Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 454
  • 718
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Не можах да гледам... Ванчето избяга ли? Или даваха само Тройката?

Не, не избяга. Та тя трябва всеки миг да започне да ражда. Щеше да излиза да се среща с журналистка, но жената по легло я наведе на друга мисъл и сега ще бистри нов пъклен план.

# 391
  • София
Не можах да гледам... Ванчето избяга ли? Или даваха само Тройката?

Те Тройката най- малко я дават, което не пречи да е най-много коментирана.

Ваня се свърза с редактор на някакъв жълт вестник и я дадоха как се кани да излиза от болницата, за да се срещне с нея. Но в промото я показаха в склада с лекарства на болницата, така че не е избягала според мен.

Някоя добра душа ще качи ли монолога на Ина в края на епизода. Хареса ми и то много, само малко повече чувство ми се искаше да беше вложила Ирина Митева.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 23:48 от rosita_ta

# 392

Малко, малко, ама ни разбиват като я дадат. Сега има само да мрънкаме по сценаристите какви пак ги накъдриха. Joy

Направиха ми впечатление думите на Тони след като Зорница му каза, че друг път може би ще излязат - "друг път, ако съм свободен". Приличаха ми на думи на човек, на когото вече му е омръзнало и спира с опитите. Той беше убеден, че Зорница го отряза заради самия него. И после пред брат си според мен направо си я нарече "никой". Доста разочарован си беше.

# 393
Марио, пред дилемата кого да не нарани, винаги ще избира това да е Тони.

Този епизод ми направи впечатление с това, че монтажът беше много добър. Операторската работа също.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 23:58 от HumbleBumble

# 394
Малко, малко, ама ни разбиват като я дадат. Сега има само да мрънкаме по сценаристите какви пак ги накъдриха. Joy

Направиха ми впечатление думите на Тони след като Зорница му каза, че друг път може би ще излязат - "друг път, ако съм свободен". Приличаха ми на думи на човек, на когото вече му е омръзнало и спира с опитите. Той беше убеден, че Зорница го отряза заради самия него. И после пред брат си според мен направо си я нарече "никой". Доста разочарован си беше.

Абе....ако е свободен, ама бързо ще доприпка, акоа Зори му звънне....но си беше разочарован и е нормално. Наистина нямаше логика за него Зорница да е свободна и така да се дърпа. Все пак подчерта “приятелски”, не ѝ се натискаше.

А онова “никой” сякаш беше многозначително, да разбере Марио, че става дума именно за Зорница.

Глупави сценаристи!

# 395
Само, че накрая от толкова дилеми и отлагане, за да не го нарани, ще стане точно това. Защото съм сигурна, че Тони ще разбере последен и няма да е първо от Марио.

# 396

Aко не иска да наранява брат си, няма да се захваща със Зорница, защото в случая наранява Тони с това, че не му казва какво става с нея, Зорница, че ще мълчи и самият себе си, защото се вкара в тая дилема и наранява накрая и двамата, което той не иска.

# 397
  • София

Ти сега ще ме накараш отново да изгледам епизода. Тези неща въобще не съм ги чула 🤣🤣🤣

HumbleBumble, накрая и двамата ще ги нарани. Или избира Тони и престава да залъгва Зорница, или избира да е честен с брат си и му казва истината.

# 398

Aко не иска да наранява брат си, няма да се захваща със Зорница, защото в случая наранява Тони с това, че не му казва какво става с нея, Зорница, че ще мълчи и самият себе си, защото се вкара в тая дилема и наранява накрая и двамата, което той не иска.
битката между любов и нагон тук е епична 😁
Лошото е, че мъжете бъркат нагона с любов, и, когато с годините, сексуалното привличане изчезне, не остава нищо, което да крепи една връзка, или един брак.
Докато братската любов е чиста. Това е духовна любов, а не плътска, затова и ще побеждава винаги.

# 399

Този епизод ми направи впечатление с това, че монтажът беше много добър. Операторската работа също.

Мернах в надписите, че е режисиран от Зорница София, та не се учудвам, че се е получил добре.

# 400
битката между любов и нагон тук е епична 😁
Лошото е, че мъжете бъркат нагона с любов, и, когато с годините, сексуалното привличане изчезне, не остава нищо, което да крепи една връзка, или един брак.
Докато братската любов е чиста. Това е духовна любов, а не плътска, затова и ще побеждава винаги.

Е той да не е тийнейджър, чиито хормони бушуват, за да не знае какво чувства и да бърка чистото сексуалното привличане с любов, а не е като да няма избор, можеше да преспи и с мацката от бара, ама не го направи. Според мен битката е между любовта към Зорница и обичта към Тони.

# 401
Навих се да прочета някой коментар от страницата на сериала. Гледам една жена написала, че Зорница има грехове да изкупува и даже ги изброила (всичко от 7-годишната връзка до аборта са грехове да знаете, мхм Joy), та не заслужавала Марио, щяла да го нарани. Grinning Не знам какво да кажа просто. Какви грехове да има? Че се влюбва и то все в неподходящи мъже ли?
След като тази вечер в епизода, Марио избра брат си пред нея, се страхувам дали сценаристите няма да измислят  същото за финала на сезона и пак Зорница да остане сама. Нея ще я ударят право в емоциите, нас два пъти.GrinningТогава май с Ванчето ще си правят компания в някой психодиспансер. Joy Пази боже!

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 00:38 от yanitsa.s

# 402
Навих се да прочета някой коментар от страницата на сериала. Гледам една жена написала, че Зорница има грехове да изкупува и даже ги изброила (всичко от 7-годишната връзка до аборта са грехове да знаете, мхм Joy), та не заслужавала Марио, щяла да го нарани. Grinning Не знам какво да кажа просто. Какви грехове да има? Че се влюбва и то все в неподходящи мъже ли?
След като тази вечер в епизода, Марио избра брат си пред нея, се страхувам дали сценаристите няма да измислят  същото за финала на сезона и пак Зорница да остане сама. Нея ще я ударят право в емоциите, нас два пъти.GrinningТогава май с Ванчето ще си правят компания в някой психодиспансер. Joy Пази боже!
натам отиват нещата 😁😁😁😁😁😂

# 403
Ако ще го караме пореден сезон и евентуален следващ по същата линия, не мерси, без мен.

# 404
натам отиват нещата 😁😁😁😁😁😂

Aaaaa не, това беше майтап. Недей така. Joy
Майче, и аз ще съм страшно разочарована, но вярвам, че голямата драма ще я оставят за някои други.

Общи условия

Активация на акаунт