Звездни компромати- 360

• 101 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • в морето до колене
Днес Ал Пачино става на 78.

По този повод ми попадна негова портретна снимка от 1973, която много ми хареса.
Скрит текст:

Photo: Tony Korody (ЦЪК за по-голямо изображение)
Колкото и да харесвам Ал, все пак 78 години не са 33, затова потърсих по-нови снимки.
И намерих съвсем топли-топли, от фестивала в Трайбека от 19 април - отбелязване на 35 години от премиерата на "Белязаният".
Скрит текст:

Стивън Бауер, Мишел Пфайфър, Брайън де Палма и Ал Пачино
Но и този потрет от 2012 ми хареса, макар принципно да не съм фен на перушанестата му прическа от последните години.
Скрит текст:

Не рових, кой е фотографът. (но пак има ЦЪК)

Да е здрав още много години да ни радва с изкуството си!
Всъщност един от най-чаканите от мен филми през 2019 е "Ирландецът" - Мартин Скорсезе събира старата гвардия, за да ни върне към убийството на Джими Хофа (изигран именно от Ал Пачино).

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 18:11 от мячик

# 481
Патриция Кирилова бременна ли е?
На тази снимка на такава ми прилича
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/30729060_1015524 … 7&oe=5B6C648A

# 482
Ха, Мелания била Словенка, а не словачка. ИзложИх се!

# 483
10 US президенти в началото и края на мандатите си https://www.boredpanda.com/before-and-after-term-us-presidents/ . Сигурно само Тръмп ще младее след години. Grinning

# 484
  • До сърцето...
Ко стана със "славянските номера", за привързване на мъжове (дето уж и Мелания ги прилагала)?
... останах си необразована!

# 485
Гергана Малкоданска ми изглежда бременна. От месец се забелязва коремче, а преди малко в профил ясно си личеше.

# 486
Ко стана със "славянските номера", за привързване на мъжове (дето уж и Мелания ги прилагала)?
... останах си необразована!

И аз цял ден чакам да разбера славянските номера.

# 487
Гергана Малкоданска ми изглежда бременна. От месец се забелязва коремче, а преди малко в профил ясно си личеше.
И Никол  напоследък я обличат с широки дрехи..

# 488
  • Sofia
Бррр,захубих апетит след "сватбата" на каква СПА-кралица -беше там. Ужасна женчуга.Мъжът й  бива,обаче  Blush.И какви са тия дебели жени, Опнали се в тесни дрешки  Sick

# 489
Да, за Никол също споделих преди време съмнения. Ами и Никол, и Малкоданска намериха оферти, които не са за изпускане. Това прогнозата за времето е пълна с изненади. Simple Smile

# 490
На Никол корем не виждам аз и все като я хвана си е с тесни дрехи. Тя нали ще се омъжва лятото, така се говори.
Герито днес ли вчера беше с нещо червено опнато по нея, не корем, ми бъбреците ѝ си личаха.

# 491
Бррр,захубих апетит след "сватбата" на каква СПА-кралица -беше там. Ужасна женчуга.Мъжът й  бива,обаче  Blush.И какви са тия дебели жени, Опнали се в тесни дрешки  Sick

Тая тема не става за съчетаване с ядене, че не знаеш откъде ще изкочи някой напомаден киборг и ще те накара да си върнеш храничката.

# 492
  • USA
Бътлър си изглежда на средностатистически мъж на средна възраст и ако не беше името му,щеше да минава като един от многото из тълпата.Големи превъзнасяния.

Мелания,и гола да отиде на вечерята,ще излъчва повече класа от всички там събрани заедно.С белия костюм е неотразима.При факт,че един милиардер,с възможностите си и златотърсачките от всички краища на света,вече 25г е с нея,значи има причина да са заедно.Нямат вид на задружно,обичащо се семейство,но са намерили начин да живеят тихо и кротко.

Съсухрената перверзна бабка Макрон ми е винаги неприятна.Толкова нелепо стои до "сина" си.

От снощната вечеря:
Скрит текст:

Менюто

Иванка с рокля на Rotarte за $14 000(все едно е тръгнала на градинско парти)
Мърдок с жена си

# 493
  • софия
Ал Пачино за съжаление остарява грозно. Няма и следа от младежкя му чар. Дъстин Хофман си е същия сладур. Дениро също.
Майкъл Дъглас е прекалил с операциите и вече на нищо не мяза.
Джак Никълсън си е същият, но в остаряла опаковка. Обаче този чар.....няма махане. На Пачино му липсва това излъчване.
Оо и Ан .Хопкинс.... на 81, а си е същата откачалка ....много ме радва.

# 494
Жената на Мърдок е Джери Хол.

Общи условия

Активация на акаунт