Лято в Албена 2018 г.!

• 102 968
  • 972
  •   1
Отговори
# 825
Към почивалите в Парадайс блу, какви бяха опциите за обяд там?

# 826
gato, ние обядвахме няколко пъти в ресторанта на хотела. Имаше обедно меню за 27 лв. Включва салата/супа, основно и десерт. Поръчвахме пици от бургер бара, палачинки от крайбрежната улица. Идваше ми в повече дори храната, радвам се че не бяхме ОИ.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 09:27 от mladamama

# 827
  • Сливен
За проблема с Аквапарка може би трябва да се сезира някоя телевизия.

# 828
gator, ние обядвахме няколко пъти в ресторанта на хотела. Имаше обедно меню за 27 лв. Включва салата/супа, основно и десерт. Поръчвахме пици от бургер бара, палачинки от крайбрежната улица. Идваше ми в повече дори храната, радвам се че не бяхме ОИ.

Благодаря.
Аз мога и без обяд, но детето си иска или поне чак до вечерята трудно ще издържи.
Не че ще останем гладни...

# 829
gato, Точно за децата поръчвахме пица, двете си деляха една, защото е голяма (12 лв. беше и е много вкусна). Много близо по крайбрежната алея, буквално на 2-ве минути имаше палачинки, също много вкусни и не ме е болял корема от тях (по 3-4 лева с различните пълнежи), както и разни други сандвичи, бургери, катми и др., които не сме опитвали обаче. До хотела има и супермаркет, от там пазарувахме няколко пъти плодове.

# 830
Хотела е на много хубаво място. Не съм била в него, но наистина изглежда много хубав!!

# 831
  • София
Моите разговори с персонала бяха положителни. Много съм разговорлива и свързвам контакт лесно. Разговарях с всички и бяха доволни. Дори имаше едно турско момче на бара и го попитах защо тук? В Турция има много хотели. Той се влюбил в едно момиче, което работи на рецепция и така. 😁 Млади, влюбени.

За мен съотношението 5 звезди - обслужване ме задоволи. Била съм и в други хотели.

Ние също обядвахме на бургер бара, палачинки. Аз като изляза отпуска първите 10 дни не ям от стреса на спокойствието. Та не ям по принцип, но ММ си хапваше. Детето ядеше супа от ресторанта или плодове. Отказваше да се храни и пиеше само мляко или плод/зеленчук. Какво да я правя?

# 832
  • MA
Здравейте, другата седмица пристигаме в Албена, хотел Парадайс Блу, но за съжаление сравнително късно вечерта. Може би към 20 часа. Имате ли информация до колко часа е вечерята?

# 833
Здравейте, другата седмица пристигаме в Албена, хотел Парадайс Блу, но за съжаление сравнително късно вечерта. Може би към 20 часа. Имате ли информация до колко часа е вечерята?
До 22 или 22.30. Със сигурност до 22 сме стояли на терасата с по чаша вино.

# 834
ЕDC, ние имахме пакет с включена вечеря в ресторант Блу есеншъл ,(шведска маса) и там вечерята е от 18.30 до 21.30 часа,(започваха да прибират храната, иначе можеше да си стоиш), докато другият ресторант Монтголфайър (а ла карт) работеше до 23.00 ч.

# 835
  • MA
Супер, все ще я сколасаме до 22 часа, че и ние сме с кола и трябва да правим въртел до автогарата заради 30-тях минути. Много ме е яд, че заради късен полет целият ни първи ден отива на кино. Disappointed

# 836
Имам няколко въпроса за Ралиците, ако може някой да сподели Simple Smile
Има ли някой отзиви за вилите в Ралица Акваклуб 4*?
Двете Ралици Акваклуб и Супериор един и същ ресторант ли ползват или различни, а бившата Лора?
Анимацията обща за всички хотели Ралица ли е?

# 837
Ресторантите са отделни, анимацията - обща. Бившата Лора е към Супериор-а.

# 838
Здравейте!
Интересува ме актуалното разписание на автобусите от Варна за Албена и обратно.
На сайта на комплекса на намирам такава информация. 
Някой може ли да ми помогне къде да я потърся?
Благодаря!
Simple Smile

# 839
  • София
Здравейте!
Интересува ме актуалното разписание на автобусите от Варна за Албена и обратно.
На сайта на комплекса на намирам такава информация. 
Някой може ли да ми помогне къде да я потърся?
Благодаря!
Simple Smile

Мога да споделя опит от последните няколко години. Доколкото си спомням, през деня, микробуси между Варна и Албена има на всеки час. Тръгват от автогарата, имат и няколко спирки по пътя.
На този сайт има разписание, има и телефони за информация:

https://autogaravn.com/index.php?module=schedules&action=departures

Общи условия

Активация на акаунт