Къде в Пловдив??? - 76

• 67 594
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
А къде за ремонт на бебешка количка, без гаранция е ?
Моята са ми я ремонтирали в Макс Ком. Сега са на Голямоконарско шосе. Говоря обаче за времето, когато бяха още на Кукленско, преди да преместят базата си.

# 481
  • Пловдив
Моля за идея къде да заведа няколко деца за РД на моето...става на 12  Simple Smile
Мислих кино и пица,обаче няма такова място да за заедно...т.к сме в Тракия...Вариант е МОЛ-а,ама не ми допада особено.

# 482
  • Пловдив
Наскоро моя позната заведе децата в Стая на загадките - Smart Lab. Каза, че много са се забавлявали.
И аз мисля нашия рожден ден да го прекарат там.

# 483
Тази година празнувахме рождения ден на 11 г. ми син на картинг писта Лаута.
Ако ти допада идеята погледни в сайта им има пакетна цена за рожден ден.
При нас се получи много добре, и на момичетата и  на момчетата им хареса много  Peace

# 484
  • Пловдив
Тази година празнувахме рождения ден на 11 г. ми син на картинг писта Лаута.
Ако ти допада идеята погледни в сайта им има пакетна цена за рожден ден.
При нас се получи много добре, и на момичетата и  на момчетата им хареса много  Peace
А сами успяха ли да карат картинг колите?

# 485
Тези, които имаха височина 1.40 м., да. За другите задължително с придружител.

# 486
  • Балчик
Здравейте , моля за номера на телефона на Себахат , жена която в Пловдив лее куршум. Може и на лични.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 13:53 от AVA ROSE

# 487
Наскоро моя позната заведе децата в Стая на загадките - Smart Lab. Каза, че много са се забавлявали.
И аз с положителен глас ( от преди 2 седмици).
Картинга също е готино - карат сами над 130 см мисля, моят син от 8 годишен бръмчи. Даже една година беше в топ 5 на пистата за набора си Simple Smile

# 488
  • Пловдив
И аз с положителен глас ( от преди 2 седмици).
Картинга също е готино - карат сами над 130 см мисля, моят син от 8 годишен бръмчи. Даже една година беше в топ 5 на пистата за набора си Simple Smile
Хареса ми идеята,обаче ме е страх...дали ще могат да се оправят и да карат?Да не стане някой сакътлък?Уж са големи,де... Grinning
Стаята е ок...обаче все момчета,няма кой да мисли и да решава...пък и всички са ни далеч...

# 489
Нашият отбор беше 5 момчета и 1 момиче Simple Smile Справиха се прекрасно Simple Smile но моят син си ги избра "харесващи загатките", че да им тематично готино на всички.

За картинга - най-вероиятно повечето деца са карали вече, как така да няма да се оправят? А нали - момчета Simple Smile

Твоето момче няма ли идея какво иска да прави на РДто си ?

Аз бих ги бухнала с кеф на Аква парка Simple Smile Ама при нас края на май трудно таз дейност... Но пък миналата година 3-4 пъти ходиха приятели (сами) и се оправиха, и се забавляваха...

Събираш 5 момчета - по една кърпа, бански и ... на пързалките. Има хапване, ядете.. и след обед си ги изпращаш кой къде е. Хем ви е квартално Simple Smile

# 490
  • Пловдив
duhi_puhiGrinning петък се пада РД-то...Моят не знае кво иска  Rolling Eyes Уж кино,ама вече са били...
Обаче сега гледам го дават да вали...дано се размине и само е хладно.
За Акваленда съм със смесени чувства...трябва пазач да го играя  Grinning ще погледна цените.

# 491
  • Пловдив
За Аква паркът наистина трябва надзор. Колкото и да са пораснали, все още не могат да се пазят и да преценят правилно ситуациите.

# 492
  • под тепетата
Купували ли сте наливен зехтин , от който да сте доволни като качество, някъде около центъра ? И по-бюджетен ли излиза отколкото бутилиран?

# 493
  • Пловдив
От днес в Лидл има 4л.тенекия гръцки зехтин Екстра върджин за 38лв.
Аз миналата година съм взимала от него и си го харесвам. Сега ще купя пак.

# 494
mystic woman щом ти допада идеята, давам още малко подробности  Simple Smile

Изискването за височина със сигурност е 1.40 м., (едното дете за малко не мина).
Нашата компания беше от 11 деца, 3-ма бяха по-ниски и караха с придружител.
В началото им направиха кратък инструктаж,раздадоха на всички каски и елеци (маската, която се слага
под каската си я купуваш ти за 1 лв. бройката)
Преди да пуснат всяко дете го караха да тръгва и спира на няколко пъти, за да усети работата с педалите.
Когато правиха обиколките на пистата беше само нашата група.
Ако вали няма да ви пуснат да карате и местят РД на боулинга (което ни беше най-големия кошмар и стискахме палци да не се случи)

Общи условия

Активация на акаунт