Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 11

• 140 097
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
matze , и у нас днес имаше топчета, подобни на твоите, само че с моцарела и пармезан. Ето ги:

# 166
  • София
Ала-бала, у вас традиционно, това добре,  но  не мога да спя от онези дни от както пусна аспержите и мръФката, страшно ги харесах.   chef Ще се правят задължително. Аспержи нямам и все забавям да купя, ама сега по празниците ще се спретна и ще ги направя, нищо че никога не съм приготвяла аспержи, ама ще ходя да те чета.

Записах и на Мереленда онази ми ти панакота с люляк, направо залепнах по нея. Сега пък бял люляк нямам.. Thinking

Много хубави топки сте показали у нас топки  - няма.

Помолих за онзи тутманик на осмица, ама никой не ме отрази, моля ви за една рецепта да пуснете, благодаря!!

От мен:

Разкошен бял хляб, направо ще го кръстя хляб - крем, толкова е хубав.

и още нещо

Мляко с ориз по индийски

Картофи Fondant

Пилешки гърди Cajun с паста Лингуини

Това е, повече няма.  Simple Smile

# 167
  • ВАРНА
 Мекички

# 168
Закуска и от мен:
Пълнозърнести палачинки (за първи път изобщо не ми се разпаднаха, сложих малко ксантова гума и направих сместа малко по-гъста) с шоколадов крем от протеин, какао, фъстъчено масло и малко вода, ягоди и орехи.

# 169
Ох, мекички,  искам мекички...😋.
Матце,  винаги е вкусно у вас, пък нека е скучно 😉.
Да не спам, показвам едни соц соленки.
П.п Показвам, показвам, ама нищо не показвам...имате ли проблем с прекачването на файлове от мобилно устройство?  Май вече седмица стана, само върти, върти и нищо, току се появи надпис - за съжаление хром спря 😒

# 170
П.п Показвам, показвам, ама нищо не показвам...имате ли проблем с прекачването на файлове от мобилно устройство?  Май вече седмица стана, само върти, върти и нищо, току се появи надпис - за съжаление хром спря 😒

При мен се получи така като пробвах да кача снимка, по-голяма от 5MB... моят телефон ги прави винаги по 6-7MB. Може това да е причината...

# 171
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
[quote author=marchеva14 link=topic=1031372.msg36652764#msg36652764 date=1525033758
Помолих за онзи тутманик на осмица, ама никой не ме отрази, моля ви за една рецепта да пуснете, благодаря!!
От мен:
Разкошен бял хляб, направо ще го кръстя хляб - крем, толкова е хубав.
[/quote]

marchеva14 , ще си имащ неприятности с мен в най- скоро време...... Mr. Green
айде молИм сОпри малко.....сърцебиене и световъртеж получавам  
от твоите красоти дето им се ДЗверя всеки ден.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

и не само от твоите красоти удар ще получа някой ден,
тук подстрекатели сте всички мацки и мацьове  tooth tooth tooth

кажи за кой тутманик на осмица питаш, че не разбрах    Laughing

и моля  те подай един жокер за този хляб-крем  Heart Eyes

да не е без нищо - моите занимания миналия ден

спорна седмица    love001

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 12:53 от tutulina

# 172
Ох, мекички,  искам мекички...😋.
Матце,  винаги е вкусно у вас, пък нека е скучно 😉.
Да не спам, показвам едни соц соленки.

И аз не мога да качвам. Писах в темата на модераторите, в браузъра Хром бил проблемът. Ще чакаме да се оправи.

# 173
  • София
..................

marchеva14 , ще си имащ неприятности с мен в най- скоро време...... Mr. Green
айде молИм сОпри малко.....сърцебиене и .................... Joy Joy

и моля  те подай един жокер за този хляб-крем  Heart Eyes
............
Давам жокер за онзи хляб. Работих го в онзи миксер, пуснах и си излязох от стаята, след това само изчаках да втаса, оформих. Тестото не е толкова тежко и може с бъркалките за тесто и ръчен миксер да го опухаш. Лесно е. Нали знаеш, че трудни рецепти не приемам, само мързеливи. Пуснала съм и източник, така че може и там да погледнеш.

http://recepti.gotvach.bg/r-93512-Млечно_хлебче_с_масло

# 174
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Благодаря, marchеva14 , голЕм бързак си       Stuck Out Tongue    Yum    Yum

# 175
Много мерси, Дара, изтеглих друг браузър, станаха нещата.
Соленките :
И така и така съм почнала...
Супа от агнешки дреболии

Адана кебап,  кебапче, пържени картофи и пълнена гъба със синьо сирене.

Хубава вечер на всички 💐

# 176
Обядът: брускети с каквото имаше налично в хладилника + домашно направено босилеково песто:

# 177
Обядът: брускети с каквото имаше налично в хладилника + домашно направено босилеково песто:

Скрит текст:
Харесвам няколко пъти това. Grinning
Да не е празно включването ми.
Скрит текст:

# 178
  • София
Понеже дъщерята иска домашен хляб, днес пак, не е чиабата..Пържолите със салата не снимах.

# 179
И аз смених браузъра, не става иначе.
Запеканка от картофи и сирена.

Общи условия

Активация на акаунт