Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се споменава за обучението на бъдещите лекари относно ваксините?
Какви са реакциите на децата след ваксинация?
Какво се казва за осведомеността относно ваксините?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се споменава за обучението на бъдещите лекари относно ваксините?
Формулировката разкрива, че обучението на бъдещите лекари по ваксините не е задълбочено. В учебната програма, по която се обучават, няма отделен курс или семестър по темата за ваксините. Лекарите се изучават повърхностно според програмата, като нямат достатъчно задълбочени познания за съдържанието на ваксините.
-
Какви са реакциите на децата след ваксинация?
-
Какво се казва за осведомеността относно ваксините?
-
Как хората на форума реагират на антиваксърите?
-
Какви са реакциите на личните лекари след ваксинация?

От смешна започваш да ставаш жалка! Нарочно ти дадох пример за Галилей, но явно не си ме разбрала по физиологични причини. Винаги идва един момент, когато старите знания за нещата биват заменени от нови и ако се противопоставяме на новите научни открития, ще си останем в тъмницата. Тук идва примера за Галилей, ама ти май въобще не загряваш. Още един пример ще ти дам - живата ваксина срещу полиомиелит? Защо я смениха с инактивирана преди няколко години? Защото предизвикваше постваксинален полиомиелит, т.е. разболяваше. Сигурно и тогава си дрънкала по форумите, че това са шарлатански бръщолевения на антиваксъри. От теб ако зависеше и там щеше да се закучиш, че старото е по-добро ! Може би и за старите антибиотици с живака щеше да се застъпиш, които и аз съм пила като малка и които медицината отрече и забрани след 20-30 години. Вдигни малко капаците да ти влезе светлина, че си зациклила един век назад!

Продължаваш да не отговаряш подобаващо, а да хвърляш само нападки и голи предположения. Знам кои са CDC и Световната здравна организация, ще е добре и ти да разбириш кои са, защото от там ще ти дам