Лакове за нокти - 121

• 93 717
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Milena_318, ох, душата ми закопня за твоя лак 😘😄😍

# 661
Момичета, може ли да ви питам кой базов и топ лак бихте ми препоръчали? Опи или Есси? В колебание съм коя марка повее си струва. Принципно се лакирам рядко с разни лакове на Манхатън, но искам да пробвам нещо от професионалните серии.

# 662
Това е относително. Ако на моите нокти нещо е ок не е задължително и на други да е така. Например не съм доволна изобщо от ОПИ топ и база. Едва ги изхабих и не повторих. Еси имат хубав топ. Аз за себе си съм намерила бюджетна комбинация и си карам с нея вече много време.

# 663
  • Пловдив

Момичета,може ли да ми кажете някой лак като това малиново?
Никога не мога да улуча точно такъв цвят,или е прекалено розов,или пък-червен.

# 664
Трудна работа с тези снимки, аз го виждам повече червено, отколкото малиново.  Thinking

# 665
  • на последния етаж
Още ли сме на пастели? И това, моето днес, дали е пастел...?  newsm78

# 666
Един холограм от мен. Стори ми се, че е червен от едно клипче на изкуствена светлина, за жалост не е:

# 667
  • виртуално
И аз от доста време търся хубав червен холограм, че LA Girls ruby ми свършва.
Повечето на живо са малинени, цикламени, розови...  Sad

# 668
Lemi ами доволна съм ... като се има в предвид,че мойте нокти лак не държат ... сега 5 дни мога да изкарам без проблем

# 669
Лита, ще го броим за пастел Joy

Леми, много е хубав, нищо, че не е червен Simple Smile

# 670
  • София

Присъединявам се изцяло Simple Smile

# 671
+2   Simple Smile))

Тази нощ ми беше лошо и почти не спах, но за сметка на това копах като къртица из нета и научих, че при лесно развалящ се лак се препоръчвал много сух маникюр (waterless / dry) - т.е. не ти слагат ръцете във вода, кожичките ги обработват само с продукти без да се киснат и по този начин ноктите не поемали вода и не набъбвали ерго след това не се свивали и лакът издържал много по-дълго.... мернах го първо при маникюриста на ДжейЛо в Инстаграм, но после го проверих още на 3-4 места Simple Smile

Слагам топ, снимам и рапорт даден, рапорт приет за днес... храстът не е пастелен, но чакам 2 пастелни да цъфнат Wink

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 15:41 от Agent Provocateur

# 672
Скрит текст:
+2   Simple Smile))

Тази нощ ми беше лошо и почти не спах, но за сметка на това копах като къртица из нета и научих, че при лесно развалящ се лак се препоръчвал много сух маникюр (waterless / dry) - т.е. не ти слагат ръцете във вода, кожичките ги обработват само с продукти без да се киснат и по този начин ноктите не поемали вода и не набъбвали ерго след това не се свивали и лакът издържал много по-дълго.... мернах го първо при маникюриста на ДжейЛо в Инстаграм, но после го проверих още на 3-4 места Simple Smile

Слагам топ, снимам и рапорт даден, рапорт приет за днес... храстът не е пастелен, но чакам 2 пастелни да цъфнат Wink

[/quote]

Агент, разкошен маникюр и храст!

# 673
  • на последния етаж
Агент, красота!  Heart Eyes

# 674

Общи условия

Активация на акаунт