Отговори
# 60
Айде на промото, стига с тоя Банков. Joy
 http://play.nova.bg/programi/ochakvaite/938985
Да си седи в Дойчланд и да си намери една германка. Joy
голяма кобра тая Галя😂 горкинкото Албенче🙄

# 61
  • София
Целувките между Банков и Огнянова се получаваха, спор няма. Имаше химия и страст, което е приятно за окото Simple Smile
 Ама общуването хич не им се получаваше, за разлика от това между Ковачев и Огнянова.

Аз като романтик по душа сравнявам - плесницата на Банков с прегръдката на Ковачев, в епизода с бременната жена с рака. Ей това е голямата разлика. За мен това, което става между Зорница и Марио е много по-красиво от изпепеляващата страст с Банков. Тънките моменти на словестната им любовната игра, разменените погледи в операционната, предизвикателствата са много по емоционални и многопластови от страстните любовни сцени с доцента.
И трудно ще простя на екипа, ако наистина ни лишат от това.

Скрит текст:
Леле, замина ми деня направо. А имам да готвя лекция, че фирмата,  в която работя е партньор на ТУ по една магистърска програма и аз всеки семестър водя по няколко лекции. Ама сега, мъкаааа. Освен със студентите да си обсъждаме сериала, не виждам за какво друго ще им обяснявам Simple Smile. Добре, че отложиха за другия понеделник, че да успея да се съсредоточа и да си подготвя качествено нещата.

# 62
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Цитат
Вижда как Захариев успокоява Войнова, нещо му мрънка, той я пита "ти от това дете ли ревнуваш?", тя му казва, че не, естествено, след това са в операционната, Галя взима от Войнова протокола за анестезия, за да го подпише и Войнова вижда, че е написала през цялата страница "Внимавай с мъжа ми".
Сто процента ще се окаже негова дъщеря, вече нямам никакво съмнение в това.

И аз мисля, че Войнова е дъщеря на Захариев. Вижте брадичките на двамата - много добре са го докарали сценаристите.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 12:20 от BGdedi ®

# 63
Какво има да ги сравняваме тези сцени - Банков я държи през кръста за равновесие /докато не се целуват според артистите / , а Батко.........
Вера, Батко може нежно да хваща лицето Зорино в ръцете си и нееежно да си я целува Wink
.
Е това е !

# 64
Честно казано предпочитам Марио да го командироват някъде, пред това да гледа Огнянова в прегръдките на Банков.
Тоя вариант изобщо не искам да си го представям. Hито това сам да пожелае да излезе от сериала, нито да го изкарат заради Вергов, което ще e върха на мерзостта.

За какво да правят образът на Марио толкова завладяващ, при положение, че планират да докарат доцента и да го заменят просто ей така.
Това е като да ти дадат бутилка страхотно вино, бавно да завърташ тирбушончето, завъртане след завъртане, лекичко подръпваш накрая, чуваш заветния звук, помирисваш аромата на виното, наливаш си лекичко, чуваш как клокочи в чашката, притваряш очи, за да отпиеш и някой ти дръпва чашата от ръката.
Те направиха същото и с образа на Банков, така че, за съжаление, вече нищо по развитието на персонажите нe може да ме учуди.

# 65
Айде на промото, стига с тоя Банков. Joy
 http://play.nova.bg/programi/ochakvaite/938985
Да си седи в Дойчланд и да си намери една германка. Joy
голяма кобра тая Галя😂 горкинкото Албенче🙄
В епизода в петък с такъв поглед тръгна към нея, гледаше я едно
нагло, мислех, че ще я захапе нещо ама явно с поглед всичко си каза.

# 66
Не знам защо по презумпция се приема, че Вергов е голямата звезда, а Велислав е второразряден актьор, когото могат да размятат както си искат. Макар и не толкова известен, Велислав има солидна кариера и си знае интересите, възможностите и изискванията. Така че не вярвам просто ей така да му кажат чао. Да не говорим, че не виждам и причина, при положение че се радва на доста голям успех в сериала - и като актьор, и като персонаж.

# 67
  • Разпиляна във въображението
Галя си обича Петър. Докато не направи, не каже, или не помисли, нещо, което да ме наведе на друга мисъл ще си поддържам мнението. Вижда млада жена, която чрез връзки през мъжа й, идва на работа. Нестабилна на работното си място и все пак с подписан договор само по желание на Петър. Седят си на стъпалата и той я гали по бузата! Какво трябва да си помисли тя с историята на Петър, и то от миналия сезон, когато той пък наистина й изневери в пристъп на страст, когато не можеше да го вдигне с нея. Напълно реална си е реакцията й. Ще си пази мъжа, а не "директора, който й е мъж".

# 68
Не знам защо по презумпция се приема, че Вергов е голямата звезда, а Велислав е второразряден актьор, когото могат да размятат както си искат. Макар и не толкова известен, Велислав има солидна кариера и си знае интересите, възможностите и изискванията. Така че не вярвам просто ей така да му кажат чао. Да не говорим, че не виждам и причина, при положение че се радва на доста голям успех в сериала - и като актьор, и като персонаж.
Mного точно, както и това мнение на Росита, толкова хубаво го е написала:
Целувките между Банков и Огнянова се получаваха, спор няма. Имаше химия и страст, което е приятно за окото Simple Smile
 Ама общуването хич не им се получаваше, за разлика от това между Ковачев и Огнянова.

Аз като романтик по душа сравнявам - плесницата на Банков с прегръдката на Ковачев, в епизода с бременната жена с рака. Ей това е голямата разлика. За мен това, което става между Зорница и Марио е много по-красиво от изпепеляващата страст с Банков. Тънките моменти на словестната им любовната игра, разменените погледи в операционната, предизвикателствата са много по емоционални и многопластови от страстните любовни сцени с доцента.
И трудно ще простя на екипа, ако наистина ни лишат от това.

Скрит текст:
Леле, замина ми деня направо. А имам да готвя лекция, че фирмата,  в която работя е партньор на ТУ по една магистърска програма и аз всеки семестър водя по няколко лекции. Ама сега, мъкаааа. Освен със студентите да си обсъждаме сериала, не виждам за какво друго ще им обяснявам Simple Smile. Добре, че отложиха за другия понеделник, че да успея да се съсредоточа и да си подготвя качествено нещата.

И аз днес работа за пет пари не мога да свърша  Laughing Трябва да спра да ви чета.

# 69
Отиде работния процес с тоя сериал. Брутния вътрешен продукт на страната ще намалее Joy
Опитвам се да се концентрирам да ви напиша анализа на песента на Тасев и Ина, ама не се получава Grinning

# 70

Много добре казано ! Така си е!

# 71

Гадна съм знам,ама само да припомня Simple Smile
Не мога да намеря тази с Марио,за сравнение.

[/quote]
[/quote]

И аз само да припомня

Ха,де.Лош е той,лош е.Не ни трябва вече.

# 72
Охх, дорева ми се на мен като ги гледам тия сцени Cry

въх, че съм невръстна тийнейджърка досадна.......

# 73
Вече нищо не ми трепва на техните любовни сцени, което за мен само доказва, че искрата на страстта бързо прегаря.
Hо от второто гифче ми става болно.

# 74
Скъпи невръстни девойки! Ако можем да вярваме на Диана, и тази вечер ще ги гледаме Heart Eyes Тези двамата.....

Общи условия

Активация на акаунт