Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 828
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
Аз не разбрах кое трябва да е Вергов, хем изгледах клипчето. Обаче лекинко взе да ни омръзва с тоя скелет, дето го вадят от гардероба периодично.

Мазов се светна най-после какво да прави, само не знам как ще я замъкне до посолството Grinning

Врабчев не му обясни дозировката, но го пусна. Моля ви се,фантасмагории.

# 496
Бях забравила колко е хубаво да чуем как Калин подканва колегите към операционната. BlushGrinning

# 497
  • София
Лично удоврение имам, че познах за Калин. Анестезилоог ще бъде, в операции ще е.

# 498
  • Ню Йорк
Мазов май измисли нова стратегия, ще кара Ванчето да ражда в посолството Wink

# 499
Тъпо принизяване на професията е това. Какво - показват ти 2-3 неща и си анестезиолог?
Мазоооов, къде беше, бе Мазоооов!!! Simple Smile Завърна се Wink

# 500
Тъпо принизяване на професията е това. Какво - показват ти 2-3 неща и си анестезиолог?
Най-хубавото от всичко е, че сега Калин се почувства полезен отново. Определено ще му подейства добре това.

# 501
Най-хубавото от всичко е, че сега Калин се почувства полезен отново. Определено ще му подейства добре това.

Е, да, поне това. И Калин се завръща на бойното поле

# 502
  • Варна
Ааааахахаха, Украинското посолство, а....
Ееее, признах ги. И вие/ ние не се сетихме....

# 503
Айде сега Ванчето към украинското посолство да ражда.Joy И как ще я натикат там ми е много любопитно? ThinkingGrinning

Тоя пациент май наистина ще се окаже, че не е пил. Нещо в лекарствата, които е пил ще има.

# 504
Мили дами, тъй като имах раЗпра с баба ти свекърва, бихте ли ми разказали набързо началото, утре ми е невъзможно да го изгледам, а и в идните дни също, а не ми се затлачва със сериите! Благодаря 💋

# 505
  • София
Айде и баба Гочева да я вкарат в действие😆Ама хитро го измислиха, признавам ги.

# 506
Охх и аз като Мазов ще дам курбан Ванчето като ни се махне от главите. Joy

Боби много добре се справя. Blush Много оригинално.

# 507
Айде и баба Гочева да я вкарат в действие😆Ама хитро го измислиха, признавам ги.

Добри са! Много ми харесаха Simple Smile Само да побързат преди да направи Ваня някоя поразия.

Ива - пристигнаха пациенти от верижна катастрофа. Мазов при разговор с пациент се усеща, че Ваня може да роди в украинското посолство. Боби и Ина отиват в училището на внучката да изнасят лекция против цигарите.

Ехеееееее, песента от миналия сезон!!!!!!!!! Онази песен!!!

# 508

Ехеееееее, песента от миналия сезон!!!!!!!!! Онази песен!!!
Малее в сърцето ми бърка. Joy

# 509
Мерси, Донна!

И за да не е спам- Ина много ми харесва във всеки случай.
Чакам и аз Ваня, хахаха

Общи условия

Активация на акаунт