Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 149 715
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Редно ли е така свободно да разказваш случки от служебното ти ежедневие в публичен форум. Шефовете ти дали биха били ок ако го прочетат? Не ми отговаряй, но се замисли.
Иначе нашите звзди са се самозабравили, това е ясно.

# 541
  • София
Хайде, пак хляб за жълтурите...

# 542
Редно ли е така свободно да разказваш случки от служебното ти ежедневие в публичен форум. Шефовете ти дали биха били ок ако го прочетат? Не ми отговаряй, но се замисли.
Иначе нашите звзди са се самозабравили, това е ясно.

Щом толкова се "притесняваш " за мен ще си изтрия коментара.Човек да не сподели нещо , все ще се намери някой да го "нахока" .

# 543
Кой е човекът, от когото се възмущавате така?

# 544
Юлиян Вергов ,но тука много се "притесниха" за мен и си изтрих коментара , за да няма за какво да ме критикуват .

# 545
Ти хем си изтри коментарите, хем сега пак тръгна да обясняваш 😀

Не мисля, че някой те “хокал” и се е “притеснил” за теб.
Коментара беше съвсем добронамерен и разумен, заради това, че обясни прекалено много подробности, чрез които лесно може да бъдеш разпозната.

Можеше чисто и просто да кажеш кого си срещнала в работата си и какво впечатление ти е останало от поведението му без излишни уточнения ✌

# 546
Може милия да е влязъл скорострелно в ролята на Мартин от 'Тя и Той' Grinning
Там беше на изблици,хахахахах

# 547
Не знам точно какво сте коментирали за него, но преди повече го харесвах. Напоследък забелязвам едно такова арогантно и самовлюбено поведение по интервюта, вероятно се е самозабравил след големия успех в Откраднат живот.

# 548
  • Murcia, Spain/Ruse
Коцето на участие. Оставам без думи.До какво се е докарал...напълно деградира,а толкова го харесвах😔😔

# 549
Актьорът Велислав Павлов в едно кафене в центъра на Варна. Веднага го нападнаха фенки за снимки.

# 550
Актьорът Велислав Павлов в едно кафене в центъра на Варна. Веднага го нападнаха фенки за снимки.

Ех да бях сега във Варна...

# 551
  • София
Коцето на участие. Оставам без думи.До какво се е докарал...напълно деградира,а толкова го харесвах😔😔
Калки ли?

# 552
Не Калки, Константин -фолк певеца, предполагам.

# 553

Ех да бях сега във Варна...
Май само аз ще го.подмина..

Забравих да кажа, че видяхме Валери Симеонов на Джулая в Тутракан на 1.7 . Поклащаха се с кметъла

# 554
На "Какаовия плаж" може би? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт