Детски дерматолог

• 2 131
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Търся добър детски дерматолог за дете на 5 г., който да работи с ЗК - имаме направление. На детето на дупето му излезнала 2 пъпки, които не се махат с нищо, като кожно образувание и според ЛЛ може да се наложи да се махнат оперативно. Даде ни направление за консултация, но не мога да намеря подходящият кожен лекар.
От кой Вие сте доволни?

# 1
Здравейте,

Търся добър детски дерматолог за дете на 5 г., който да работи с ЗК - имаме направление. На детето на дупето му излезнала 2 пъпки, които не се махат с нищо, като кожно образувание и според ЛЛ може да се наложи да се махнат оперативно. Даде ни направление за консултация, но не мога да намеря подходящият кожен лекар.
От кой Вие сте доволни?

Водила съм синът ми в Детско здраве в Овча купел на кожен лекар.
Обаче щом смятате, че ще е нужно оперативно лечение, бих отишла в Токуда.

# 2
  • София
Подкрепям за Токуда. Скоро научих, че имат добро кожно отделение - оборудвано с различна апаратура.
Иначе в Детско здраве, но на Ами Буе и аз съм водила моето дете. Не помня името на лекарката. Беше много мила, но нищо повече. Изобщо не получих информация за проблема на детето. През цялото време се радваше на малката, която тогава беше на 1 г.  Даде ни някакъв шампоан и мазило уж да помогне, но така и не помогна. След това  заведох детето в частен кабинет, където получих компетентна помощ.
А в Детско здраве в Овча купел  имат и болнична база, предполагам и операционна, но не знам доколко са специализирани точно в тази област.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 11:07 от pandachina

# 3
  • София
За Токуда аз не съм доволна....по други поводи съм водила детето и грам не са ОК.
Записах и час за Токуда днес, но не ми е удобен часа и ще го отменя.
Иначе знам за една лекарка от там, но тя приема само платено.

# 4
  • София
Тогава, ако искаш, пробвай в Кожната клиника на Александровска. Посещавала съм ги доста отдавна, но ми помогнаха. Всъщност там попаднах на дерматоложката, която според мен е една от най-добрите в областта си и  години наред след това я посещавах при нужда, но вече не работи по НЗОК и затова не ти я препоръчах. Имат добри специалисти.

# 5
  • София
Тогава, ако искаш, пробвай в Кожната клиника на Александровска. Посещавала съм ги доста отдавна, но ми помогнаха. Всъщност там попаднах на дерматоложката, която според мен е една от най-добрите в областта си и  години наред след това я посещавах при нужда, но вече не работи по НЗОК и затова не ти я препоръчах. Имат добри специалисти.

Може ли някакви координати на клиниката - телефон или сайт.

# 6
  • София
Потърси в интернет. За последно ходих там преди доста години и не съм запазила никакви телефонни номера. Предполагам, че в сайта на Александровска болница ще има повече инфо.

Общи условия

Активация на акаунт