Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 149 718
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мария Илиева с бебока , вчера вечерта в Ринг Мола .

# 691
  • София
Каквото ти е в собствените мисли и чувства, това виждаш в другите. По отношение на всеки обсъден тук и в частност последното за Графа. А пък грозните определения и епитети са тнай- показателни за говорещия ги. Както и да е.
Кирил Маричков на Янко Сакъзов. Безпощадна е старостта. Но никой няма да стане по- млад.
Миналата седмица вечеряхме в ресторанта на Белослава, в хотела и. Високо ниво. Браво. Известни не видях.

# 692
  • София
Следобед на булевард Стамболийски Ирина Костадинова от btv,много слаба изрусена и с големи татуировки по ръцете 😕🤔

# 693
  • софия
Тя живее около Дворица на децата. Редовно я засичам, има хубаво отношение към сина си, много са симпатични като си общуват.

# 694
  • гр.Пловдив
Ирина Костадинова вече не чете обедни новини по БТВ или греша?

Ако е така,жалко,много я харесвам като говорител,излъчва дисциплина  и професионализъм ,без значение външен вид,имиджа й и какви слухове се носят за нея,жената си вършеше работата перфектно .

# 695
Не чете, Биляна Гавазова е на обедните, а Ирина мисля, че напусна ьтв.

# 696
И аз наскоро видях Ирина Костадинова - много е слаба, не знам дали винаги е била така. Иначе ми хареса като излъчване, спортно облечена с готина къса прическа. И още - Велислава Дърева, Петър Волгин, Бернарда Беряну, Камен Алипиев.

# 697
  • София/Севлиево
Преди 2-3 дни в Ринг мол Лора Крумова със семейството и, а днес до министерство на културата Ернестина Шинова(малко се зачудих от къде ми е познато това лице,защото беше с големи тъмни очила и шапка,но се сетих коя е)...

# 698
  • ту тук, ту там
Лора родила ли е?

# 699
Мая Илиева, с пусната коса с къдрици и с хубава рокля, в центъра.

# 700
  • Sofia
Мая Илиева, с пусната коса с къдрици и с хубава рокля, в центъра.
че от къде у нея къдрици?  newsm78

# 701
  • гр.Пловдив

Не е ,чака към края на август-септември .

# 702
Елена Карабойчева (сестра Чокова от "Откраднат живот") в Парадайс. Прекалено слаба, не ми се видя много висока.

# 703
  • София/Севлиево

Не е ,чака към края на август-септември .

Аз пък даже не знаех, че е бременна...

# 704
  • Sofia
Елена Карабойчева (сестра Чокова от "Откраднат живот") в Парадайс. Прекалено слаба, не ми се видя много висока.
Там съм я засичала и аз,в Зара.Кльощава и цицореста. Peace

Общи условия

Активация на акаунт