Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 411
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ванчето сега ще опита да убие бебето!

# 331
  • София
Е, сега, няма да загубят бебето. Нали и в седмичния анонс пише, че ще се роди и те ще се опитат да си го вземат.

# 332
Аз коментара на Тони не го възприех като обиден. По-скоро искаше да каже, че е ясно, че Зорница не излиза по любовни срещи, а не че не я канят.

# 333
Ина постъпи много благородно с пациентката, страхотен жест беше. Помогна на жената, като й даде часовника, който за нея е просто вещ, но за пациентката ще е от голяма помощ. Браво на Ина! С всеки епизод ми става все по-симпатична.

Ванчето с всеки епизод все повече изкукуригва. Жената дето беше с нея в стаята, се чуди какво се случва. Grinning Обаче май се отказа от хода с медиите, незнайно защо. Явно й е хрумнало нещо по-откачено и хитро.

Мисля, че Наталия този път се опита да подкрепи Калин без да изглежда като съжаление, но той е толкова потънал в трагедията си и в негативните мисли, че без да иска я наранява. Този пациент беше много груб и нагъл, разклати още повече Калин, а той ми изглеждаше позитивно настроен.

# 334
  • Ню Йорк

Аз не можах да разбера какво каза русата пациентка на Ванчето, че тя възкликна: Ето това ще ги нарани най-много (или нещо подобно)

Пожела й детето да е живо и здраво, защото това е най-важното и майката вече мисли първо за детето си, а не за себе си. Ванчето я осени идеята, че Мазови ще бъдат наранени най-много ако стане нещо с детето и отказа срещата с журналистката. В следващия епизод една сестра я спипа да рови по медикаментите, явно е намислила нещо.

Тая идиотка да не реши да убива бебето  Shocked  Ма тя съвсем луда ще да е. Леле, тия сценаристи го удариха на кримка.
Ще изгорят Тасев и Ина, някой ги видя като се събличаха, не ми се мисли какво ще става.
Нещо историята с Пецко и майката на новата ми е скукааааа.
Любимия ви Марио защо се държи като /да не казвам какво/. Ми бъди мъж и си признай пред брат си бе. А ако бях на мястото на чзорито такива майни щях да му тегля, че щеше дълго да помни. Да не сме в 8ми клас  newsm78  

# 335
 Все пак много ме хвана яд, че всичко се развали и не можаха да излязат заедно на една нормална среща. И не заради Тони, а заради това, че сценаристите явно нищо по-различно не можаха да измислят. Това го гледахме едно към едно миналия сезон, трябваше ли пак? Щеше ми се точно ей така да ги видя - някъде двамата на кино, на театър, на разходка или на каквото щеш, нещо съвсем непринудено, различно от секса. Ама уви.
Не знам още колко ще търпи Зорница това положение, струва ми се, че няма да е много. А да видим. То не, че като се разбере няма да се прецака всичко за известно време, но вече ще е друго.

Ина и Тасев много рискуваха в кабинета. Мислех си, че всеки момент може да  влезе "внучката" и отиде коня у реката. Joy Фотев скорострелно ще разбере. Децата както и да ги подкупваш и залъгваш няма да си замълчат и ще си изпеят всичко. Grinning И утре ще е пожар направо, отпуснаха се съвсем.

# 336

Аз не можах да разбера какво каза русата пациентка на Ванчето, че тя възкликна: Ето това ще ги нарани най-много (или нещо подобно)

Любимия ви Марио защо се държи като /да не казвам какво/. Ми бъди мъж и си признай пред брат си бе. А ако бях на мястото на чзорито такива майни щях да му тегля, че щеше дълго да помни. Да не сме в 8ми клас  newsm78  

Е тука дъм съгласна с теб !
Зорница да му тегли една и докато не каже на Тони, да не я докосва.
Егати мъжете....
Млада, красива жена все я крият, все да е тайна.

# 337
Мисля, че Наталия този път се опита да подкрепи Калин без да изглежда като съжаление, но той е толкова потънал в трагедията си и в негативните мисли, че без да иска я наранява. Този пациент беше много груб и нагъл, разклати още повече Калин, а той ми изглеждаше позитивно настроен.

