Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 11

• 140 097
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Лабрекс, благодаря!  Heart Eyes Аз пък залепнах за пИцаните ти кифли, че и на зелцето не бих отказала...уфф  ooooh! Heart Eyes

# 316
Уфф, сега минахме на зеле Nerd И аз за утре съм се приготвила да правя.
huliganka - много апетитна торта
 Ние днес сме само на салата - така че няма снимки Thinking

# 317
  • Плевен
Скумрия със салата и пресни картофи и аспержи в бекон с майонезен сос с естрагон.

# 318
  • там където има винаги вятър
У нас нещо обикновено  Rolling Eyes

И мъфини по рецепта на Ваня Джофджевич

# 319
  • София
Омлет за нощни гладници и нещо мое любимо за обяд.На внука варих грис, искаше нещо лесно за преглъщане, че си удари един зъб, та му се клати..Вчерашната вечеря - бутчета, по желание на клиентелата.Simple Smile

# 320
По ваша идея-прясно зеленце
Мръвчици със зеленчуци

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 19:13 от denyil

# 321
  • ВАРНА
Чийзкейк

# 322
Лелеее, иланг-иланг, такова изкушение неустоимо си сложила....... Heart Eyes Crazy Heart Eyes Че няма да пратиш, няма, ами дай, моля те, рецептичка или линк. Praynig Какъв разрез изкусителен има! Heart Eyes bouquet chef

Аз пък само с моите проЗти чушки със сирИнИ и Яйца! Simple Smile

# 323
Веднага придърпвам простите чушки и чийзкейка. Може ли рецептата за пълнежа на кейка?

# 324
  • София
Най си падам по такива прости неща, Labrex Blush

Я, пробвах и успях... (от седмица google chrom не ми позволява да поствам снимки)...
Да поясня: прости яйца с пресен лук. Kissing Heart

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 23:02 от AnyHr

# 325
  • Калифорния, САЩ
     Бърза вечеря - печен лаврак с галета, препечени филийки и салата от домати, краставици и зелен лук. Това е порцията на шестгодишния ми син. 😁

# 326
Здравейте, аз само чета и искам да ви благодаря, тъй като мразя да готвя, а благодарение на вашата тема експериментирах с доста сполучливи "манджи" и десерти  bouquet
Бих искала да попитам за съвет как ги правите тези така вкусно изглеждащи печени картофи? Обожавам картофи и моите никога не са изглеждали така апетитно като вашите. Дали ще са само печени или с месо, моля за напътствия.

# 327
Здравейте, аз само чета и искам да ви благодаря, тъй като мразя да готвя, а благодарение на вашата тема експериментирах с доста сполучливи "манджи" и десерти  bouquet
Бих искала да попитам за съвет как ги правите тези така вкусно изглеждащи печени картофи? Обожавам картофи и моите никога не са изглеждали така апетитно като вашите. Дали ще са само печени или с месо, моля за напътствия.

Goldfinch, и аз така започнах, надничах, надничах в темата, докато ме разготвиха момичетата! Simple Smile Ето няколко предложения за картофи, ако смяташ, че ще ти допаднат:

ПЕЧЕНИ КАРТОФИ НА ФУРНА

КАРТОФКИ-ПЛИКЧЕТА
(много вкусни пълнени картофки)

СКУМРИЯ НА ФУРНА С ПЪЛНЕЖ ОТ ГЪБИ И КАШКАВАЛ - в рецептата по-долу има "картофки с тен", стават за гарнитура, стават и за самостоятелно хапване.

Напоследък пека картофите така: изчистени и нарязани, слагам всякакви подправки, ръсвам малко олио, много добре обърквам картофите и слагам в печката. Харесват ни, хващат коричка, вътре са мекички и много ароматни.

Също и т-нар- надупени, захлупени....картофки. Добре измите без да се белят картофи, срязвам на две половинки, в тава, намазана с мазнина ръся сол по дъното, не много, колкото да овкуси картофките, захлупвам ги с отрязаната част върху солта и пека до готовност. Стават разкошни! Heart Eyes

И една мелба от снощи като заместител на страхотния чийз на иланг-иланг! Simple Smile bouquet

# 328
  • иска ми се Варна през лятото
Ха, гледам, пак сме на една вълна, ненарочно. Снощи и аз правих печени чушки от фризера с доматено-лютеничен сос, та чак бебока яде пасирани, но не стигнаха за снимка.

# 329
охх с тия чушки сте ужасни. Толкова ги обичам, че ако имах под ръка, бих напълнила един тиган Simple Smile

У нас пица http://pep-4o.blogspot.bg/2009/10/blog-post.html имаше днес

и от предния ден котлети на грил тигана този път  http://pep-4o.blogspot.bg/2018/05/blog-post_19.html

Общи условия

Активация на акаунт