Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 149 755
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Део на велосипед по бул. Г. Делчев.

# 616
И аз съм го виждала там, явно му е маршрут.

# 617
Цецо Елвиса с дъщеря си в ринг мола, весела тотева-топузакова пак там със сина си, Астор пред агенцията по кадастъра.

# 618
  • Варна
Тончо Токмакчиев пред хотел Черно море във Варна. Изглежда много свеж и отслабнал.

# 619
Виктория Петрова в едно интервю казваше, че е страстна пушачка.Пушела мунумум 2 кутии на ден.
УжасТ, да се спре, че си съсипва красотата и здравето сигурно!

# 620
Кметъла в Каварна , в местно кафене, много дребен.

# 621
  • София
Сашка Васева в КАТ. Беше цялата в ярко червено, със супер мини пола  censored
Подпираше се "под ръка" с един (според мен) по-млад от нея господин, като му обясняваше, че винаги си взима много лесно документите по институции, та да е спокоен  Mr. Green

# 622
  • София
Ох, Сашето. Чак си я представих.

# 623
  • София
Шеф Виктор Ангелов в Метро, на живо е още по-готин.

# 624
Аз един от другите шефове,гологлав,бяхме на обща сватба.Момченцето му е голям симпатяга.

# 625
Дарин Ангелов видях вчера, самотен в Градската градина. Често го виждам там сам, ако някой му е фен Wink .

# 626
  • Sofia
БатИнката, на Тоца новият мъж  Peace. Баш си е набита бАтинка. Обаче сините му очи компенсират ръста и космИте  Mr. Green.
Яна Маринова, по обяд, в комплекса на Малееви. Към кръчмето отиваше, не носеше тенис екипче и ракета.

# 627
Донков с Радина и детето по Черноморието

# 628
БатИнката, на Тоца новият мъж  Peace. Баш си е набита бАтинка. Обаче сините му очи компенсират ръста и космИте  Mr. Green.
Яна Маринова, по обяд, в комплекса на Малееви. Към кръчмето отиваше, не носеше тенис екипче и ракета.

как ти се стори Яна? Много я харесвам

# 629
  • Sofia
как ти се стори Яна? Много я харесвам
Приятна е, ама по ТВ по-лОви окото.Честичко я засичам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт