Къде в Пловдив??? - 76

• 67 663
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
От известно време никъде не намирам от жълтите превръзки олуейс, моля ако някъде видите останали такива пишете.

Скрит текст:
последно си взех от Метро някъде преди 2-3 седмици

# 196
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма/майстор за окачен таван.
Благодаря!

# 197
  • Пловдив
От известно време никъде не намирам от жълтите превръзки олуейс, моля ако някъде видите останали такива пишете.

Скрит текст:
последно си взех от Метро някъде преди 2-3 седмици
Вероятно са били оранжевите, аз от доста време проверявам и там, но жълти няма.

# 198
  • Пловдив
Ползвам оранжевите, в първите дни, а след това съм на жълти Simple Smile И от двата вида си взех от Метро 1

# 199
  • Пловдив
Здравейте.Сега е сезонът на абитуриентите.Искам да подаря монета по случая със стойност 100лв.В коя банка мога да отида и да купя нещо подходящо.

# 200
Първа инвестиционна, има монети и в Тавекс.

# 201
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, предполагам, че е коментирано, но нещо с търсенето не мога да намеря нищо, а и ще е актуална информация, да ви попитам да ми препоръчате къде в Пловдив шият хубави калъфи за холова гарнитра и ако може да са на по-достъпна цена

# 202
  • Пловдив
Здравейте, търся за подарък нещо с Хари Потър - за 10 годишно момиче. Книгите предполагам ги има, така че нещо друго?

# 203
Здравейте, търся за подарък нещо с Хари Потър - за 10 годишно момиче. Книгите предполагам ги има, така че нещо друго?
Ако ти се занимава може да  принтираш тениска/рокля с някаква картинка.

# 204
  • Някъде там

Не знам колко ви е спешно и дали ви е удобно да поръчате онлайн , но тук има доста неща http://www.elephantbookstore.com/bg/brands/harry-potter-c226c372.html
В Озон бг също има някои неща, аз съм купувала книга за оцветяване https://www.ozone.bg/product/hari-potar-magicheski-sashtestva-kn … -za-otsvetyavane/  и ключодържател Хари Потър от там. Много е красива книгата и много се хареса подаръка.

# 205
  • Пловдив
Здравейте! Интересувам се от курсове по йога за деца. Дъщеря ми е на 11год.и виждам, че проявява интерес. В интернет има много студия, но не знам реално кое функционира и кое не.
Ще съм благодарна за препоръки.

# 206
Здравейте.Сега е сезонът на абитуриентите.Искам да подаря монета по случая със стойност 100лв.В коя банка мога да отида и да купя нещо подходящо.
тавекс

# 207
  • Пловдив
Момичета...относно поръчка на тента за тераса...Корал спектър или Колори?

# 208
Колори-ние взехме от тях и не съжалихме. Вече две години сме доволни. Препоръчвала съм ги и на приятели , които също са много доволни.

# 209
Привет Simple Smile Бихте ли ми препоръчали добър психолог в Пловдив. В стари теми открих информация за Иван Власев, Петя Тухлева, някой с мнения за тях или други професионалисти? Би ми било полезно да ме ориентирате и като цени как стоят нещата.

Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт