Отговори
# 405
Хъмбъл, изобщо не мисля да се връзвам днес на никой, няма смисъл вече. А и настроението не искам да си го развалям, много ми е хубаво. Grinning

И аз днес видях малко по-освободено поведение от страна на Петър към Войнова. Малко закачливо ми прозвуча това,че екипчето й отивало много. Дано обаче да не залитне по младото пак, че ще стане лошо. Галя ще се побърка направо. А и мисля, че неговият период на коцкар отдавна мина.

Албена набира все по-голяма скорост. В страхотна форма беше в операционната и не се разконцентрира изобщо, реагираше бързо и знаеше какво прави. Дори и Врабчев не можа да я срине, а тя после даже се осмели да му отговори и да се противопостави.

# 406
Абе, забавляваме се с разни смешки тука....
никой не им се връзва сериозно 😉

# 407
"Невръсни девойки" няма, има обаче тетки дето са се припознват в Зорница 😂
Дано утре видим Мазови и "слоницата" Ваня.

Ееее Shatzi, аз изобщо не съм тетка, хайде да не се обиждаме. Wink Joy Аз съм си "невръстна девойка" откъдето и да ме погледнеш и се приемам за такава. Joy

Утре ще го видите лудото Ванче в цялата й прелест, не се притеснявайте. Изглежда още повече ще вземе да откача.  Ми тя много умна ще излезе, чак в такива детайли като изгладената риза на Мазов се вглежда.

# 408
Аз само не разбрах какво пазят Ваня да не роди преждевременно, като след 37 седмица се води доносено... тоест на време...?! Тъпичко, за другото сега няма да спамя

# 409
Някакви драми ли надушвам, дами? Laughing

Аз съм доволна. Епизодът беше чудесен, единствено ми се искаше повече екшън в  операционната.
Айде утре да се оттървем от лудото Ванче  вече.

# 410
  • Ню Йорк

Аз съм доволна. Епизодът беше чудесен, единствено ми се искаше повече екшън в  операционната.
Айде утре да се оттървем от лудото Ванче  вече.

Ванчето ще я държат до последния епизод, гаранция. Ще има да ни трови нервите. Пък това дето ще го мислят после хич не звучи добре.

# 411
Във фейса са се развихрили да тълкуват що е то любовта, обясняват се как тук не виждали любов, сърцето на Огнянова не било при Марио, а при друг (сещате се). Чак стигнаха до там да сравняват секса на Калин и Романова с този между тези двамата, т.е. едно и също било. Ами да, ама не, нищо общо няма.  Изобщо пълни кокошки.Joy Да вземе някой да се мерне там и да им обясни набързо какво е любов тука и да ги вкара в правия път. Joy

Аз пък тук видях любов - в докосванията им, в чувството, с което влагаха, а това, че беше в колата не беше много добро, но какво да се прави. И освен това мисля, че любовта се доказа още преди тази случка  - в думите, в делата и изобщо всичко. Сексът беше само едната страна на любовта им и беше нещо съвсем нормално.

# 412
Е стига де, романтично е, кво, високо над София, сред звездите и природата. Беше като да я отвлече далеч от хората, шума, суетата, обидите. На мен ми остави много хубаво чувство.

Ако беше в стая, щеше да се нищи, че тапетите в спалнята ма Банков са били по-хубави Joy

# 413
  • Ню Йорк
Във фейса са се развихрили да тълкуват що е то любовта, обясняват се как тук не виждали любов, сърцето на Огнянова не било при Марио, а при друг (сещате се). Изобщо пълни кокошки.Joy Да вземе някой да се мерне там и да им обясни набързо какво е любов тука и да ги вкара в правия път. Joy

Във фейса се коментира съвсем обективно сериала и се засягат всички теми и герои. Не е като тук, където 5 човека налагат какво да се кометира. И не ти отива да правиш обидни квалификациипо адрес на хора, които не познаваш. Супер просташко е.

# 414
Ей, този Марио голяма врачка значи:"Толкова ви харесвам и двете, че бих спал с една от вас."- е на края на деня му се получи, желанието Joy Heart
Тримата бяха много сладки, така прегърнати Hug :

# 415
След днешния епизод вече остава само едно - Тони да разбере за Зорница и брат си и отново да настане драма. Надявам се да е по-меко, ама едва ли. Сценаристите ще го направят да е гадничко.

Майче, много силна сцена! Такова професионално доверие един към друг! Нали знаеш - един за всички, всички за един

# 416
Във фейса са се развихрили да тълкуват що е то любовта, обясняват се как тук не виждали любов, сърцето на Огнянова не било при Марио, а при друг (сещате се). Изобщо пълни кокошки.Joy Да вземе някой да се мерне там и да им обясни набързо какво е любов тука и да ги вкара в правия път. Joy

Във фейса се коментира съвсем обективно сериала и се засягат всички теми и герои. Не е като тук, където 5 човека налагат какво да се кометира. И не ти отива да правиш обидни квалификациипо адрес на хора, които не познаваш. Супер просташко е.
Ваше Космическо величие, нищо не е забранено да се пише в темата, нито някой налага нещо, но определението "Грозници" е въпрос на възпитание, и също е супер просташко. Къде са били дойките Ви, гувернантките?

# 417
  • Там,където се събуждам щастлива.
Нивото на коментари във Фейса е покъртително! Нямам против да си харесват Банков, но начин на изразяване, мислене...

# 418
Принцеске, след днешния епизод не мож ми прибра усмивката! Хейтвай си на воля, не ми пречиш!

# 419

Да, не ми отива може би, но я да си припомним кой ни лепна прякора "невръстни девойки"? Или пък как многократно се използват епитети като "братя грозници" за хора които НЕ познаваш? Точно ти нямаш право да ми казваш какво да говоря, след като ти самата не си се въздържала от обиди никога, дори и днес.

Общи условия

Активация на акаунт