Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 149 772
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не Калки, Константин -фолк певеца, предполагам.
Ох! Blush Ясно. Аз помислих, че става дума за Калки и се зачудих.

# 556
На "Какаовия плаж" може би? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Тутраканския бряг

# 557
На "Какаовия плаж" може би? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Тутраканския бряг
Прочетох, пошегувах се, нали той така превежда всичко. Simple Smile Simple Smile

# 558
Актьорът Велислав Павлов в едно кафене в центъра на Варна. Веднага го нападнаха фенки за снимки.

Ех да бях сега във Варна...
Май само аз ще го.подмина..
И аз, и аз.

Бях на участие на Васил Найденов. Раздаде се доста, но накрая не видях как се изпари от сцената и се покри някъде. Ивайло се кефеше през цялото време, но е много напълнял и подпухнал.
На китарата беше Косьо Белчев, от когото съм възхитена. Heart Eyes

# 559
  • Велико Търново
Актьорът Велислав Павлов в едно кафене в центъра на Варна. Веднага го нападнаха фенки за снимки.

Забравих да кажа, че видяхме Валери Симеонов на Джулая в Тутракан на 1.7 . Поклащаха се с кметъла

# 560
За подминаването на Велислав сме повечко май Simple Smile

# 561
Велислав го боли * 😀😀😀

# 562
  • софия
Нямаше да го подмина, но нямаше и да се спра. Не му знаех името.

# 563
Все още не се сещам кой е този, но нямам и желание да проверя.

# 564
Въздесъщият

# 565
Васко Найденов винаги се раздава много. Преди години бях на едно частно парти, на което пя. Е, уникален беше наистина, даде 100% от себе си. И после по същия начин изчезна като стрела, просто не искаше да го спираме за снимка, явно му е досадно. 😂😂😂

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 12:45 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 566

И аз, и аз.

Бях на участие на Васил Найденов. Раздаде се доста, но накрая не видях как се изпари от сцената и се покри някъде. Ивайло се кефеше през цялото време, но е много напълнял и подпухнал.
Косьо да не е сина на Михаил Белчев?

# 567
Скрит текст:
Скрит текст:

И аз, и аз.

Косьо да не е сина на Михаил Белчев?
[/quote]
Да, много хубав и усмихнат. Kissing Heart Поел е по пътя на артистичните си родители. Не зная дали ще успее достигне гения на баща си (а и не е нужно), но ми направи много добро впечатление.

# 568
На конкурс в нашия град преди година-две спечели заслужена награда с бандата си.

# 569
Иван Несторов-Амебата в Несебър. Не изглеждаше никак добре. Остарял и доста накуцващ. Явно нещо страда човека.

Общи условия

Активация на акаунт