Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 149 735
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Руса- да, но беше на опашка, с чадър и не видях дали е буйна.

# 466
Вчера на Гурко Вики от Мастило си говореше с Любо Киров.
Калина Паскалева, пак на центъра,слезе от такси,стилна мацка е.

# 467
Преди няколко дни Цветана Манева в Лидл. А днес видях Жени Калканджиева със сина си, не помня на колко години е Жени, но беше доста красива на живо Peace .

# 468
На Webit - много известни личности, наши и чужди. Впечатление ми направи Йелена Джокович - семпла, усмихната и земна

# 469
Вики от Мастило преди време купуваше цветя на пазара Димитър Петков.

# 470
  • Бургас
Вчера в Кауфланда в Бургас, Цецо Елвиса Simple Smile не го видях че е той докато не чух гласа му и се усетих, че е познат глас хах

# 471
Преди няколко дни Цветана Манева в Лидл. А днес видях Жени Калканджиева със сина си, не помня на колко години е Жени, но беше доста красива на живо Peace .
Жени според мен има страхотен ген,при всичкия алкохол и какво ли още не Wink... изглежда страхотно и  не вярвам,че е само от подръжката.

# 472
  • София
На Webit - много известни личности, наши и чужди. Впечатление ми направи Йелена Джокович - семпла, усмихната и земна
A AI роботът София забеляза ли, как реагира само на мъжки глас (докато реагираше, де)?

Курумбашев ми се стори много разпихнал. А Б.Б. нисък (айде, недостатъчно висок).

# 473
Вчера в Джъмбо близначките Алекс и Влади, придружавани от един млад момък.

# 474
А аз видях Тончо Токмакчиев да зяпа ремонта на пл.”Славейков”. Явно е фен на червения цвят, защото беше наблегнал на него в облеклото си.

# 475
Той е виден ЦСКА-р

# 476
Мара Отварачката и Патрашката, заедно вчера по обед в един хотел  японския

# 477
Ваня Щерева на "6 Септември". То не бяха шапки, шалове, очила, та вместо да се скрие, бе ефект *забалежи* ме.

# 478
Мара Отварачката и Патрашката, заедно вчера по обед в един хотел  японския

Къде другаде Rolling Eyes...

# 479
Патрашкова откакто усети, че в кифлите е и хляба, и ножа, стана първа кифладжийка. Да отвори Кифлен колеж по елементарно образование и поведение в обществото, белким не се излагат толкоз по интервюта. Само от Анелия и Мара, състояние може да направи.

Общи условия

Активация на акаунт