Кина Кудева? И колко горе-долу се чака за час при самата нея? Колебая се там или при Валентина Димова.. все още не мога да преценя, търся фризьор, който да се спрява добре и с подстригването, и с прическите.

# 381
  • Варна
Във Варна единствената, която не ме е разочаровала с подстригване и боядисване е била Ива. Преди работеше в салон Ивида, срещу Ритуална  зала. Сега разбрах, че има салон в Левски. Подстригва перфектно! Много е добра.
Искам да ви кажа, че внимателно съм изчела цялата тема и съм изпробвала повечето от хвалените тук стилисти. Меко казано, никой не ме е впечатлил. При това се изказвам много меко!
Ако ме питате за координати на Ива-не мога да дам актуални. Просто вече не съм във Варна. Знам, че името й е Ивелина Манова.

Аз също мога да дам полижителна оценка от работата на Ива ! Не съм й клиентка от години ( 10 поне) , ноооо преди ми правеше страхотно късо каре. Тогава бях куку и се боядисвах черно и нямаше къде да ме обърка, ноо наистина знам че работи добре.
Когато работеше в Ивида имаше при нея момиче, което не съм сигурна дали обучаваше или просто работеше за нея, но също мога да препоръчам ! От години работи в спа център Амарант -Сияна. Последните години ходя при нея и за боя, плитки, подстригване. Определено цените й са нормални ( казвам го на база посещения и при Кина, Кристиян Милев, Хатче ) . Не съм руса обаче и нямам опит как се справя с този цвят.
Иначе относно дразненето на скалпа, това може да се случи и с най-щадящата био , мио еко боя Grinning Но разбира се после , ако следва зачервяване, люнеще според мен може и да е някаква реакция Wink

# 382
Момичета аз не се отказвам лесно Joy
Имам няколко месеца да намеря читав фризьор, който да ми направи рус балеаж.
Косата ми леко по леко израства и след няколко месеца ще има нужда от подръжка.
Попаднах случайно на една страница във фейсбук на Валентина Димова.Всичко изглежда ок на снимките , но се сетих, че Arsinoia я беше споменала и се върнах да прочета коментари.
Очевидно хубавите снимки не са критерий, а личното впечатление.
В Ескейп някой ходил ли е за рус балеаж?

# 383
Лично аз не съм доволна от подстригване при Мето.
[/quote]
[/quote]
Мнението ми е лично. А не да чуя от някой. Повече от 15 г съм редоввн клиент в салона

# 384
Здравейте! С червен балеаж съм и търся добър фризьор, който да го премахне. Искам да се върна към изцяло кафявото. Бихте ли ми препоръчали някого?

# 385
Момичета да раздвижим темата.
Някой ходил е тук за рус балеж? Много добре изглежда на снимките.
FRINGE Hair&Beauty.

# 386
Аз съм възмутена от повечето варненски фризьори/фризьорки. Почвам да се чудя тези хора въобще знаят ли какво правят и не им ли е поне малко неудобно да се излагат така /и да взимат луди пари за това/.
Грижиш се за косата си, внимателно сресване, маски, серуми и някой некадърник точно за 20 минути може да ти я съсипе и с месеци да се чудиш какво да правиш. Била съм при Хатче - ниска хигиена, разхвърляно и мръсно навсякъде, приказва за себе си без да се спре, освен това и ми изгори косата. Била съм при Дариа Антонова - още по-зле, стоях 3 часа за едни корени и матиране, отново изгорена коса, луди пари и ме простуди, като ме държа поне 30 минути на мивката. Последно ме довърши и Валентина Димова - също не е много наясно какво прави, уж ми казваше, че ми слага много щадяща боя, а скалпът ми щипеше зверски. Последният път ме изгори няколко пъти на мивката и толкова грубо ми дърпаше косата по време на матирането, че ми я накъса ужасно + изгорен скалп, който ме болеше дни и се обели след това. В салона й през половин час влизат какви ли не дистрибутори и представители и тя постоянно се опитва да говори с тях и да си поръчва разни неща, докато те прави. Но не пропуска да прави фотосесии с ринг лампа на косите, които по природа изглеждат добре и са лесни за оформяне.
Та как човек да има доверие на тези хора?! И това далеч не са всички истории на моя горчив опит.
Моля ако знае някой фризьор/ка, които подстригват добре и имат опит в боядисването на руса коса без да я съсипят, да пише. Ще съм много благодарна!
Напълно съгласна с мнението Ви за Валентина Димова за мен тази жена нищо не разбира това всичко друго може да бъде, но не и фризьор никой да не се лъже да ходи при нея особено за рус цвят!

# 387
Lolito86, а препоръка за някой за русо? Или и ти още не си го открила?
Аз мисля, след месец, два да отина до Салон Интимно да направя една консултация. Този път където и да реша да се направя първо ще разпитам за всичко. Плекс/ защита , продукт, техника, подръжка и т.н.

# 388
Боядисвам се само с Давинес вече от една година, руса съм и ми се отразява чудесно на косата.
Салона е Далия, зад Пощата.
Преди бях с Кристиан ъф Рома, но не бях толкова доволна.

# 389
Боядисвам се само с Давинес вече от една година, руса съм и ми се отразява чудесно на косата.
Салона е Далия, зад Пощата.
Преди бях с Кристиан ъф Рома, но не бях толкова доволна.
А какво русо си, можеш ли да снимаш и естесвеният ти цвят тъмен или светъл е?
Има ли страница във фейсбук?

Общи условия

Активация на акаунт