4ODOVE6TEH пръвупист OT LOKMES - 112 серял

• 66 324
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Цитат
върху баля слама

И най-измъчваната дума във форума, а и не само тук:
Цитат
хилуруон
Хилаурон
хиурон
хелоурон

# 646
  • Stuck in a moment
Цитат
идея си нямам кой ви е дал разрешително от Хей/Бабх?

# 647
  • Испания
Цитат
за да се зъвърши

# 648
от фейсбук

"какви са цините"

"урентировъчно колко"

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 20:47 от Impatiens

# 649
  • София
Цитат
и се тропясах
Цитат
да не прешпорваш събитията

# 650

Цитат
Здравей те търся работа за мои близак
45годишен.
В вупертал и околие

# 651
  • София
Това е цял пост. Освен,че е неразбираем, ами и забелязах,че жената мрази главните букви.

Цитат
какъв е патладжанът на еврото?
цял патладжан се пече много бързо на котлон. щом омекне е готов. ветрилото и аз първо го душа, след това пека.

# 652
  • Испания
Това е цял пост. Освен,че е неразбираем, ами и забелязах,че жената мрази главните букви.

Цитат
какъв е патладжанът на еврото?
цял патладжан се пече много бързо на котлон. щом омекне е готов. ветрилото и аз първо го душа, след това пека.

Души като куче. Не знае ли, че какво? Ветрилото само го миришем.

Цитат
Прея има някакъв шанс! 🤔❤️👌👌 Също Alex & Vladi  там харесват антрактивноста!

# 653
  • София
Цитат
О, Смайлис, аз пък
Цитат
Не съм съгластна
  Crossing Arms

# 654
  • Испания
Цитат
О, Смайлис, аз пък
Цитат
Не съм съгластна
  Crossing Arms

Доооооооооообре.

Цитат
как да задоволиш потребноста си
имам впредвид

# 655
Цитат
от години на пиене на диуретици направих висока пикучна киселина- при условие че много рядко ядях месо, въпроса ми е дали с тази диета ще си нормализирам пикучната киселина ? Благодаря предварително !

# 656
# 657
  • Пловдив
От друг форум

Цитат
Скрит текст:
Здравете искам да знам дали имам магия иможете ли да ми помогните ,сасипах тренасет годишен брак штото много ми изневеряваше но ас разбрах чак след девет години,и след четри години ас направих голяма грешка избягах с здруг зада даржа на думатаси штото се бях заклеле когато го заварих се ас штесе оженя за друг ане даму изневеря,запознахсе с вторяа ми сапруг три месеца само говорехме идин за друг тои беше разведен с две деца и на третия месец ас се побарках бях лода по него само сецелувахме исе преграштабме следтова сеслучи другото,дама деня когато реших да избягаме ас неисках бих като сляпа не чувах гонихго даси отива че това което направихме нее добре казахму асам женена кмам дведеца какво правя мачехсе да кзлезна но нешто ме замагляваше икаточели някои ме возеше и избягах на втория ден доиде сапругами с детето плачеха имивикаха дасе варна но ас не чувах даржах дащеричкатаси за рака и муказах че несам занего ас спах здруг тои миказа че штеми прости но ас него послушах,хубавите ми испалнения с втория сапруг беше там три месеца след като стапнах отях ада започна на втората седмица дявола си показа рогата почна дами обрашта граб неискаше да спи смен,на втория месец сапругами доиде ивзе детето ас го извиках тои явзе дори имен ме извика ас бях вече бремена,страдах че сасипах репотацията си се сивиках че штесе оправи мина година приятелите ми викаха че трябва дасам тарпелива ида имам воля даго промена но тои сутрин излизаше и три прес ношта сепребираше не стоеше грам вътре в каштатаси биеше баштаси цели седем години само салзи за децатаси итака саздадох снего две прекрасни момчета,сегасам в италия снего сесие такав осипваме с обиди посяга даме бие неми варви пари невиждам ваопште катл ми трябва нешто ми взима нвкои пат някои подарак но после ти го спменява,междодругото тоя миизнивиряваюе всеки пат иразбрах че тои ваопште неме е обичал штото е видял че имах пари много, но ас ги истеглих и ги фложих на сметката на баштата на децатами когато да бягам,двасет годинк сме заедно с месрци не правихме секс после години асега спиме оделни легла вече даже ас го мразя ама седя заради децата штото нямам дом инямам никои останах без родители когаго бях на четри,асега разбрах иза коварната болест имам троб на двете раце аседамнявам чее змокачествен рак,тои ваопште нему пука,само ме обижда язак за децата ми няма дамогат даго прежевеят.благодаря преварително.

# 658
Майкоооооу! УДжЪсссс!

# 659
  • София
 Shocked Леле!

СмайлисHug

Цитат
защото се учужди от мен... съотвено се учуждих от
Цитат
ако е имало предеякуационна течност... заради предеякуационна течност..

Общи условия

Активация на акаунт