Лакове за нокти - 121

• 93 799
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Аз не издържах дълго с черен лак, въпреки, че е толкова красив. Но го оставих на безименния пръст с малко глитер и розово. Малко не стандартна за мен комбинация, но мисля че добре се получи.

# 61
След едномесечно въздържание и мазане с какво ли не отново имам нокти за лакиране и съм безкрайно доволна. Днес пристигнаха черния и червения A england, с които се сдобих благодарение на мила съфорумка 🌺 Сложих веднага черния, страхотен е, покри напълно само на един пласт. Жалко само, че не се продават тук, сигурно щях да купувам постоянно.

# 62
  • Пловдив
 Hug Hug Hug  Еха, супер е
Утре мисля и аз най-накрая да се нацапам с него, харесва ми твоята комбинация  bouquet

# 63
Хич не се чуди, много е готин лака. Ще ми стане любимец май 🖤

И ваденките са ми чисто новички, нищо че нямах нокти 😁 пак поръчвах здраво. Този път дойдоха само за две седмици, направо се опулих като ми дойде известието от пощата.

# 64
Ариа, много добре се е получило  Simple Smile

Аз съм с един Диор от най-новата им колекция- Dior Glitz. Понеже нямаше суочове никъде, когато го поръчвах преди време, ми изглеждаше добре на рекламната снимка. Та решавам аз вчера да се лакирам с него. Покритие страхотно- на 1 пласт става, ама аз сложих 2. Лакирам се и си мисля- а бре Надеждо, тоя лак нЕкъде си го виждала... Гледам си файла-списък с лаковете, които имам- ами нямам го дублиран. Гледам шишето- ами Glitz си пише, че е Shocked

После се сещам за една супер маниашка серия от четири лака от Summer 2013. Отварям склада, и вадя да гледам. И какво виждам- Glitz си е копие на Delice Shocked Rolling Eyes Shocked В бутилката Delice има някакъв сребрист шимър, който на нокти не е толкова сребрист. В бутилката Glitz има златист шимър и леки седефени люспички, които на нокът пак се губят. Една до друга бутилките имат някаква разлика, ама нанесени на нокът/суотч един до друг разлика на слънчева светлина -йок...
Та демек си имам два еднакви лака /ок...почти/  Outta Joint

Снимки- утре  Naughty

# 65
Смея се с глас, Наде, за твоя сметка! Ех, защо не съм ти близка приятелка, че да ти реша проблема Wink

# 66
Мани, нямам приятелки на моя лаков акъл Sad
Най-близката ми успях да я зарибя преди години. Не искаше, щото е зъболекар. После почна да се лакира, лакове да поръчва... сега е супер заета, щото вече и повече преподава, и пак няма време за лак. Поне преди на нея "пробутвах" дублажите. А сега- си ги къткам Angry
П.С. По едно време правехме с нея даже размени: лак за пломба Joy

# 67
  • виртуално
П.С. По едно време правехме с нея даже размени: лак за пломба Joy
Joy
Много добра идея, жалко че зъболекарят ми е мъж

# 68
Здравейте,искам да споделя, че бързосъхнещият топ на Мис спорти наистина е добър. Може би ще си остана с него за дълго време. И още нещо.Вчера в магазина за козметика в МЦ Младост във Варна,до касите, видях OPI-та за 7,60 лв и бързо се зарових в коша. Но цветовете хич не са ми по вкуса,не съм убедена и колко са редовни.Но ако някой иска,нека ги провери Simple Smile

# 69
  • на последния етаж
Днес синьо:

# 70
  • Prismatica Aerie
Една до друга бутилките имат някаква разлика
Joy Че това малко ли е! Абсолютно основателна причина да ги имаш и двата Sunglasses

Лита , кое е синьото Blue Heart

# 71
  • на последния етаж
Мое любимо Golden Rose Rich Color 16. Simple Smile

# 72
  • София
Момичета, много красоти сте показали. Направо ме е срам да снимам моите нокти.
От 3 дни съм с една China Glaze 1313. Много сладко бебешко розово, а в магазина бях с много смесени чувства Simple Smile
Скрит текст:

# 73
  • При децата ми
След едномесечно въздържание и мазане с какво ли не отново имам нокти за лакиране и съм безкрайно доволна. Днес пристигнаха черния и червения A england, с които се сдобих благодарение на мила съфорумка 🌺 Сложих веднага черния, страхотен е, покри напълно само на един пласт. Жалко само, че не се продават тук, сигурно щях да купувам постоянно.

Ариа, от къде е лака? Как може човек да се сдобие с него? Може ли линк за стикерите?

Би ли споделила и с какво си мазала ноктите?

# 74
  • някъде
И моите нокти не са за показване, но исках да изкажа благодарност на Змейковица за услугата и лаковете Hug Heart
Скрит текст:
Лита, много красиви нокти имаш!
Ариа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт