Отговори
# 570
Осени я идеята Ванчето  Joy ще подслушва Мазов, ето така ще ги хване явно.

Марио и Зори, много са сладки как си уреждаха едва ли не среща GrinningHeart Eyes

# 571

Марио и Зори, много са сладки как си уреждаха едва ли не среща GrinningHeart Eyes

Хахаха да, много са готини Heart и пациентът веднага загря. Grinning Чакам да видя какво следва. Grin Ама хич не се крият тези двамата.

Ванчето е опасна лисица, как се ококори като чу за подслушвателното устройство. Joy

Хайде бе, къде се загубихте всички? Grinning Майче, само с теб ли ще коментираме днес? Grinning

# 572
Сега въпросът е Ина бита ли е или не е бита.

Ванчето вече си е абсолютно луда за връзване.

Марио и Зорница са разкошни, като влюбени ученици са, а Зорница не спира да се смее Heart

# 573
  • Майна Сити
Еее, това с Ванчето вече преля чашата. То може-може клишета, ама чак пък толкова? Сценаристите да не черпят идеи от турските сериали по БТВ? Сега Ваня ще разбере че я лъже, ще се нацупи, ще се разфучи... Сценаристите да бяха питали тук в темата кво да я правят тая лудата, по-добри идеи щяхме да дадем  ooooh!

# 574

Хахаха да, много са готини Heart и пациентът веднага загря. Grinning Чакам да видя какво следва. Grin Ама хич не се крият тези двамата.

Ванчето е опасна лисица, как се ококори като чу за подслушвателното устройство. Joy

Хайде бе, къде се загубихте всички? Grinning Майче, само с теб ли ще коментираме днес? Grinning

Не гледам епизодс и искрено ви завиждам!!! После....

# 575
Ина по-тъпо оправдание не можа ли да измисли?!?

# 576
На Калин ще му е нужно време, а даже и повече на тези около него да свикнат със сегашното му положение, за да не го третират като неспособен.

Зори е толкова спокойна, усмихната и щастлива - прекрасно е, че Марио предизвиква това в нея Heart

# 577
Сега въпросът е Ина бита ли е или не е бита.

Ванчето вече си е абсолютно луда за връзване.

Марио и Зорница са разкошни, като влюбени ученици са, а Зорница не спира да се смее Heart
Нормално е да се усмихва постоянно, щастлива е, влюбена... Дано това продължи по-дълго, хубаво е да я виждаме така.
Ина упорито си настоява, че не е бита от мъжа си. Не знам дали да вярвам или не. Как можеш от един гардероб да се подредиш така? Обикновено когато не искаш да признаеш нещо, постоянно натякваш и уверяваш хората в обратното.

# 578
голяма лисица излезе Инчето...

# 579
Е все пак Фотев не я е ударил, наистина се е ударила без да иска.

Ваня, ей сега изтеряса Joy

# 580
  • Разпиляна във въображението
Хм, да не се опитва да накара Тасев да направи нешо лошо, необмислено и в полза на Ина? Нещо започва да ме съмнява и мен.

Марио и Зори наистина са много сладки. Тя завеяна, усмихната, абе готини.

С Калин се случва точно това, от което искаше първоначално да го предпази Захариев.

Значи да се успокоим. Ванчето преносва, нивото й на стрес се повишава - скоро ще имаме бебе.

# 581
Бях сигурна, че Фотев не е удрял Ина.

Тая история с Мазови и Ваня вече прекалява. Не й се вижда края, все по-забатачено става положението, не ми е интересно вече, а досадно.

Марио и Зорница бяха много хубави, дано той си спази обещанието.

Калин, горкия... прав ще излезе Захариев, че връщането на работа още повече ще го депресира.

# 582
  • София
Не гледам, но се притеснявам защо нищо не сте коментирали. Нали не е заради снощната ситуация в темата? Ще ми е изклъчително неприятно, ако спрем, заради забележки, че много пишем.
Още по-неприятно ще ми е ако серията не е на ниво, тази седмица всички бяха доста силни.

# 583
Е все пак Фотев не я е ударил, наистина се е ударила без да иска.

Ваня, ей сега изтеряса Joy

Аз не вярвам да се е ударила, въобще на практика не мога да си представя как може да се удариш навътре в окото от вратата на гардероба? 🙄
Мисля, че беше инсценировка за Тасев , да го види дали ще се изплаши и откаже.

На Мазов тоз шоколад през носа ще му излезе! Ванчето тотално ще избухне! Сега и по вестници ако ги раздуха, съвсем ще я втасат!

Мъчно ми е за Калин! Наистина Захариев се оказа прав, а както виждаме в следващия епизод още повече ще му се събере.
Дано скоро се съвземе и успее да се пребори сам със себе си. А после и с количката!

Зори и Марио бяха страхотни, много са сладки така да се закачат като ученици по кабинетите. Много нежност лъхаше от сцената на покрива и обещанието на Марио звучеше силно и истинско.

# 584
Марио и Зори на покрива бяха прекрасни, нормално е искането й да не е отново тайна. Но пък той и обеща, че ще каже на Тони и ще мине из цялата болница с нея хванати за ръка, беше мило и смешно как обясняваше, че ще я целува навсякъде дори в операционната Joy Heartкакто казва Ели, да си доближат и погалят рогцата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт