Отговори
# 180
Дона, благодаря. Hug
Ели, много ме радва как Марио е като памук в ръцете на Зорница Grinning Излез от операционната - излиза, разкажи ми - разказва. Ей тия дребни нещица показват много по-силно колко я обича без да се налага да я тръшва страстно по ъглите. Дори и това, че отиде вместо нея при пациента. Heart

Галя и Петър не знам как да ги коментира. Както някой каза, това с извънбрачното дете беше мега глупост, притисна го ужасно за сватбата, той пък се изцепи като кръгъл идиот.

# 181
Врабо няма идея за чувствата на Тони, така че, без да съм гледала промото, от думите ви само, съдя, че е към Войнова👍

# 182
Оффффф, пак се връщах да гледам промото с надут до дупка звук хахахха

ето снимка - гледа към Зори

Яница, в смисъл, че Албена спи със Захариев и Ковачев?

# 183
Оффффф, пак се връщах да гледам промото с надут до дупка звук хахахха

ето снимка - гледа към Зори

Яница, в смисъл, че Албена спи със Захариев и Ковачев?

Да, така предполагам. Но сега като се загледах в снимката ти, май ще се окажеш права.

# 184
Ами..... утре ще разберем Joy

Знаете ли какво си мисля - Врабчев, без да знае за чувствата на Тони, изцепва това в яда си, защото е пиян. Без да осъзнава какво казва. Тони обаче се хваща за думите му и... малко по малко стига до истината?

Пациентът май е починал. Зорница гледаше много гузно

# 185
Войнова е само пионка, тя не носи отговорност за тази операция. А Врабчев още днес загатна, че ще е на нож с Огнянова.

И хора, Марио е човек с железен самоконтрол. Не вярвам, че може да си изпусне нервите заради друг, освен заради Зорница, много е знаково това нещо. Гарантирам, че в този момент Тони ще почне да мисли и да забелязва разни неща.

# 186
Не знам как една операция би го провокирала да каже такива думи. На мен ми се струва логично и към Албена да е. Захариев я лансира от самото начало, а сега Ковачев я взе като анестезиолог за операцията.  Абе не знам, ама е много грубо. Grinning Това няма нищо общо с операцията - кой с кого спи, ама айде. хахах

Има логика да е към Зорница, защото тя настояваше за операцията, въпреки, че той й каза, че е свръхрискова. Затова се предполага, че всички останали въвлечени - Марио и Албена, са се съгласили да го направят заради Зорница. А явно според Врабчев, причината Марио да се съгласи, е защото спи с нея. Мъжка логика, какво да го правиш...

# 187
  • Ню Йорк
Леле, пияния Врабчев какъв джангър ще заформи  smile3555

Ха, Галето пак бременна, много потентен тоя Пешко бе Wink

Дали следващата с бебче няма да е Инчето, ама как ще се обяснява не е ясно.

Нашите герои са го закъсали много яко Wink

# 188
Е той пък как така от сватбата направо идва в болницата. Joy Трябва спешно да са го викнали, за да се появи в това състояние.

И аз мисля, че ще започне да забелязва. Като прибавим и вчерашния му поглед към Марио като питаха Зорница в един глас къде ще ходи, почвам да си мисля, че ще почне да навързва нещата.

# 189
Здравейте момичета,попринцип само ви чета,но да се включа и аз.И двата варианта са възможни.Врабчев не  знае за Тони ,но аз си го обяснявам така.Тръгнал е да обвинява доктор смърт-Зорница,че прави каквото си навие на пръста.Марио и Тони почват да я защитават.И ето какво му провокира  въпроса...

# 190
  • Разпиляна във въображението
Супер Галя Simple Smile Виждате ли как си обича Петърчо? Казах ви аз, но вие все против нея. Първо омекна към момичето, даже я защити от Мазов и все пак я предупреди "долу ръцете". Отделно добре че каза на Петър да защити хората си, защото вече беше предал Стаменова. Отделно не смятам, че изнудва за сватба. Преди месеци я помоли да му стане жена, след това на няколко пъти заявяваше, че нищо не било сигурно. Не всяка жена иска сватба, но не и всяка жена иска да има още и още извънбрачни деца. Хубав беше разговорът им. Направо извиках от кеф, когато Галя обяви бременността си. Може и резките промени в настроението й да се дължат и на хормоните Simple Smile И накрая Петър отново се изс... на метеното.

Когато Марио сподели за самолетната катастрофа и викнах "Прегърни гооооо!", но...

Много добър Велислав. Удоволствие е да се гледа. Както сте писали - всичко се чете по него. Невероятен.

Утре серията ще е нажежена до бяло.

За думите на Врабчем бих предположила, че ще са към Войнова - спи със Захариев - получава работа. Спи с Марио - върви му по свирката за такава операция.

# 191
И аз мисля, че говореше  на Зори, Тони го държи, защото се е насочил към нея, след това репликата и реакцията на Марио беше супер бурна да е заради някой освен нея или брат му.
Дона, и аз това си го помислих ако пациента е починал, но пък Захариев е толкова спокоен в кабинета си, както каза утре ще разберем Simple Smile

А когато нарече Зорница "доктор Смърт" беше супер гадно, все едно ще го трепе пациента, а не да му помага, който и без това ще умре ако не се направи нещо по въпроса.

# 192
Мириел, и аз си мислех, че ще направи нещо Зорница в този момент - ще го прегърне, докосне. Смятам обаче, че тя се опитва да бъде дистанцирана от него и да не го тормози, за да уважи желанието му да са само колеги. Всякаква близост само ще го накара да му е още по-трудно.

За Галя искам да кажа, че много ми хареса какво му каза за подкрепата на хората му.

# 193
  • София
изтървах края на епизода и промото. къде мога да го гледам? newsm78

# 194
Зорница включи пациента в оперативната програма, тя говори с Врабчев за анестезията и настояваше да го оперират, по-логично е гнева му да е насочен към нея, ако нещо се е объркало. А най-вероятно точно това се е случило, след като е привикан по спешност от сватбата. Той не знае за намесата на Марио, сигурно си мисли, че тя ги е убедила и него, и Войнова.

Общи условия

Активация на акаунт