Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 148 980
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
А аз да питам тази Маца наистина ли е дъщеря на Емил Марков (д-р Захариев от "Откраднат живот")?

# 496
  • ту тук, ту там
А аз да питам тази Маца наистина ли е дъщеря на Емил Марков (д-р Захариев от "Откраднат живот")?
Не, разбира се. Той има една дъщеря - Мина. Играе в Столичани в повече. Не помня там как се кзваше героинята ѝ, защото не го следя. Дали ен беше Яна?!

# 497
Мая Илиева и мъж на следна възраст във ВМА. Чакаха си като пичове да ги извикат.
Стилът и на обличане е много шашав.

# 498
Май не е.
Елени го е написала точно. Майката коя беше?

# 499
Май не е.
Елени го е написала точно. Майката коя беше?

Дано не бъркам, Албена Павлова май беше. Тя играе жената на Рангел - Гълъбина.

# 500
  • София-Младост
Не, разбира се. Той има една дъщеря - Мина. Играе в Столичани в повече. Не помня там как се кзваше героинята ѝ, защото не го следя. Дали ен беше Яна?!
Има и син...женен е за Албена Павлова, играе в Столичани в повече и в Комиците...за нея пише кой наборе , но за него не.

# 501
Понеже прочетох за Маца, че и двамата й родители са актьори и баща й се казва Емил Марков, затова си помислих дали става въпрос за същия Марков или не.
http://www.standartnews.com/kultura-teatur/matsa_doshla_sas_zemetras-282095.html

Извинявам се за офтопика.

# 502
Не е същия, просто съвпадение на имената, а и двамата са бургазлии.
Днес видях Калин Вельов с жена си и дъщеря си

# 503
  • Sofia
Преди малко гледах Маца в предаване по  тв...просто съвпадение на имена,родителите и също са актьори,от Бургас,баща и е и художник,дадоха ги на снимка с майката,спомних си го,че съм го гледала във филми,висок,хубав на младини,синеок,много чаровен...но като се напише нейното име или името на мъжа на Албена Павлова,излиза че са баща и дъщеря с разлика 15год Joy

# 504
  • София
Силвия Кацарова видях до Семинарията, говореше по телефона в джипа си по време на шофиране.

# 505
Мая Илиева и мъж на следна възраст във ВМА. Чакаха си като пичове да ги извикат.
Мая Илиева още ли ходи с опъната назад коса?

# 506
Лео Бианки с баща си в Лидл Драгалевци. Говореха на италиански, сладури бяха. Лео мнооого е почернял.

# 507
Мая Илиева още ли ходи с опъната назад коса?
мда. чак очите са и дръпнати от това опъване

# 508
  • София
Имам позната, която работи в " Спартак" казвала ми е, че въпреки че ходи много редовно там Хекимян, не тренира особено. Прекарвал повече време в снимки и размотаване. Grinning

# 509
  • Plovdiv, Bulgaria
На 20 юни терминал 2 на летище София
Ернестина Шинова,Гъмов и един от Комиците но не мога да се сетя как се казва.Висок,млад,слаб с тъмна коса.

Общи условия

Активация на акаунт