Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 11

• 139 625
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Мереленда, наистина нямаш милост.  Страхотни вкуснотии и снимки!
От мен едни макаронести, направо от тигана.

# 676
  • София
................. Следя ви редовно, ама малко без снимки и мен ме е страх да се обадя Satisfied
Страх?? Бре жена, ти първо нямаш лоша снимка и е наслада за окото и второ , най-важното е, че твоите рецепти са изпълними, е, не всички, по-лесните се опитвам да повторя, но не с такъв резултат, както е при теб, нали.. Simple Smile
Такива са ѝ подредени рецептите на Culinary with me, ама там нещо ми е сложно с някои рецепти, направо сложно, а и като и видя снимките направо се отказвам. 
След малко пускам нова рецепта, чакам да се стегне в хладилника. Да видим какво успях да сътворя. Бързо, лесно и уникално вкусно.  Wink

# 677
  • София

Бисквитена тортичка 😊

# 678
  • София
Готова съм, охладих се.  Simple Smile
Black and White Fudge - Фъдж в бяло и черно

# 679
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
соленият карамел е готов.
сега трябва спешно да намеря катинар за хладилника.
Simple Smile слънчев ден.

# 680
  • там където има винаги вятър
Отново:

Кюфтета от тиквички:

Картофена салата

Останалите сварени картофи, преди печене...

# 681
  • ВАРНА
 Крамбъл с круши и череши.

# 682
Сладкиш с бисквити

# 683
  • Калифорния, САЩ
    От вчера - бързи бутер банички за закуска.

За обяд - голямо печено телешко кюфте с кашкавал, печени “пържени” картофи и салата киноа с мноооого зеленчуци. И порцията на малкия 😄.

За вечеря - доматена супа с киноа и зеленчуци, поръсена с царевичен чипс и салата краставици, зелен лук и сирене. И пак малчовата порция 😛.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 18:02 от ir74

# 684
  • София
Хайде сега рецептата за бутер баничките и сладкиша 😉,моля

# 685
  • Калифорния, САЩ
   Ооо, бутер баничките са много бързи и лесни. Един лист бутер тесто ( тук е около 225грама) го разстилам и правя смес от две малки яйца и бучка сирене. Размазвам сместта върху тестото и навивам на руло. Замразявам за около половин час и после режа на кръгчета около три сантиметра. Редя на разстояние “ розичките”, но въпреки това тестото от температурата се разплесква и те се съединяват. Пека в предварително загрята фурна на около 170-180 градуса.

# 686
Сирената във фолио току-що вкарах във фурната http://pep-4o.blogspot.com/2011/06/blog-post_24.html

И омлет успях да направя тези дни Simple Smile

Едни бързи кремчета с нектарини http://pep-4o.blogspot.com/2013/06/blog-post_20.html

ориз с месо и малко зеленчуци са ко-продукция от мен и Стоев.

# 687
Ех, Пепи,  как успя? Ти като Баринов 😉 (Кухня) , един гипс ли ще те спре да се въртиш в кухнята.

Пиле на скара,  култивирани печурки със синьо сирене, кашкавал, зелен лук

Децата не обичат пиле на скара - за тях котлет с печурки натюр

Яйца по Панагюрски

Пирожки

# 688
  • София
Малийййй, огън сте! То не бяха малки питки, този ориз ще ме гони цяла вечер, бутерки обичам, котлет натюр е убийствен, крамбъл как обичам, за мен това е един перфектен десерт, а този картофен чипс ir74 как го правиш, сподели, моля ти се и още и още...
При мен скромно - Картофена пица  Wink нещо и половина работа, т.е слаба работа, но съм много доволна

# 689
  • Калифорния, САЩ
    Марчева, пак ме хвана 😜. Тези био картофки ги намерих на чудна промоция и учудващо за мен саматс, купих само един пакет, за което много съжалявам. Готови са и нарязани, само редя на един ред и пека на вентилатор. Готово. Ама свършиха, бързо.
    Днес дояждаме и само една бърза и много вкусна тестяна приказка по Мама Ласи - бвзкрайно благодаря за чудесната рецепта. 💐💐🌺🌺💐💐. Мойта е с пълнозърнесто брашно, затова е така тъмна. И пъпеш “Медена роса” за следобедна закуска на малчо.

Общи условия

Активация на акаунт