Отговори
# 165
Айде сега някой, дето гледа внимателно промото, да сподели Врабчев на кого каза тия мили думи - на Войнова или на Огнянова, че изпуснах.

# 166
Ааааа значи боя ще е утре. Ама Врабчев коя ли от двете питаше с кой се ч*ка? Очевидно беше пиян и Захариев даже му го каза в кабинета като беше.

# 167
Е аз приех, че е за Зорница автоматично, не ми се вярва да е към Албена, тя милата едва вчера дойде...

# 168
  • Русе
Зорница пита. Бяха тримата в стаята.

# 169
Сега гледам пак промото  - Врабчев първо каза на Петър ".....да спиш с това момиче"
Думите после бяха към Зорница, защото той каза - с кой от двамата се ч*каш, и с двамата, а?

Аууууу, така да говори на нашето момиче!!!

# 170
Е аз приех, че е за Зорница автоматично, не ми се вярва да е към Албена, тя милата едва вчера дойде...

Може и към Албена да е. Преди това дадоха как Врабчев е в кабинета на Захариев и го питаше да не би да спи с Войнова.

# 171
Войнова също беше там.
За да избухне Марио така, трябва да е към Зорница. И най-сетне Тони да ги диагностицира Grinning

Дона, сигурна ли си? Щото в първия момент ми се видя като да гледа към Албена, ама се разсеях.

# 172
Тази Ина, много ми е миличка една такава...

Много се радвам за Галя и Захариев, ама не ми хареса, че го изнудва едва ли не за сватба. То сватбата вече какво ли гарантира, ама по принцип трябва да е събитие, което и двамата да поискат, а не единия да насилва другия. И моля ви, "извънбрачно дете", кой използва вече такива термини?!

# 173

Може и към Албена да е. Преди това дадоха как Врабчев е в кабинета на Захариев и го питаше да не би да спи с Войнова.

Зорница е 100% заради репликата.  Няма как да каже на Войнова, че спи "с двамата".Превъртях сега промото 4 пъти аххахаха

# 174
Може да е  скочил на Кака , защото Албена е от скоро и още не я обвиняват ,че е чукче  Grinning  От друга страна  newsm78 Пилето ще изревнува ,че Албена се е захванала  с операцията и затова може да я обвини ,че се гушка и с шефа и с Батко ...., защото я е навил  на този риск.
Добър епизод , а утре ще е   напечено  #2gunfire
Марио пак беше  трагичния Рицар , колко  несподелена мъка показва  с поглед и приведените рамене ... Страхотен е  Peace  Ама как започна да си споделя с Кака , на нея и идваше да го гушне  Heart Eyes

# 175
Оууу, утре ще е боя Joy Врабчев засегна Зорница с въпроса си кого (да се изразя по културно) оправяла.

Добър епизод, вчерашният беше по-силен, но и този радваше. Simple Smile

Ама верно тея доктори са много некомпетентни от към как се правят деца Joy

# 176
Войнова също беше там.
За да избухне Марио така, трябва да е към Зорница. И най-сетне Тони да ги диагностицира Grinning

Дона, сигурна ли си? Щото в първия момент ми се видя като да гледа към Албена, ама се разсеях.

Да, няколко пъти го гледах

# 177
  • София
Моля, кажете какво каза Врабчев, че точно тогава хлепетата влетяха след танци с мъжа ми и нищо не успях да чуя.

А прочетох в предните коментари. Леле ужас

# 178
Моля, кажете какво каза Врабчев, че точно тогава хлепетата влетяха след танци с мъжа ми и нищо не успях да чуя.

Каза "с кой от двамата се ч*каш, и с двамата, а?"

# 179

Зорница е 100% заради репликата. Превъртях сега промото 4 пъти аххахаха

Не знам как една операция би го провокирала да каже такива думи. На мен ми се струва логично и към Албена да е. Захариев я лансира от самото начало, а сега Ковачев я взе като анестезиолог за операцията.  Абе не знам, ама е много грубо. Grinning Това няма нищо общо с операцията - кой с кого спи, ама айде. хахах

Общи условия

Активация на акаунт