Къде в Пловдив??? - 76

• 67 697
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
В началото на април затвориха магазина срещу 3-то РПУ.

# 226
Да и на страницата им така пише, както и да ги търсим при тяхните партньори, но кои са те? Поръчах, по нета, но не е това което търся. Да пробвам друг вариант, пак трябва доставка.

Големите детски ги проверх, чорапената борса също, из нашия квартал в детските магазини също няма.

# 227
  • Пловдив
Може ли препоръка за съдов хирург за разширени вени?

# 228
  • Пловдив
Илинор не знам да имат други партньори след затварянето на магазина. Може да проверите в магазините за балетни неща и този, който е на Кап.Райчо, над магазин Бейби ленд.

И аз с въпрос-има ли реален магазин, в който се предлагат еднакви дрехи за майка и дъщеря - рокля, блуза и т.н.?

# 229
Къде мога да намеря суров шам фъстък? За предпочитане в Кичука...  Thinking

# 230
Може ли препоръка за съдов хирург за разширени вени?
Д-р Васил Бацелов
https://www.credoweb.bg/profile/33800/d-r-vasil-batselov/about

# 231
  • под тепетата
portokalche, мисля, че съм виждала по улица Иван Вазов в два магазина. Ако вървиш по посока към гарата единия е отляво преди светофара ( кооперация с магазини, има вход за зъболекар ), а другия е отдясно доста след светофара ( имаше наредени макени ). Мога да го проверя в понеделник ( само да не забравя, че м е доста натоварено в службата). Тези дни си купих от едно ателие в Капана дънков сукман. Поисках им фейсбука, защото видях много симпатични неща. В страницата имаше дънков сукман за майка с три дъщери. Изкефих се. По поръчка стават за седмица нещата, ако го нямат налично.
 https://bg-bg.facebook.com/AtelierModeliani/

Жалко за Илинор! Много съм доволна от летните сандалки , които купувах всяко лято за внука . Не ми се играе на пробване и връщане до уцелване на номера.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 08:57 от bilqna_69

# 232
Сандали на Бефадо се предлагат в магазин Слънце в Кичука.

# 233
  • Пловдив
Съвсем случайно, пътувайки за другаде видях, че все пак магазин Илинор има в с.Труд или в Граф Игнатиево. На самия главен път е, като се тръгне от Пловдив, вдясно.

# 234
  • Пловдив
Bilqna, много благодаря за насоките. Ще погледна следващата седмица непременно.
А дънковите неща са много хубаеи, запазвам си страничката Simple Smile

# 235
  • под тепетата
 tonynette , много ти благодаря! Ще се разходим до там, видях къде е на картата.
sunflower  и за теб  bouquet

# 236
В сайта на Илинор пише, че базата им е в Графа. Сигурно продават и на дребно.

# 237
Мисля, че съм виждала настърган шам-фъстък в магазин Бахарика на Събота пазар, утре мога да проверя за суров.

# 238
Мисля, че съм виждала настърган шам-фъстък в магазин Бахарика на Събота пазар, утре мога да проверя за суров.
ще съм ти благодарна, благодаря!  bouquet

# 239
Настърган шам фъстък има и в едно малко магазинче за турски стоки на ъгъла срещу ДЗИ и Уникредит /зад бившата БНБ/

Общи условия

Активация на акаунт