Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 694
  • 932
  •   1
Отговори
# 795
За подстригването с машинка - това, което са ми казвали няколко фризьорки беше, че по този начин косата ти цъфти като невидяла.

# 796
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Съгласявам се с Вас, че примерно е така, но фризьора след това минава и с ножица, което ще рече, че машинката не е финална. Явно я използват за добро оформяне. Това са мои размисли.

# 797
При мен е точно така- подстригване с машинка и завършване с ножица.
Направих го през декември и към момента не забелязвам никакъв цъфтеж.
Явно да го очаквам скоро според думите на съфорумката.

# 798
За подстригването с машинка - това, което са ми казвали няколко фризьорки беше, че по този начин косата ти цъфти като невидяла.
Моите наблюдения са същите. 4 години търпях машинки, усукване на кичури и вертикално чистене на цъфтеж. Смених няколко фризьорки. Преди 2 години си намерих моята, харесах прическата й първо и отидох за каре. Като видях как държи ножицата и как ме подстригва като техника, после исках да я нацелувам. От тогава нямам цъфтежи, неравни и накъсани кичури и косата ми изглежда относително добре. И заслугата е главно на начина на подстригване.

# 799
Ооо, не не не. Мен не ме довършваше с ножица, само машинката. Чак последните пъти когато ѝ  се размрънках, че не искам с машинката, тогава ме довърши с ножица. Косата ми обаче пак се гъне неправилно.
Но пак казвам всичко общо за 7 минути.

П. П. Според нея с машинката косата не цъфтяла. Сега от вас чувам друго

# 800
Моите наблюдения, че от машинката не цъфти косата.
Преди, когато ме подстригваха с ножица винаги ми цъфтеше косата, сега когато е с машинка не. Обаче за ме мине с машинка, моята фризьорка първо трябва да ми изправи чупливата коса с четка и сешоар на сухо и това ме влудява. Та явно трябва да избера по-малкото зло.

# 801
  • Варна

Е по-голяма глупост скоро не бях чела. Говорим за машинката за мъжко подстригване нали? Не за оная дивотия за обиране на цъфтеж. .....Валя ми изравнява дължината с машинка всеки път и ако намерите един цъфнал косъм на главата ми аз съм трамвай.
Не виждам проблем и в изправянето с четка и сешоар. Имам на косата си доволно много термозащита/не давам да ме мият  в салон/.

Saudadе след това,което причиниха на Лимана аз бих помислила 3 пъти преди да стъпя там. Познавам Марияна и две години ме подстригваше докато Валя не работеше,но фактът,че пуснаха момичето да си тръгне от салона с вид на клоун няма как да го приема. Казах и го,а тя ми се оправда,че не я е правила тя. Е да ама стои с името си зад салона......
Ако ще ходите там изришно подчертайте,че искате Марияна да ви обслужи.

# 802
Аз в последно време се заглеждам в дами с изцяло руси коси, ми една няма с хубав корен, всички са с жълт. Дори и по телевизия, водещи пак с жълт, а те предполагам се правят при професионалисти.
Което малко по малко ме отказава да стана тотал блонд и може би ще заложа пак на балеаж.

# 803
  • Варна
Изцяло руса съм след боядисване Grinning. След месец -месец и нещо няма как да е същото. Косата си расте,пигментът пада-това е положението.
Просто се приех такава каквато съм защото алтернативата е да ходя с изгоряла коса.

# 804
Е нали изцяло русите  , ходят на корен на около 3 седмици, по пътя на логиката би следвало да са винаги с хубав рус цвят.
То много зависи и колко тъмна е основата.
Аз преди много години съм била, ама и моя корен вечно се различаваше и косата ми е правиха тъмно сива, но това преди 15 год.
Сега би следвало да са напреднали нещата, техники, продукти и т.н.

# 805
При мен цъфтежът не се дължи на начина на подстригване. Още първият път, в който отидох при Петя, тя ми каза, че може да цъфти заради некачествени ножици на фризьора, но и след нейните пак си цъфтеже.

# 806
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това за ножиците и аз съм го чувала и има логика. Клиентка съм на Валя над 7г.сигурно,но проблем с цъфтежа нямам. Не полагам супер грижи за косата въпреки, че имам хиляда неща и обичам да експериментирам с нови. Посещавала съм и друга фризьорка, когато не работеше и тя процедираше по същия начин. Всеки е свободен да избира фризьора си и да споделя мнение.

# 807
Моите наблюдения са същите. 4 години търпях машинки, усукване на кичури и вертикално чистене на цъфтеж. Смених няколко фризьорки. Преди 2 години си намерих моята, харесах прическата й първо и отидох за каре. Като видях как държи ножицата и как ме подстригва като техника, после исках да я нацелувам. От тогава нямам цъфтежи, неравни и накъсани кичури и косата ми изглежда относително добре. И заслугата е главно на начина на подстригване.

Хелия, били споделила коя е фризьорката?
Аз търся добра фризьорка, която да обира цъфтежа на косата на ръка с ножица, без предварително да я изправя с преса за коса и да я минава с машинка.

# 808
Ema_E, на мен ми спаси ужасно нацъфтяла коса Стефка Каралеова. Салонът и е в Левски, студио Provocat. Тя обира нагоре по дължините, не само отдолу.

# 809
Penguin4e, Благодаря!

Ще я пробвам и нея, дано да остана и аз доволна.

Общи условия

Активация на акаунт