Сватба 2018 - VIII-ма част

• 50 523
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Мили дами, аааа, тортата не е ли в края на тържеството? Или аз чета някаква нетипично разпределение на ритуалите Blush

# 166
В края е. Но след нея има още танци-манци, в зависимост от това колко им се купонясва още на младоженците, позволява ли го ресторантът и какво са се уговорили с ди-джея.

# 167
  • Beyond the stars
Краят на официалната част  Mr. Green После неофициална до 5 сутринта, ако искаш .. ама фото и видео не ти трябват  Laughing
Утре ще ходим да ни боцкат за изследвания и в понеделник ще борим общината и медицинските  Crazy Ta стискайте палци  Wink

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 17:34 от Вълшебство

# 168
  • София
При нас не беше точно на края, докато я режеха и подготвяха имахме заря.  Simple Smile

# 169
На съботните и неделни булки пожелавам да изживеят свтбата на мечтите изпълнена само с положителни емоции Hug

# 170
Успех и от мен на булките през тази седмица! Пожелавам ви весела и незабравима сватба и дълъг и щастлив семеен живот! Simple Smile

# 171
Успех и прекрасни сватби, булчета! Аз днес правя една седмица, откак съм госпожа. Grinning Липсват ми емоциите отпреди седмица, ама какво да се прави. Simple Smile Впрочем да ви кажа, че днес бях в Джъмбо и имат мнооого нови свещи, свещничета и джунджурийки, особено на морска тематика, така че момичетата с такива сватби могат да направят някое посещение и да разгледат. Simple Smile Има прекрасни нещица наистина.

# 172
  • София
Wastedsunset а на меден месец няма ли да ходите? Simple Smile

# 173
Wastedsunset а на меден месец няма ли да ходите? Simple Smile
Другата седмица ще направим една Италия. Simple Smile)

# 174
  • София, България
Успех и от мен на тазседмичните булки! Simple Smile

wasted, много хубаво да си прекарате!

# 175
Момичетата,чета Ви много отдавна,всеки ден следя какво пишете ,какво качвате и как се вълнувате!Аз съм кумата и затова не се осмелих да коментирам и да се включвам в темите.Давате страхотни идеи .Ето ,че и нашият дългоочакван ден настъпи,остават няколко часа .Желая Ви прекрасни ,незабравими  мигове с вашия избраник и с вашите гости.

# 176
  • София
Желая един прекрасен и изпълнен с невероятни спомени сватбен ден на всички сватбари днес и утре!

# 177
Ето още малко снимки

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 01:25 от AnMary

# 178
Здравейте,
Следя темата отдавна, но чак сега се осмелих да пиша. Моята сватба ще е на 29.06 в Австрия. По-скоро подписване и отпразнуване в тесен кръг (18 човека). Вече сме почти 90% готови, единствено ни остава дребните детайли. В ресторанта музиката сами ще си я осигурим и ще заложим повече на самият купон отколкото на игри и традиции. Можете ли да ми изясните малко за посрещането и захранването от свекървата в ресторанта? Благодаря предварително.

# 179
Здравейте,
Следя темата отдавна, но чак сега се осмелих да пиша. Моята сватба ще е на 29.06 в Австрия. По-скоро подписване и отпразнуване в тесен кръг (18 човека). Вече сме почти 90% готови, единствено ни остава дребните детайли. В ресторанта музиката сами ще си я осигурим и ще заложим повече на самият купон отколкото на игри и традиции. Можете ли да ми изясните малко за посрещането и захранването от свекървата в ресторанта? Благодаря предварително.
http://nmitev.com/blog/сватбен-сценарий-ресторант/
http://www.svatba.bg/ritual-restaurant

Общи условия

Активация на акаунт