Търся приятелки в София

• 43 267
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, живея в кв. Лозенец близо до площад Журналист. Имам бебче на 2 месеца и ще се радвам да намеря нови приятели.

# 76
Здравейте 😊
Включвам се и аз в търсенето на компания. Имам бебе на 3 месеца и в момента живеем в красна поляна. Ще се радвам да открия приятна компания за разходка и разговори 😊

# 77
Здравейте. Аз съм бременна в 8 ми месец и майка на 4 годишно момиченце от Дружба и с радост търся приятна компания на друга бъдеща или настояща майчица за приятни разговори , разходки и приятелство.

# 78
  • София
Здравейте! На 36 години съм от София. От доста време работя от вкъщи и социалните ми контакти са оскъдни.
Живея в Овча Купел.
Бих се радвала да си намеря другарче за фитнес, защото имам нужда да смъкна малко, поради здравословни причини,но пък ме е срам сама да ходя...Тъпо за жена на тази възраст,но факт.
Свободна съм след 16ч. всеки ден.
Отскоро имам интерес към готвенето, много обичам животните. Искам да прибера всяко куче или коте от улицата .
Благодаря и съм на разположение.

Здравей, аз съм бъдеща мама, очакваме малката принцеса да дойде при нас след 4 месеца и след това искам и аз да тръгна на фитнес и даже и някакви други спортове. И сега бих ходила, но малко ме е страх честно казано, казаха ми никакво подскачане, никакво кардио и тн.
Ти в коя част на Овча Купел си? Ние сме близо до парка Simple Smile

# 79
Здравейте, имам момченце на 3 месеца. Живея в Дианабад. Ще се радвам да намеря
приятна компания за разходки.

# 80
Здравейте, търся приятелка за кафе в Люлин 9.Омъжена съм, с 2 големи деца. С мед. образование съм. Имам интереси йога, рисуване, чужди езици, туризън🥰🌼

Общи условия

Активация на акаунт