Лято в Албена 2018 г.!

• 102 984
  • 972
  •   1
Отговори
# 765
И аз съм с много негативно отношение към тези рикши и колелета. През цялото време трябва да внимаваш да не те  удари някой на пешеходните!!! улици и алеи. Много тъпо и изнервящо. Особено като надуят чалга и започнат през 2-ва метра да звънят да се отместят хората, а ти едва, едва, преди 5 минути си приспал бебето и звъненето го стресне и събуди Rage .

# 766
Като чета последните постове и ми става мъчно за Албена. Такова съсипване. Накрая даже и румънците няма да им плащат лудите пари за условията, които се предлагат...

# 767
  • Варна
Не сте прави да критикувате, тази година с новите правила е идея по-добре в Албена. Стараят се хората да управляват комплекса според ситуацията, добре е че се взеха мерки срещу колите в комплекса, беше голяма напаст. Все още има коли, но е идея по-добре спрямо миналата година.
А за цените, ами удобството си има цена. Който иска да му е близо и удобно, плаща. Ако можеш да си позволиш повече път и време, ами ей къде е Турция, стига да ти се пътува. Казвам го като човек, който познава комплекса от близо, както и възможностите в Гърция и Турция. Ако си с малки деца, разбира се че ще платиш повече за да почиваш на близо. За всеки влак си има пътници.

# 768
Точно заради детето избрах хотел Калиакра Маре тази година. До сега сме били основно в Ком , също в Панорама и Компас.
Моите впечатления:
Плюсове:
- Стаите са нови, чисти, банята е много хубава и достатъчно широка.
- стаите се чистеха редовно
- Хотелът хем е в централната част, хем не е шумно
- обслужването беше добро
- има паркоместа предостатъчно
- Плажът е близо и има места
- на обяд и на вечеря винаги имаше нещо на скара/ плоча направено- месо, зеленчуци, паста, пържени картофи.
Минуси:
- комарите! ( Но това не е минус на хотела, а на комплекса)
- Басейнът не беше чист. Видимо не е чистен отдавна по ръба и по дъното
- Анимацията, както писах, не ме впечатли
Като цяло обаче съм много доволна. Беше истинска почивка. Никой не те притеснява за нищо, има ядене и пиене на корем, много хубаво беше!!
Водата е кристална и топла.
Не сме търсили места на първа линия, но назад винаги си имаше места ( четвърти/ пети ред).

# 769
  • Северо=Западналия край
MariaNova, разбира се че за всеки влак си има пътници.....Но....
С какво се оправдава цена на ден от 140 лева (примерно за хотелите първа линия) на човек? Ние сме 2 на с две деца, едното го таксуват като възрастен защото е навършило 12 г, т.е. за 7 дни = на около 3000лева?!?! Е, не благодаря...... И да имам 3000лева няма да ги дам за Албена, лично мнение.

# 770
Малко са прекалили тази година, наистина,.. Курортът си е все същия, нищо различно не видях, че да се ринат такива пари. Снощи Лагуна Гардън изглеждаше много тъжно тъмен в едната си част, изглеждаше празен.
Много ми хареса увеселителният парк до тенис кортовете. Някак ме върна назад в детството ми. Толкова пъти съм ходила в Албена, а никога не съм ходила там...

# 771
  • somewhere over the rainbow
Коли из комплекса няма ужасно много, не толкова заради платения паркинг, а защото курортът не е пълен. Навсякъде течат офери за свободни места. И, като ви чета, с всяка година ще намаляват гостите.
Цената от 140 лв. в топ сезон за хотел на пясъка не е невиждан в българските хотели. Достатъчно е да се разгледа визит.бг. Цифроманията е навсякъде в Бг. А дали изобщо си заслужава, ще видим другата седмица Simple Smile
Относно близостта на Албена, имайте предвид, че на цяла западна и южна България, Гърция ни е по-близо. И за да предпочетем Албена все пак, значи имаме някакви сериозни очаквания. 400-600 км. означават, че не отиваме там, защото ни е по-близо и нямаме време за съседните страни.

Бибим, в апартамент ли сте в Мура? Имам въпроси за апартаментите.

# 772
Вероятно има свободни места в някои хотели, но днес дойдоха наши приятели и...от два дни се опитваме да им търсим стая. В нашия хотел Парадайс Блу нямаше, както и в Калиакра, Фламинго гранд, Гергана и в Амелия супериор. В крайна сметка се настаниха в Сенди бийч, беше отпаднала в последния момент една резервация.

# 773
Калиакра Маре не беше пълен на 100% със сигурност

# 774
Бибим, в апартамент ли сте в Мура? Имам въпроси за апартаментите.
В стандартна стая сме.

# 775
Здравейте, момичета! Какво бихте предпочели : стая с изглед море в Нона или стая с изглед парк  в Мура? В двойните стаи голямо дете ще бъде ли добре?

# 776
  • На планетата Земя
Стая изглед море - и заради гледката, и заради следобедното слънце, и заради улицата и комарите откъм резервата. В някои хотели третото легло не е разтегаемо, а съвсем нормално и е удобно за големи деца (например Ралица Супериор, Лагуна маре ...). Не знам как е в Нона и Мура.

# 777
  • Северо=Западналия край
Днес морето е ужасно, много вълни. Спасителите изкараха всички от водата, дано някой не се е удавил.

# 778
Здравейте, момичета! Какво бихте предпочели : стая с изглед море в Нона или стая с изглед парк  в Мура? В двойните стаи голямо дете ще бъде ли добре?
Аз с дъщеря ми през юли сме почивали в Нона в стая с морски изглед. Много ни хареса Simple Smile

# 779
Днес морето е ужасно, много вълни. Спасителите изкараха всички от водата, дано някой не се е удавил.
На ММ му се удави шапката Simple Smile
Падна и отиде навътре....той тръгна да я гони и като се разсвириха спасителите....
А бяхме на 2 м.от пясъка. Дано утре да е поне жълт флаг!

Общи условия

Активация на акаунт