Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 706
  • 932
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Ema_E, на мен ми спаси ужасно нацъфтяла коса Стефка Каралеова. Салонът и е в Левски, студио Provocat. Тя обира нагоре по дължините, не само отдолу.

На мен пък точно тя ми офъка жестоко косата. Тя прави това споменато по-горе вертикално чистене на цъфтежа, което не знам дали само по себе си е неподходящо или тя не го прави както трябва, но там не бих се върнала.

Хелия, и аз чакам да кажете коя е вашата фризьорка. И къде работи, че само по име не ги намирам.

# 811
Благодаря, Didi168, че сподели опита си с тази фризьорка, всяко мнение е ценно.

# 812
Да, абсолютно, всяко мнение е ценно. При мен имаше добър резултат от вертикалното чистене, но явно не при всеки е така.
Иначе, след това се преместих при Маргарита Христова на Бдин, но вече не бях с нацъфтяла коса. При нея ми харесваше как ми прави самата форма, по-раздвижено. Аз съм със средна дължина.

# 813
  • Варна
Penguin4e, да не би да сте с гъста коса? Тогава може би този метод е подходящ. Аз съм с много тънка и рядка косичка и резултатът при мен беше ужасен. Една приятелка също “пострада” в Провокат, и тя е с тънка коса.

# 814
Просто на тънка коса си личи повече загубата на обем, който цъфтежите създават.

# 815
  • Варна
При мен се получи не загуба на обем, а накъсване и дупки по дължините, все едно съм мината с филажна ножица по средата на дължините. Точно до където обираше цъфтежа вертикално.

# 816
Penguin4e, да не би да сте с гъста коса? Тогава може би този метод е подходящ. Аз съм с много тънка и рядка косичка и резултатът при мен беше ужасен. Една приятелка също “пострада” в Провокат, и тя е с тънка коса.
Не съм с гъста, с тънка съм. Но положението беше много зле при мен. Може и наистина да е имало загуба на обем, не си спомням точно, че беше преди няколко години,  но алтернативата ми беше много драстично да скъся.
Добре е, че се включихте с вашия опит, че да не подведа някой.

# 817
Ходя при Нуши в NK Styling, работи сама, има много клиентки, но си спазва часовете. Салонът е на ул. Възраждане 1, под училище Васил Априлов.

# 818
  • Варна
Стефка Каралеова и на мен ми направи на нищо косата.  С къдрава коса съм. Ходих няколко пъти , уж да обере всичко. А то става все по зле. Определено и дадох шанс, но не става . Високи цени , мизерно ( ужасен тоалет) , не препоръчвам. Сега съм за подстригване , но ме е страх вече.

# 819
Салон анджети на чаталджа също взема връхчета, но Facebook има снимки преди и след.

# 820
Само да предупредя - ако сте с къса коса, в никакъв случай при Ива от HAIR & ART Studio!

# 821
Само да предупредя - ако сте с къса коса, в никакъв случай при Ива от HAIR & ART Studio!
Защо?

# 822
Защо?

Показах снимки и много внимателно и ясно обясних какво искам и какво категорично не искам. Познайте какво получих. Мисля че за пръв път през живота си плаках за коса. Не просто беше грозна, супер демодирана прическа, ами и неравна, с дупки, криво. Толкова беше зле, че познати коментираха колко е ужасно... без да ги питам. Някак успях да издържа близо два месеца и постепенно я оправям, но е ад.

# 823
Защо?

Показах снимки и много внимателно и ясно обясних какво искам и какво категорично не искам. Познайте какво получих. Мисля че за пръв път през живота си плаках за коса. Не просто беше грозна, супер демодирана прическа, ами и неравна, с дупки, криво. Толкова беше зле, че познати коментираха колко е ужасно... без да ги питам. Някак успях да издържа близо два месеца и постепенно я оправям, но е ад.
А на мен този салон ми изглеждаше някак… класен, мислех, че работят професионалисти… явно, че не.

# 824
Аз бях при Берна (другата фризьорка в Hair & Art) наскоро и съм доволна. Предложи как да ми оформи косата, за да е подходяща за моята форма на лицето и се получи добре. Ще я посетя пак и за боядисване.

Общи условия

Активация на акаунт