Лято в Албена 2018 г.!

• 103 014
  • 972
  •   1
Отговори
# 690
  • плевен
Аз пак да попитам за скорошен отзив за Славуна.

# 691
  • The point of no return
Привет,
резервации за хотелите само на сайта на Албена.бг ли се правят по принцип?

Ако се избере опция без храна, има ли къде да се храниш в комплекса на свободна консумация и какви са цените ориентировъчно?

bouquet

# 692
  • There I was on a July morning
За Албена можеш да резервираш и през Букинг,  Визит и др. агенции, които го предлагат. За хранене има и ресторанти и заведения, извън хотелите. По крайбрежната алея също продават палачинки, пици, бургери. За цени не знам, тъй като сме резервирали с изхранване.

# 693
  • BG
Между Оазис и Панорама кой е по-добрият вариант, защото ще ми останат две нощувки за оползотворяване и в тези два хотела има свободни стаи в букинг.

# 694
Привет,
резервации за хотелите само на сайта на Албена.бг ли се правят по принцип?

Ако се избере опция без храна, има ли къде да се храниш в комплекса на свободна консумация и какви са цените ориентировъчно?

bouquet
Цените са височки - 25 лева е пица и бира например. Дюнер - 7 лева. Палачинка - 3 лева. Сладолед от тези в контейнер - най-обикновените - 5 лева. Горе долу около 100% надценка има. Има едно заведение срещу х-л Добруджа в Културния дом - на обяд има готвено - супите са около 2-3 лева, готвеното 5-6, диня 2 и нещо.

# 695
Между Оазис и Панорама кой е по-добрият вариант, защото ще ми останат две нощувки за оползотворяване и в тези два хотела има свободни стаи в букинг.

Почивали сме в Панорама.
Харесва ми ресторанта, който делят с Компас, басейна за възрастни е дълбок. Плажа и на оазис и на панорама е точно пред Калиакра Маре

# 696
  • BG
Мерси за отговора, PeacockLove.

# 697
Снощи се разходихме по крайбрежната. Има всичко за хапване. Палачинки, миди, стекове, всичко.
Снощи пяха Акага. Имаше много хора.
Ноооол...комарите са ужас!
Друга година не помня да е било така Sad

# 698
Комари има много в гората зад Гергана, Мура и Елица. В центъра нямаше и слава богу, защото аз съм алергична и става нещо страшно. По тази причина не ходя в Приморско, там няма спасение, тук явно пръскат.

# 699
Тия румънци са големи... Ужас!!! Няма такава мизерия покрай тях. Ужасно държание. Много рядко се чува българска реч в нашия хотел. Водата е супер. Мноооооого е горещо, хора

# 700
Снощи се разходихме по крайбрежната. Има всичко за хапване. Палачинки, миди, стекове, всичко.
Снощи пяха Акага. Имаше много хора.
Ноооол...комарите са ужас!
Друга година не помня да е било така Sad
От вчера сме в Парадайс блу. Стаите, басейна, ресторанта са си ок като миналата година. Камериерката ни е българка, но още не е минала днес....И като цяло обслужването не е на ниво.

Комарите са като хеликоптери! Не си спомням друга година такава популация. Добре, че има мрежа на балконската врата.
Вчера пристигнахме и обядвахме в Ла бомба на крайбрежната алея - два пъти сафрид /беше много пресен/, пържени картофки и бира 40 лв.
Не съм разбрала за Акага за съжаление.....

# 701
Сега да споделя драмата ми с паркирането в Албена. Цялата им политика за еко-био и прочее тенденции издиша, имам снимки за паркирани коли в зелена зона на тревичката в градинките, никой не ги закача, щом си плащат по 20 лв на ден. Имах няколко много неприятни разговора с хора от персонала, който би трябвало да се грижи за паркиране, тикетиране, бариери, извозване и прочее дейности. Хората си го казаха - купени са бариери, трябва да се изплатят. То хубаво, вярно е и това, че няма място за всички коли в Албена и тряба да се регулира тази дейност. ОБАЧЕ - шатълът до паркинга при Автогарата е на 30 минути и ние никога не можахме да се качим - хората се бутат като за последно. Алтернатива са двете влакчета - 3 лв на човек в едната посока. И като за капак един киселяк, който караше влака не спря на указаната спирка на Автогарата и като тръгнах да го гоня бариерата щеше да ми размаже главата - те не са от тези, които спират, ами ако си отдолу оставаш си там. Това го разбрах, като чух крясъците на един от отговарящите за бариерата, та и с него се "поразговорихме" и бях пратена да си ходя обратно в София като не ми харесвало там, мой си бил проблемът. Та като цяло регулацията на паркирането има огромни пропуски и не работи в пиков сезон. На никого от персонала не му пука за хората с коли, очевидно таргетът е групи с автобуси или такива, които си паркират мерцедесите на тревата в детската площадка. Беше ми казано, че с мен и без мен Албена си се пълнела всяка година и ако искам - това било положението. Това от разни киселяци, които карат влакчетата и които "знаели, че така било в Европа", ама не издават касови бонове за билетите, които ми продават, очевидно това е една модифицирана версия на европейско обслужване по ганьовски. Иначе плажът, морето, зеленината, природата, хотелът - всичко винаги ми е харесвало, но е факт, че щях да си остана на място под бариерата в отчаян опит да догоня влака, тъй като пекът е неописуем на този паркинг, беше следобен час, а предният влак "любезно" не ни забеляза и подмина. Проблемът с паркирането става посвеместен, но курорти с претенции би трябвало да решат проблема така, че почиващите да не чувстват съществени неудобства. Когато ми кажат, че не им пука за моето удобство и ми покажат, че само трябва да плащам и мълча, обикновено сменям дестинацията.

# 702
  • Sofia
Да, за жалост типична родна картинка. Аз приключих с този курорт. Пълна недомислица е това с паркирането. Явно целят да изгонят и малкото българи, които почиваме там.

# 703
С доста забавяне /проблем с телефона/, но привет от Мура!
За потребителката, която питаше за пътеките да кажа, че са до първия чадър откъм хотела...тоест далеч от плажа.
За Славуна - хотелът си е същия като преди 2 години, когато бях в него.
Като идвате в Албена непременно си вземете спрей против комари, такова нещо тук не съм виждала никога в тези 15 години откакто идвам.
Времето от няколко дни е прекрасно, водата е топла, всичко е прекрасно!

# 704
  • Северо=Западналия край
Привет и от мен, ние сме в Добруджа. За сега всичко изглежда добре. Шатълите от паркинга не стават........мъка която след 30 Мин чакане приключих като се качих в такси и си платих за да се прибера в хотела.
Утре ще пиша повечко за хотела за да поглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт