Отговори
# 660
Ина и Иво са заедно от десет години и тя е израснала пред очите му. Тя самата си каза, че досега не му е изневерявала, така че той досега не е имал повод да се съмнява в нея и съответно няма причина да е подозрителен. Сигналите от Ина към мъжа ѝ са противоречиви - понякога изглежда като да се страхува от него, понякога изглежда като да не се притеснява особено. Тя му каза, че е излязла, той очевидно не се притесни особено от този факт, а и като цяло не изглежда толкова обсебващ, колкото е на пръв поглед или колкото би трябвало такъв тип мъж да бъде.
Затова и като цяло казвам, че изпитвам известни симпатии към Фотев. Не е показал с нещо, че заслужава да го лъже жена му, ако изобщо такова нещо може да се оправдае. Може би още не се е почувствал застрашен и не си е показал зъбите, не знам.

И на мен ми се струва, че доста време има да чакаме, все пак има 20 епизода до края на сезона.
Аз пък очаквам по-бърза развръзка. Два-три епизода им давам, не повече, преди Тони да разбере/Марио да му каже/каквото там са решили сценаристите. След това още 2-3-4 епизода  ще имаме драми по този въпрос, после очаквам в някакъв момент задължително здравето на Тони да се влоши и черният му дроб да почне да му създава ядове, ей ви още няколко епизода страдание и то сезонът ще свърши Grinning

Сега се загледах в гифчетата на Майчето - много е смешно каква борба удари Марио с косата на Зорница Joy Между другото, него също не сме го виждали досега толкова усмихнат и спокоен. Беше доста по-кисел още от самото си идване в болницата. Grinning

# 661

И на мен ми се струва, че доста време има да чакаме, все пак има 20 епизода до края на сезона.
Аз пък очаквам по-бърза развръзка. Два-три епизода им давам, не повече, преди Тони да разбере/Марио да му каже/каквото там са решили сценаристите. След това още 2-3-4 епизода  ще имаме драми по този въпрос, после очаквам в някакъв момент задължително здравето на Тони да се влоши и черният му дроб да почне да му създава ядове, ей ви още няколко епизода страдание и то сезонът ще свърши Grinning

Сега се загледах в гифчетата на Майчето - много е смешно каква борба удари Марио с косата на Зорница Joy Между другото, него също не сме го виждали досега толкова усмихнат и спокоен. Беше доста по-кисел още от самото си идване в болницата. Grinning
Дано си права и да не ни мотаят много. Само не ми се иска да влошават здравето на Тони, обаче в крайна сметка каквото са решили сценаристите това ще е. Grinning И на мен ми беше смешно как все се мъчеше да я отмести тая коса и все не успяваше. Joy

# 662
Добре че не ѝ е чак толкова дълга косата на Зорница. Joy
И на мен ми мина през ума, че Ина или нарочно някак се е насинила или се е гримирала след като се разбра, че не е Фотев виновен. Ако е искала да види реакция в Тасев, щеше да му каже, че е бил Фотев или да намекне. Тя до последно държа, че е гардероба. Защо пък не беше в добро настроение сутринта?
Скрит текст:
Цял ден в главата ми е песен подходяща за Марио и Зорница Joy
https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY

# 663
Марио го играе несръчко ,влюбен като ученик Heart
Щял да си я води по цялата болница за ръчичка Heart Eyes.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 664
Щял да си я води по цялата болница за ръчичка Heart Eyes.Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам да кажа, че това беше едно от най-милите обяснения в любов, което напоследък съм виждала из филми и сериали Simple Smile).
А там в сцените покрай пациента също бяха очарователни, Зорница и тя като ученичка, постоянно се хилеше и даже не се опитваше да се прави на сериозен професионалист. Марио пък беше мнооого заинтригуван от ехографския преглед на уролога, чак се надвеси над нея да вижда по-добре Joy

# 665
Аз никак не мисля, че Фотев обича Ина, за него тя е една даденост, която му принадлежи и толкова. Супер безразличен, сигурен в притежанието си и толкова.

# 666
Искам да кажа, че това беше едно от най-милите обяснения в любов, което напоследък съм виждала из филми и сериали Simple Smile).
А там в сцените покрай пациента също бяха очарователни, Зорница и тя като ученичка, постоянно се хилеше и даже не се опитваше да се прави на сериозен професионалист. Марио пък беше мнооого заинтригуван от ехографския преглед на уролога, чак се надвеси над нея да вижда по-добре Joy
И на мен сцената ми беше адски мила и непринудена. Обяснението беше много по-хубаво от само едно "обичам те". Както каза Ели - Марио беше като ученик, никога не съм го виждала такъв. Абе и двамата бяха като ученици. Дано тия обещания ги видим наистина.
Обаче Зорница като му каза, че може да й даде знак ако има нужда от нея в операционната, той уж нямал, обаче тя като го погледна и той на секундата се поправи и схвана намека. Joy

Мисля, че на Ина и Тасев целувките им се получиха по-добре този път, не бяха толкова дървени като предишния. Може самата сцена да е трябвало да се изиграе така и режисьора да го е изисквал.

