Отговори
# 210
Толкова ми е любопитно какво ще стане утре след като Врабчев изяде шамарите, че Вергов въобще не ми е на дневен ред Joy

Надявам се да има цунки по муцунки Wink Kissing Heart

Много съм инфантилна Joy

# 211
Оууу, видях краткото промо - Врабчев в операционната в цивилни дрехи само има маска и престилка отгоре. Хваща Войнова за брадичката и супер зловещо й казва „Аз съм твоят нощен кошмар”. Чува се гласът на Марио, който казва предупредително „Врабчев!” и Врабчев излиза.

# 212
Да не бъдем чак толкова несправедливи. Hа Вергов такъв образ му беше изграден от сценаристите и трябваше да се държи като егоист и като пън. Hо също умее да играе с поглед, с мимики и като цяло никой не отрича, че е чудесен актьор. Hо това превъзнасяне по него, невъзможността да отделиш персонажа от актьора (да не кажа даже мъжа Mr. Green) и несправедливия хейт, който отнасят новите заради него, са ми напълно непонятни.

# 213
По тоя повод майка ми веднъж каза - “ами аз ако имах неговата кариера, популярност и фенки, също щях да съм надута” JoyJoy
В разни интервюта  много хора споделят ,че  артистите-великани  изобщо не се дуят , а са супер естествени и се държан много мило с целия екип .
На времето неистинските аристократи обикновено са се държали по- надуто и лошо с прислугата и са ги наричали  сноби .
А ако фенки са ми онези  newsm57 от фейса , направо ще се гръмна .
Не е нарочно , но забравихме за Калин - той имаше ГОЛЯМ ден - спаси момчето и пожела да се върне на работа . Беше много готин като  каза нещо от сорта , че ще ползват половин декар от имота , за половин заплата ...

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 22:08 от Ели-фен

# 214
Оууу, видях краткото промо - Врабчев в операционната в цивилни дрехи само има маска и престилка отгоре. Хваща Войнова за брадичката и супер зловещо й казва „Аз съм твоят нощен кошмар”. Чува се гласът на Марио, който казва предупредително „Врабчев!” и Врабчев излиза.

И аз го видях сега. Врабчев, колкотл го обичам, така започва да ми става противен. В последно време се държи ужасно. Разбирам го - иска да играв насигурно, но действително говори адски грозни неща. А как хвана Албена в това промо.... стана ми жал за нея.

Ели, за мен това не са фенки на актьора като професионалист. Мечтаят си за креватни преживявания, ако питаш мен

# 215
Толкова ми е любопитно какво ще стане утре след като Врабчев изяде шамарите, че Вергов въобще не ми е на дневен ред Joy

Надявам се да има цунки по муцунки Wink Kissing Heart

Много съм инфантилна Joy

Ах ти, "невръстна" девойка такава. Joy Чул те господ, дано да ни зарадват и нас инфантилните, че не сме ние като не избухнем тук.Joy

С тия реплики "аз съм твоят нощен кошмар" и "доктор смърт" става за роля в някой хорър. Joy И като си представя и как говори, само за там си е хахаха.

# 216
  • Ню Йорк
Ами някой може да е изискал от горкия Вергов да играе така - важен и  надут  newsm78

Ние не коментирахме екранният му образ, а самият Вергов, като човек Wink

# 217
Сега пък се затормозявам с евентуалното развитие на нещата утре . Ако репликата е била към Войнова , а Марио е скочил на бой , тя да не вземе да хлътне по него ... Ще сътворят  многоъгълник и ще е досадно .  Или пък Зори може да заревнува  Heart Eyes .
Това си е да си  "инфантилна  невръстна девойка " /на годинки/ , мислиш глупости , вместо да поработиш...
Това за Вергов го споделям  Peace

# 218
Калин каза, че предлага половин лекар за половин заплата, т.е. себе си, а не половин декар земя 😀

# 219
Сега пък се затормозявам с евентуалното развитие на нещата утре . Ако репликата е била към Войнова , а Марио е скочил на бой , тя да не вземе да хлътне по него ... Ще сътворят  многоъгълник и ще е досадно .  Или пък Зори може да заревнува  Heart Eyes .
Това си е да си  "инфантилна  невръстна девойка " /на годинки/ , мислиш глупости , вместо да поработиш...
Това за Вергов го споделям
Погледни го от хубавата страна - ако Зорница почне да ревнува, току виж се нацупи и се ядоса, а Марио да я успокои...знаете как. Joy Ееех романтика...инфантилни сме да му се невиди. Joy

# 220
Един бой до колко романтика доведе Joy
Надявам се все пак Врабчев да шибне един на Марио, за да му слага лед Зори и един на Тони, за да заприлича малко на мъж със синината Joy Че той явно ще мине без лед, няма кой да му слага Joy

# 221
Калин каза, че предлага половин лекар за половин заплата, т.е. себе си, а не половин декар земя 😀

То и аз чух 'декър' и се зачудих аз ли не чувам добре или те глупости говорят.. 😂 В интерес на истината доста често ми се случва това... 🙃

# 222
Надявам се все пак Врабчев да шибне един на Марио, за да му слага лед Зори и един на Тони, за да заприлича малко на мъж със синината Joy Че той явно ще мине без лед, няма кой да му слага Joy

Войнова ще му сложи лед бе. Joy
Ние сме способни от нищо да направим нещо. Ето - и от един бой можем да изкараме романтиката. Joy

# 223

Войнова ще му сложи лед бе. Joy
Ние сме способни от нищо да направим нещо. Ето - и от един бой можем да изкараме романтиката. Joy

Вярно беееее! Тъкмо щях да викам такси да ходя по спешност до Свети Кирил, че се притесних! Joy

Ми боят е много романтично нещо Simple Smile Мъжете как се кефят на женски бой, ние се кефим на мъжки Joy

# 224

Ми боят е много романтично нещо Simple Smile Мъжете как се кефят на женски бой, ние се кефим на мъжки Joy
Особено ако е заради жена. Wink Joy

Общи условия

Активация на акаунт