Отговори
# 150
Марио ще приеме много лично операцията на пациента.

# 151
Врабчев е на сватба, Войнова ще е анестезиолог.
Айде, чакаме бой!

# 152
Даа, ще оперират двамата. Дано да е успешно.
Не спирам да се удивлявам на способността на Марио да предаде цяла палитра от емоции с един поглед.

# 153
Ауу, Фотев ме уби. Joy На Пешко му треперят гащичките и колкото и да се прави на мъж, не може да се скрие, че го е страх. Добро беше това, много добро! Grinning

Усещам, че ако тази операция е успешна, Войнова ще изпъкне и ще започнат да я уважават.

Галя как се заяжда само - скаличката й взела. Grinning

# 154
  • София
С риск да ме обвинят в инфантилност - изключително силен образ на Марио Ковачев, а В. Павлов го пресъздава по толкова реалистичен начин. Абсолютно попадение и на образ и на актьора, който го пресъздава.

Брех, днес Захариев е облякъл мъжкарския костюм. Държи се като истински директор, който държи на хората си.

# 155
Росита, нали? И аз това седя и си мисля. Направо е невероятно. В болничната стая, в момента, в който му казаха за самолета, така се промени цялото му изражение, че направо физически усетих болката му.

Фотев направо срина Захариев...

# 156
С риск да ме обвинят в инфантилност - изключително силен образ на Марио Ковачев, а В. Павлов го пресъздава по толкова реалистичен начин. Абсолютно попадение и на образ и на актьора, който го пресъздава.

Брех, днес Захариев е облякъл мъжкарския костюм. Държи се като истински директор, който държи на хората си.

МАсово сме инфантилни май Wink
За Захариев не съм съгласна - Фотев веднага разкри колко го е шубе., Стаменова има по-големи топки от Петър

# 157

Добре, че беше Стилянова да го светне, иначе си я беше изшиткал Стаменова като стой та гледай.

# 158

Добре, че беше Стилянова да го светне, иначе си я беше изшиткал Стаменова като стой та гледай.

А Фотев как изигра и Стаменова? Как се рпави пред нея, ееехххх

За съжаление днес май няма да видим бой Sad

# 159
  • София
Това със Стаменова съм го изпуснала 😟

Опааа, Галя е бременна

# 160
Оххх, големите гинеколози 😀 очаквах Галя да каже, че сега е разбрала 😂

# 161
В тая болница все лекарите не разбират как стават тия бебета Simple Smile

ПЕтър пак се изцепи тъпо

# 162
  • Mediterraneo
Нямаше начин да не я забременят Галя. Все по- трудно става да се прикрива бременността на актрисата.

# 163
лелееее утре ще стане напечено 🤪😱😨

И ако на Тончо до сега му е премигваше, утре вече ТРЯБВА да му светне какво е положението, след репликата на Врабчев.

# 164
Еехххх, как ме е яд! Сега ще чакам до утре за бой

Бе не беше лошо епизодчето, ама не беше като вчера

Общи условия

Активация на акаунт