Не мисля, че я наранява без да иска. Избухването му в общата стая срещу Наталия си беше съвсем целенасочено и осъзнато. Когато си наранен и те боли, си го изливаш най-често срещу най-близките ти хора, за съжаление.

А с пациента малко попрекалиха. Не вярвам някой в реалността да се държи така с лекар.

# 338
  • Ню Йорк

Е тука дъм съгласна с теб !
Зорница да му тегли една и докато не каже на Тони, да не я докосва.
Егати мъжете....
Млада, красива жена я крият, все да е тайна.

Ми аз за какво опявам вече цял сезон, че тази история ми е инфантилна. Да и дадат малко жега, Зорница да тропне с крак, ако трябва един шамар да му лепне, какво си трае.

# 339
  • София
Принцесо, ами защото сценаристите гледат да има драма и сеир.
И това не само за тримата, а и за Ваня и Мазови. Тези ситуации продължиха по- дълго от нужното.
С Ваня трябваше от доста време да има развитие. А то, все повече забатачват нещата там. Накрая ще се разправят по най-баналния начин.

Тримата - да ги събират или разделят, каквото и да решат. ( е аз имам предпочитания, но не зависи от мен). Но ситуацията е абсурдна и все повече се отдалечава от реалността.

# 340
Всъщност Тони добре манипулира брат си! “Виж, и никой не иска с мен. Ела, ти!” И го казва с такива очи, че Марио да се чувства задължен да не е разтревожено малкото братче! Много познато! И, заради такова отношение и манипулации, стъпката да кажеш истината е мнооооого трудна!

# 341
  • Ню Йорк
Принцесо, ами защото сценаристите гледат да има драма и сеир.
И това не само за тримата, а и за Ваня и Мазови. Тези ситуации продължиха по- дълго от нужното.
С Ваня трябваше от доста време да има развитие. А то, все повече забатачват нещата там. Накрая ще се разправят по най-баналния начин.

Тримата - да ги събират или разделят, каквото и да решат. ( е аз имам предпочитания, но не зависи от мен). Но ситуацията е абсурдна и все повече се отдалечава от реалността.

Това с Ваня вече взе да става досадно, да не говорим, че тя е бременна 15ти месец.

# 342
  • София
Калинка, Тони не го прави умишлено. Така е било винаги, няма причина сега да е различно - Тони иска нещо и Марио му го осигурява. Вина за това има и Марио.
Ако има виновен за ситуацията, това е Марио. Просто трябва да реши какво иска и да поеме риска.
Тъпото е, че гледайки го в операционната - ами не е страхливец. С Тони обаче се държи напълно неадекватно.

# 343
Свинска му работа, само това мога да кажа за поведението на Марио. Изобщо да не излиза с номера, че не иска да разочарова брат си, пази себе си в случая, защото трябва да застане срещу Тони и да му каже - виж, братле, издъних се, излизам тайно с твойта любов и не съм ти казал.
Не знам какво трябва да прави утре, ама трябва да почне с падане на колене Grinning

Росита, и аз така мисля. Докато Марио не реши, че трябва да спре да дондурка Тони, нищо няма да се оправи. Много мразя, когато някой не може да каже Не. Освен това на Марио ще му трябва малко време да осъзнае какво означава да имаш връзка и какво не се прави.

# 344
Калинка, Тони не го прави умишлено. Така е било винаги, няма причина сега да е различно - Тони иска нещо и Марио му го осигурява. Вина за това има и Марио.
Ако има виновен за ситуацията, това е Марио. Просто трябва да реши какво иска и да поеме риска.
Тъпото е, че гледайки го в операционната - ами не е страхливец. С Тони обаче се държи напълно неадекватно.

Той много добре осъзнава, че каквото поиска и ще го получи от брат си и ако го осъзнаваш, то го правиш и умишлено. И леко егоистично, защото на теб ти е кофти. Думите “Не мога тази вечер” трябваше да са му достатъчни да не натъртва, че никой не искал.
Беше добър момент за Марио да каже, но имаме още 20 епизода до края, Та...много рано щеше да е.

Общи условия

Активация на акаунт