Отговори
# 195
  • София
Не можах да гледам епизода. Може ли само да ми кажете има ли развитие с Ваня и Мазови.

# 196
Не можах да гледам епизода. Може ли само да ми кацете има ли развитие с Ваня и Мазови.
Не, не са ги давали. Мазов по едно време оперираше, колкото са се заяде с Войнова и това беше.

# 197
След като обсъдих Марио и Зори , мога по-спокойно да кажа и две думи за Ина - беше ми като изгубено момиченце , влетя при Жекова наострена за скандал , после стоеше  така смирено , когато тя я гушна и  горкичката как се примоли - искам да го видя само още  един път ....После като  си устроиха "романтичната" вечер в склада само как  естествено си призна - аз никога не съм изневерявала ...
Дали ще доразвиват тази връзка  или  всичко ще свърши в склада под зоркия поглед на  Жекова ?
Фотев колко гаднярски провокира Стаменова - събличай се !  Ами ако тя се беше стреснала и беше започнала да се съблича наистина ...
Утре ще е  екшън-епизод .

# 198
Аз се чудя дали Фотева се направи на романтичка пред Жекова, за да застане на нейна страна или беше истина всичко?

Хаха и аз мислех, че Зорница ще хване Марио за ръката, представях си я вече, ама тя не та не!

# 199
Kак Зорница да прегърне Mарио след като отново й напомни за дълга си към Тони. Mисля, че само това я накара да запази дистанция.
Mного хубаво играят с очи и двамата с Д.Захариев. Вчерашната сцена пред автомата за кафе съм я връщала няколко пъти, такова удоволствие беше да ги гледам как пресъздават различни емоции само с погледите си.

# 200
Kак Зорница да прегърне Mарио след като отново й напомни за дълга си към Тони. Mисля, че само това я накара да запази дистанция.
Mного хубаво играят с очи и двамата с Д.Захариев. Вчерашната сцена пред кафе машината съм я връщала няколко пъти, такова удоволствие беше да ги гледам как пресъздават различни емоции само с погледите си.
Абе така е, ама сърцето фенско си иска своето Wink

Прекрасни актьори са! Ама нали щото не са Б. и само хейт отнасят Rage И днес много ми харесаха как си изиграха нещата

В тази връзка - Майче - можеш ли да направиш гиф-че на братлетата от сцената при кафе машината? Blush

# 201
Стаменова за пореден път се показа като желязна жена. Пешко в сравнение с нея е страшна женка. Joy
Толкова да не може да се оправи с подчинените си, че ако Банков се върне ще му поднесе поста на директор на тепсия, такова чувство имам. Joy
И аз много исках Зорница да направи нещо докато седяха един до друг, но явно така беше по-добре. Показва се и нейната любов - разбира го, изслушва го и не го притиска.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 21:46 от yanitsa.s

# 202
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мартина Вачкова ме кефи със страницата си във Фейса. Преди време беше пуснала клипче на Ромео и Жулиета (Тасев И Ина) и се оказа, че го е правила, когато са снимали днешния епизод. Огън момиче е Ина в това клипче!

Вергов е надут, според мен, и затова не ми харесва! А и въобще какъв образ разви в предишния сезон? Никакъв! Малко страст, секс в леглото и лице, което не изразяваше нищо!

# 203
Мисля, че Ина изигра Жекова. Видя, че със заплахи не става и го удари на емоции. Не че не изпитваше това, което й сподели, но целенасочено взе решение да й ги каже тези неща. Хитра лисица е Инчето Grinning

# 204
  • Ню Йорк
Мартина Вачкова ме кефи със страницата си във Фейса. Преди време беше пуснала клипче на Ромео и Жулиета (Тасев И Ина) и се оказа, че го е правила, когато са снимали днешния епизод. Огън момиче е Ина в това клипче!

Вергов е надут, според мен, и затова не ми харесва! А и въобще какъв образ разви в предишния сезон? Никакъв! Малко страст, секс в леглото и лице, което не изразяваше нищо!

Марта е страшна сладурана и се справя с образа на Жекова превъзходно Simple Smile

А за Вергов си много права, надут и важен е.

# 205

А за Вергов си много права, надут и важен е.
То затова така му лепна образа на Банков. Grinning И аз съм на вашето мнение, нищо, че като актьор е чудесен.

# 206
Ами някой може да е изискал от горкия Вергов да играе така - важен и  надут  newsm78

# 207
Толкова ми е любопитно какво ще стане утре след като Врабчев изяде шамарите, че Вергов въобще не ми е на дневен ред Joy

# 208
По тоя повод майка ми веднъж каза - “ами аз ако имах неговата кариера, популярност и фенки, също щях да съм надута” JoyJoy

# 209
Нека и аз да съм от инфантилните, но нямам намерение да крия възхищението си от Марио и играта на Велислав Павлов. Такова ярко присъствие, чувствата на героя му сякаш се "стичат" през екрана и ме хващат за гърлото. Не мога да се примиря, че биха ми отнели удоволствието да го гледам, заради някой, който за миг не е успял да ми въздейства по този начин.  Тъпа снимка! Вгорчи ми деня и то точно след прекрасния епизод снощи. Не знам какво толкова му харесват онези крякащите във фейса, които дори не могат да направят разлика между герой и актьор, но на мен грам не ми допада това развитие на нещата.  Не ми се иска да вярвам, че ще съсипят нещо толкова красиво, нежно и дълбоко емоционално, което ни поднасяха до момента, за да задоволят очакванията на масовката. Надявам се сценаристите да имат малко здрав разум.

Общи условия

Активация на акаунт