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 19:28 от yanitsa.s

# 667
Обаче Зорница като му каза, че може да й даде знак ако има нужда от нея в операционната, той уж нямал, обаче тя като го погледна и той на секундата се поправи и схвана намека. Joy
Особено комично беше, като ѝ каза, че няма да му пречи, ако влезе. Grinning И тя като изрази лека изненада, той веднага се поправи, че всъщност ще му бъде приятно. Там вече Зорница не издържа и се изхили Grinning Всъщност, очарователното в Марио е, че очевидно няма никакъв опит в тия неща и всичко го прави с едни трогателни мечешки действия, които обаче са толкова от сърце, че не можеш да не му се радваш.

# 668
Особено комично беше, като ѝ каза, че няма да му пречи, ако влезе. Grinning И тя като изрази лека изненада, той веднага се поправи, че всъщност ще му бъде приятно. Там вече Зорница не издържа и се изхили Grinning Всъщност, очарователното в Марио е, че очевидно няма никакъв опит в тия неща и всичко го прави с едни трогателни мечешки действия, които обаче са толкова от сърце, че не можеш да не му се радваш.

Ами нормално, след като явно досега не е бил истински влюбен. Сега е съвсем различен, ако питаш мен в тоя епизод цъфтеше Grinning. Сцената на покрива ясно го показа колко е променен когато е влюбен. Зорница ще успее и него да промени, ще проникне в душата му и ще извади най-хубавото от него на показ. Ама на моменти наистина нищо не му разбирам от това което говори. На тяхната последна сцена в епизода трябваше да превъртя няколко пъти, за да чуя какво я пита. Grinning.

# 669
Всъщност, те положителните качества на Марио са доста видими и няма нужда да се копае много надълбоко Grinning.
Просто тежкият му живот и фактът, че досега не е обичал са го направили много суров. Зорница го променя, защото я обича и тази суровост се смекчава много. В този епизод ми направи впечатление, че беше по-мек и с останалите, не просто с нея - усмихваше се на Галя, усмихваше се на пациентът. Ако имаме късмет, ще можем да го видим още известно време усмихнат преди да му се стоварят наново грижите на главата.

Интересно Врабчев къде зачезна (може би изтрезнява още Grinning) и как точно ще се спогодят в операционната след нежностите, които си размениха Grinning

Ама на моменти наистина нищо не му разбирам от това което говори. На тяхната последна сцена в епизода трябваше да превъртя няколко пъти, за да чуя какво я пита. Grinning.
На покрива освен всичко друго, бяха толкова заврени един в друг, че думите им някъде изчезваха между тях Grinning. Аз всичко му разбирам, нямам никакъв проблем. И по принцип много харесвам леко гаменския му начин на говорене.

# 670
  • Там,където се събуждам щастлива.
Някой гледал ли е Вергов в театъра и може ли да разкаже повече?

По-дървеното целуване в склада беше, според мен, продиктувано от факта, че Тасев искаше да спре връзката и я отдалечи от себе си! В колата си беше променил мнението!

# 671

По-дървеното целуване в склада беше, според мен, продиктувано от факта, че Тасев искаше да спре връзката и я отдалечи от себе си! В колата си беше променил мнението!

Да, и така може да се каже. Значи май сме избързали със заключенията по отношение на тях. Wink

# 672
А и, според мен, в склада имаше значение и това, че Ина за първи път правеше нещо подобно, притесняваше се от факта, че досега не е изневерявала и беше много скована. Аз и преди писах, но за мен те някак пресъздават по много чист начин, въпреки обстоятелствата, влюбване, което прилича повече на първата любов, отколкото на 30-тина годишни хора с опит. Може би защото идеята е, че Ина досега не се е влюбвала реално.

Калинка, Вергов е великолепен актьор и лично за мен - много по-впечатляващ в театъра, отколкото на малкия екран. Умее  да се превъплъщава в ролите си по такъв начин, че никога не мислиш за предишната му, в която си го видял. Аз от години ходя на неговите постановки и има такива, които съм повтаряла и потретвала и пак не ми омръзват. Смятам, че сред актьорите е истински бисер.

# 673
  • Оптимист по принуда
Смятам, че този ход на Ванчето с пресата ще и' изиграе лоша шега - ще я разобличат, че е освидетелствана и ще докажат, че бащата е Мазов. От там той осиновява детето и хоп - хепиенд. Вместо да им избоде очите, ще им изпише веждите.

# 674

Вергов е разкошен в театъра.Каква страст само показва в постановките.Сега съм пристрастна Simple Smile,но преди не бях и мнението ми не се променило.

И аз смятам,че няма никаква любов и не е имало при Ина и Иво.Взаимни интереси е при тях,но не пречи да се уважават.

Общи условия

Активация на акаунт