СЕДМИ клас – 4 – Още малко концентрация, че време до изпитите не остана

• 73 047
  • 686
  •   1
Отговори
# 390
ФБ групата.
Скрит текст:
Гледам напоследък да не качвам много личен труд във форума, за да не се озове в един точно определен комерсиален сайт, а и не само в него, въпреки че ми е трудно да се сдържа. Joy Който иска да печели от посетители, да си прави материалите сам.

# 391
  • София
Отивам да търся групата Flowers Cherry Blossom

# 392
Не се хаби, ще ти пратя линк на ЛС.

# 393
  • тук-там
Уф, аз пък нямам фб ...

# 394
Колко му е да си направиш един профил. Joy
Качила съм и таблица за София,  в която можеш да въведеш оценки от НВО и училище и да видиш къде би бил приет на първо класиране миналата година и къде - не и която определя веднага позицията ти в общата статистика.

# 395
  • В реалния живот
Аз да помоля да не смесваме неща качвани във Фейсбук, а да се анонсират тук. Получава се двусмислие. Явно и споменатата снимка на документи преди няколко поста е била качена там. Наличието на фейсгрупа за обсъждане на приема беше обявено в началото на годината и който иска се е включил, или ако иска да се включи.

# 396
  • Cobrs
Може ли и на мен да претите линк към фейсбук групата, моля!

# 397
Може ли и на мен да претите линк към фейсбук групата, моля!
И на мен.

# 398
  • София
Аз да помоля да не смесваме неща качвани във Фейсбук, а да се анонсират тук. Получава се двусмислие. Явно и споменатата снимка на документи преди няколко поста е била качена там. Наличието на фейсгрупа за обсъждане на приема беше обявено в началото на годината и който иска се е включил, или ако иска да се включи.
...но за ФБ групата имаше условия да не се приемат приходящи и новодошли членове.

# 399
  • тук-там
Аз не знам какво да кажа. За мен е принципен въпрос да нямам фб акаунт, тъй като искам да дам този пример на дъщеря си (и тя няма). Присъствам в тази група, за да обменяме инфо, да се учим и да си споделяме. Но се оказва, че част от инфото не е за този форум. По неразбираеми за мен причини, но ги уважавам. Само апелирам да не се държим тук сякаш има инфо, което не е за тук. Идеята за взаимопомощ на този форум на мен поне много ми допада!

# 400
Много е добре,че си имате статистика за по-големите градове.Ние за Монтана няма къде да видим такава,в общи линии действам на принципа "питай този и онзи."Не мога и да съпоставям резултати от пробни с вас,първо защото нямаме толкова пробни и второ-при нас конкуренцията е далеч по-малка.Иначе синът ми вчера правил пробна на уроците,госпожата е проверявала матури  в минали години.Време,формат,всичко е било поти истинско.Младежът има 84 т,ако изкара на истинската толкова,супер.По математика стигна до 75т,ако не греша.
   Снощи питах решил ли е къде ще кандидатства,немски в езиковата.Сестра му завърши преди две години ,с немска езикова диплома,надявам се да помни какъв гърчи  какво учене е.
   Успех на 4токласниците днес,мисля,че имаме по-малки отрочета в темата!!!

# 401
И аз нямам фейсбук. И аз искам да давам пример на детето. Но следя всичко тук и ми е крайно полезно. Благодаря на всички, които имат какво да кажат точно тук.

# 402
  • София
mtz, не го приемай лично. Всички можем да си представим какъв е трудът, който години наред Дидева (вероятно и още няколко потребителки) са влагали в обобщение на материали, класации, наредби, ПИ-та и тем подобни материали, които ние сега ползваме с идеалната цел - да сме информирани и подготвени за заветните дати. Но има такива, които ползват материалите, за да рекламират собствените си блогове/сайтове или каквото там списват, но вече има и комерсиална цел, въпреки че не ми е съвсем ясен механизмът на печалбата. За съжаление, заради подобни некоректни хора, страдат после такива като нас, "годишни издания", които минаваме през една седмокласна тема и отминаваме с чувство за признателност към тези, които ще останат да протегнат ръка и на следващия набор.
Форумът е обществено достъпен, всичко качено тук може да се копира и ползва от..всеки. ФБ групата е затворена, но пак се разчита на съзнанието, само дето вече на определен (значително по-малък) кръг хора.
От мен тръгна объркването с онази снимка с пликовете, която вероятно съм видяла във ФБ групата, извинявам се за което!

# 403
марулета Stuck Out Tongue Winking Eye
Влязъл е.
При вас и без файлове се ориентирате. Което никак не е зле, ако питаш мен.

Успех на 4 клас и от мен!!!

# 404
  • тук-там
Мандаринка, благодаря за разяснението! Прави смисъл! Аз съм много щастлива, че открих тази тема, много ми помогна! Благодаря и на Дидева специално!

Общи условия

Активация на акаунт