Париж - 14

• 75 393
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Цените на виното започват от 2 и нещо нагоре. Сиренето от 1.5 нагоре, зависи от предпочитанията и вкуса.

# 631
  • Варна
Привет! След 4 дни пътуваме със сина ми в Париж и ще съм благодарна някой да помогне с отговор на тези въпроси:
1. Вече няма онлайн билети за Айфеловата кула за нашите дни, но това не означава, че не можем да идем и да си се наредим на опашката за върха, надявам се?
2. Има ли Uber в Париж или друго мобилно приложение за такси, което бихте препоръчали?
3. Освен 1 ден в Дисниленд (не сме маниаци, 1 ще ни е ок, за да усетим атмосферата му), Айфелова кула.. къде другаде си струва според вас да заведа моя 8-годишен човек? Изключвам музеи и дворци предварително Wink
Благодаря ви!

# 632
Макар че изключваш музеи, ще спомена Музея на шоколада. Дали няма да му допадне? Има и разни занимания там.

# 633
Има Uber в Париж. Ползвала съм го няколко пъти, не е имало проблеми.

# 634
  • Варна
Благодаря за отговорите, момичета! Може и да го видим този за шоколода, добра идея Wink

# 635
Здравейте. Купувам билети за Айфелова кула. Излизат ми 3опции - Електронен билет (print @ home)веднага

Регистрирано писмо (билет A4, отпечатан в B&W)3 дни € 9
Регистрирано писмо в чужбина (билет A4 отпечатан в B&W)
10 дни  18 долара
   Моля за помощ - Какъв билет да закупя?
   Благодаря ви.

# 636
  • Варна
Здравейте. Купувам билети за Айфелова кула. Излизат ми 3опции - Електронен билет (print @ home)веднага

Регистрирано писмо (билет A4, отпечатан в B&W)3 дни € 9
Регистрирано писмо в чужбина (билет A4 отпечатан в B&W)
10 дни  18 долара
   Моля за помощ - Какъв билет да закупя?
   Благодаря ви.

Ми първия и си го разпечатайте у вас.

# 637
Здравейте, отново аз пак имам въпрос относно хотелите. Аз резервирах хотел в
Ньойи сюр Сен ,а не в периферика, защото е близо до Порте Мейо. Въпроса ми е къде е по-добре да сме предвид че ще сме с деца?Също така относно Версай, трябва ли предварително да си купуваме билети или на място е ок.Благодаря

# 638
       Здравейте отново.

Часът отбелязан в билет за Айфелова кула , точно ли се спазва или може толеранс +/-  10-15 минути?
Благодаря.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 16:02 от бабче-mp3

# 639
Здравейте ,може ли да ми препоръчате хотел подходящ за семейство с деца.
Удобен транспорт както за един ден в Дисниленд така и без притеснения за полета от Бове в ранните часове.

# 640
Здравейте ,може ли да ми препоръчате хотел подходящ за семейство с деца.
Удобен транспорт както за един ден в Дисниленд така и без притеснения за полета от Бове в ранните часове.

Здравей, Неса!
И ние сме със същите "терзания"Simple Smile. Около Porte Maillot има доста места за настяване, но цените им са малко по-високи за нас. И все пак в airbnb може и да намерите, там изглеждат по-приемливи. Ние резервирахме в хубав район, приоритет ни беше близостта до метро. Според мен няма шанс да се предвижим с метрото за връщане. Ще викаме такси. Според Uber за около 12 км. ще ни излезе 17-24 EUR.

# 641
Само като вметка - вместо шатъл може да ае ползва блаблакар-споделено пътуване чрез платформа. Цените варират от 5-13евро. Много е удобно. На отиване пътувахме за по 10€ . На връщане аз за 7.50
Много моля за повече инфо, как бих могла да ползвам такъв транспорт. Ние сме 5 човека.

# 642
А какъв е тоя ранен полет от Бове? Ние летим от там към София и полета ни е в 16:20.

# 643
  • Русе
Само като вметка - вместо шатъл може да ае ползва блаблакар-споделено пътуване чрез платформа. Цените варират от 5-13евро. Много е удобно. На отиване пътувахме за по 10€ . На връщане аз за 7.50
Много моля за повече инфо, как бих могла да ползвам такъв транспорт. Ние сме 5 човека.
Има сайт, потърсете. Платформа е. За 5 човека вероятно ще е по-трудно да се намери, но пробвайте. Представлява следното- хора се регистрират с автомобилите си и пускат оферта за дестинация в която пътуват. Вие се регистрирате, търсите своята дестинация и дата и ви излизат всички оферти с цена, час на тръгване и пристигане, от къде ще тръгне и колко места има. Желателно е да знаете френски и да имате тел. От който да звъннете или да Ви звъннат,  ако нещо не се откривате на мястото. Във Франция пътуваме почти изцяло така. Много е удобно.

# 644
ЗДРАВЕЙТЕ,
Понеже полета ми е сутринта в 9 от Бове за БГ. Имали толкова рано шатъли, и в колко часа  трябва да тръгна от Париж за Бове.
И последно Метрото от колко часа работи.

Общи условия

Активация на акаунт