Лято в Албена 2018 г.!

• 103 005
  • 972
  •   1
Отговори
# 705
Наистина ли е толкова сериозно ОкоМарчването ,споделете налитат ли и по ресторанта на плажа или само по алеите

# 706
Наистина ли е толкова сериозно ОкоМарчването ,споделете налитат ли и по ресторанта на плажа или само по алеите
Само вечер, но навсякъде! От снощната разходка само имам 7-8 ухапвания, забележете, през дрехите. Добре, че веднага мажа с гелче, та бързо минават.

# 707
Дойдох на почивка, че да се отърва от комарите, а те вчера направо ме подлудиха!! Някакъв ужас еное сме в Калиакра Маре.
Българи почти няма. Храната...става. вчера пекоха ребра на голямата скара навън. Иначе има винаги зеленчуци на плоча, месо на скара , пържени картофи . Това е навън. Вътре има голямо разнообразие на салати и основно. Хлябът също е разнообразен. Локацията е добра на хотела. Стаята ми харесва. С кошара от хотела сме, но все още успяваме да се разминем в стаята. Банята много ми харесва, че е широка.

# 708
В средата на юли комари нямаше и добре, че беше така.

# 709
Само вечер, но навсякъде! От снощната разходка само имам 7-8 ухапвания, забележете, през дрехите. Добре, че веднага мажа с гелче, та бързо минават.
И аз. Добре, че си нося фенистила..
Съпруга ми го ухапаха на 6 места през тениската.

# 710
  • somewhere over the rainbow
Аз питах за пътеката на Мура ... Изпратиха ми снимки, от които се уверих, че наистина пътеката е до никъде и само са отбили номера. Дълга е не повече от 5 м.  Сложили са и чадър със знак за инвалиди с ЕДИН шезлонг точнп до пътеката и на последния ред чадъри. Пълен смях! Значи аз трябва да легна там далеч от семейството и приятелите. Много грозно и обидно ми стана. Ако искат да са в услуга на такива като мен и да слагат запазени чадъри и шезлонги, да ги сложат на 1ва линия, за да е по-близо морето. И разбира се пътеката да стига до там. Слагам снимка, ако не беше тъжно, можеше да се посмеем.

Тъжното е, че с гордост ми се обадиха, а после ми писаха, да ми обяснят какво хубаво нещо са  направили. Писах им, разбира се, за да обясня на практика какво недоразумение са сътворили, но дали ще ми отговорят и дали ще и обърнат внимание, ще видим през седмицата.

Сега да попитам за Мура - еспресото на бара влиза ли в ОИ? Сладоледът и барбекюто от колко до колко часа са на разположение и има ли човек, който да слага сладоледа или всеки си бърка? На бара на Гергана какво могат да ползват гостите на Мура? Предварително благодаря!

# 711
Нан, съжалявам, че тази недомислица я броят за плюс, какво им коства да продължат пътеката до първия ред чадъри - това са само едни пластмасови сглобяеми елементи.

# 712
  • Северо=Западналия край
Отвратително е да се хвалят за нещо, което не върши никаква работа и само отбиват номера....... Из цялата плажна ивица има скари само до първия ред чадъри........убедих се току що като се разходих по крайбрежието.......
Комари наистина има......гадно Sad

# 713
И аз видях тези чадъри и знаци... Пълна анархия е плажа... Както винаги- главната улица е лудница вечер!! Но всичко си е по старому Wink харесва ми иначе колко е тихо. Хем сме на главната, но балконите гледат към вътрешната част и е тихо. През целия ден.

# 714
  Здравейте!За комарите разбрах.Много неприятно.До сега в Албена комари не са ни хапали,явно тази година да се приготвим. А някой може ли да пише за водата - има ли водорасли и щипалки. Миналото лято края на юли имаше щипалки.

# 715
Днес водата беше бистра и топла. Вчера беше леко мътна

# 716
  • The point of no return
Скубиду, milittana, благодаря за информацията!  Hug

Четох за пътеката и се учудих, че толкова бързо са реагирали, а то какво било! Срамота!  Sad

Това с комарите е доста кофти.

# 717
Цитат
Сега да попитам за Мура - еспресото на бара влиза ли в ОИ? Сладоледът и барбекюто от колко до колко часа са на разположение и има ли човек, който да слага сладоледа или всеки си бърка? На бара на Гергана какво могат да ползват гостите на Мура? Предварително благодаря!

Еспресо се предлага само на лобито и е част от all inclusive. Сладоледът го слага човек от персонала. Ето отговор на останалите ти въпроси:

# 718
Срамота! Албена се имат за голям курорт, а какво подигравателно отношение имат към хората! Не може да се разчита само на природните дадености, трябва и човешко отношение.

# 719
Най много и за тази си услуга да искат 20 лв на ден, както за всичко останало

Общи условия

Активация на акаунт