Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 148 957
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Слави Трифонов и бенда преди около месец в Лонодн на концерта в  о2 Арена. Не изглежда никак добре здравословно Слави и се предвижваше с патерица.През целия концерт не стана от стола...

# 586
А знае ли се какво му е на Слави? Не му следя предаването от доста време и не знам дали е казвал, но от години като го мерна по ТВ, се вижда, че не е добре здравословно.

# 587
На Бирфест забиваха Стенли, Фънки и други музиканти.Стенли е по-нисичък, отколкото си мислех.Гласът му е разтапящ....
Фънки е същия като по телевизора.😁

# 588
  • София
А знае ли се какво му е на Слави? Не му следя предаването от доста време и не знам дали е казвал, но от години като го мерна по ТВ, се вижда, че не е добре здравословно.
Последно четох, че имал проблеми с тазобедрената става и въпреки че е опериран, не били добре нещата.

# 589
# 590
О! Да. Също мернах и статия за бременността на жената на Краси. Р., няколко часа след като се писа тук. Обаче не запомних жалкото сайтче.

# 591
Да го пишат и разнасят пък. Като толкова му е акълът.. Известните личности трябва да се съобразяват с недостатъците на славата и да са наясно, че всяко тяхно действие се следи осторожно. Ако е вярно всичко това, че е крещял като хамалин, без предварително да се е уговорил за ранно настаняване, толкова по-зле за него.

# 592
  • София
Въпросът не е в това, а в достоверността на информацията. Всеки може да напише всичко в нета, но дали е истина? Не обвинявам никого в конкретния случай, говоря за принципа. Аз мога да напиша, че съм видяла някоя “знаменитост” да се въргаля фиркана във фонтана в Южния парк - ей така, за забавление. А жълтурите само това чакат.

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 14:39 от magia

# 593
На жълтурите не им трябва някоя да пише в сайт кого е видяла, за да си пишат гнусните статии. И сами се справят прекрасно, да си измислят и да пишат безумия за много известни хора.

Видях Боби Михайлов в ресторант в Пловдив. Ми не направи добро впечатление.

# 594
Отново от бирфеста -Подуене Блус Бенд и Васко Кръпката.Васко ми се стори леко напълнял. Отзивчив е-снимаше се с който го помоли.Макар, че не ми е любим стилът им, не мога да отрека, че са големи професионалисти.

# 595
  • софия
Обожавам Васко!!! Страхотни спомени имам с него от концерти. Винаги много отзивчив с феновете и без грам високомерие.

# 596
Напоследък често виждам актрисата Виктория Колева. Прави впечатление на много приятна и възпитана жена. И е доста по-дребна, отколокто изглежда на тв екрана.

# 597
  • София
Стария Гущеров.

# 598
КъдЯ?! Че е много зает и не присъства на сватбата на синчето си

# 599
  • София
Тесното лъкатушещо пътче към Гърция Simple Smile. Разминаха ни се колите. Той определено не знаеше, че пътя е двулентов Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт