Къде в Пловдив??? - 76

• 67 712
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
В магазина на Сваровски, в МОЛ Пловдив, няма ли?
Нямам идея от къде да купя. Аз за мойта сватба пазарувах от Бургас... Grinning

# 376
  • Пловдив
 Здр! Препоръчайте ми къде да направя превод на няколко документа на немски? Фирма за преводи и легализации на добра цена..все пак акт за раждане "голям" превод има да се прави от кирилица на латиница имената. 10 лв ми се вижда доста за това специално...

# 377
Не мисля, че някъде ще предложат по-ниска цена.
Проверете в служба ГРАО, ако не се лъжа издават двуезични дубликати. Той може и да е по-евтин.

# 378
Здр! Препоръчайте ми къде да направя превод на няколко документа на немски? Фирма за преводи и легализации на добра цена..все пак акт за раждане "голям" превод има да се прави от кирилица на латиница имената. 10 лв ми се вижда доста за това специално...

10лв. си е добра цена. Аз платих по 18лв. на страница преди дни.

# 379
  • ПЛОВДИВ
Питайте и в агенция Светове. Даже май имат промоция за такъв вид превод.

# 380
  • Пловдив
Там е 10 лв.

# 381
  • Пловдив
Фирмата, в която работих доскоро, от години използват АЛФАВИТА - ГЕНЧЕВ И СИЕ. Намират се съвсем близо до Четвъртък пазара (отзад, където е малката бензиностанция). Не знам каква е цената за преводи на немски, но може да попитате, макар да си мисля, че навсякъде ще е еднакво.

Също, знам, че преводачески услуги предлага и школата по английски, където ходи дъщеря ми - Евро Алианс.

# 382
  • Пловдив
  Всички документи преведох в "САЛЕО" на ул. "Банкова" №1. Актовете бяха многоезични и въпреки това бих ви препоръчала да погледнете на сайта на общината в чужбина, където ще се регистрирате дали ще ви ги приемат. На нас въпреки всички справки ни поискаха превода да бъде направен от немска фирма на място. Без проблеми минаха единствено документите на децата за училище.

# 383
Препоръчайте сервиз за зареждане на автоклиматици. За предпочитане Център, Кичука или Смирненски.

# 384
Агенция "Олтранс", сестра ми работи в чужбина и ги ползвах два пъти. За пълномощно и други документи за НАп.

# 385
Момичета, моля ви дайте координати на читав масажист/ка! Толкова ме боли всичко, че имам спешна нужда.

# 386
Препоръчайте сервиз за зареждане на автоклиматици. За предпочитане Център, Кичука или Смирненски.
https://www.facebook.com/AutoClimaPRO/

# 387
Момичета, моля ви дайте координати на читав масажист/ка! Толкова ме боли всичко, че имам спешна нужда.
Препоръчвам тоз човек - оправи мъж ми много бързо и успешно, а той е голям човек и трудно се мачка качествено Simple Smile

https://grabo.bg/places/refleksoterapevt-iurii-petrov/addresses

спортен терапевт е, имам положителни отзиви и от познати за него - зад кортовете на стадион Пловдив му е кабинета

# 388
Някой да знае къде се  продават текстилни бои или маркери?

# 389
Някой да знае къде се  продават текстилни бои или маркери?
Ето тук Simple Smile http://www.maestropan.net/index.php/shops

Общи условия

Активация на акаунт