Лято в Албена 2018 г.!

• 102 982
  • 972
  •   1
Отговори
# 780
  • Северо=Западналия край
Днес морето е ужасно, много вълни. Спасителите изкараха всички от водата, дано някой не се е удавил.
На ММ му се удави шапката Simple Smile
Падна и отиде навътре....той тръгна да я гони и като се разсвириха спасителите....
А бяхме на 2 м.от пясъка. Дано утре да е поне жълт флаг!
Аааа, то можело и да свирят, не само да си лафят и лежат Simple Smile добре, че не е нещо сериозно.
А някой знае ли кой отговаря за чадърите? Минава един чичко, но пък към 10 часа да събира пари. Интересно ми е него ли да питам защо тази сутрин пак първите три реда бяха само с хавлии без хора. Утре вече ще се ядосам и хвърлям наред..........и си се настанявам най отпред. Държа като съм в 8 часа там поне да има за какво. Децата са ми постоянно във водата, искам да си ги наглеждам и затова тичам като луда сутрин рано, но явно тарикатите са метнали още от вечерта хавлии и после спят сладко до 10 ч.

# 781
Само да спомена .че аз всяка сутрин съм 6 без 10 на изгревопосрещане ..и така до 8 оставям хавлията и отивам на закуска,връщам се към 8 ,40 нарушител ли съм..

# 782
Само да спомена .че аз всяка сутрин съм 6 без 10 на изгревопосрещане ..и така до 8 оставям хавлията и отивам на закуска,връщам се към 8 ,40 нарушител ли съм..
Да, нарушител си.
С ММ ставаме сутрин рано, оставяме хавлиите, той тича, а аз си седя. Когато той свърши с тичането аз отивам да закуся, а той остава докато аз се върна.

# 783
Здравейте, момичета! Какво бихте предпочели : стая с изглед море в Нона или стая с изглед парк  в Мура? В двойните стаи голямо дете ще бъде ли добре?
Аз с дъщеря ми през юли сме почивали в Нона в стая с морски изглед. Много ни хареса Simple Smile
Значи в Нона, тъй като там има възможност за изглед море. А да те питам за третото легло или диван е там?

# 784
  • Северо=Западналия край
Ето такива като теб чакам да ме питат къде им е хавлията...... С какво сте повече вие от другите за да запазвате място?

# 785
Днес морето е ужасно, много вълни. Спасителите изкараха всички от водата, дано някой не се е удавил.
На ММ му се удави шапката Simple Smile
Падна и отиде навътре....той тръгна да я гони и като се разсвириха спасителите....
А бяхме на 2 м.от пясъка. Дано утре да е поне жълт флаг!
Аааа, то можело и да свирят, не само да си лафят и лежат Simple Smile добре, че не е нещо сериозно.
А някой знае ли кой отговаря за чадърите? Минава един чичко, но пък към 10 часа да събира пари. Интересно ми е него ли да питам защо тази сутрин пак първите три реда бяха само с хавлии без хора. Утре вече ще се ядосам и хвърлям наред..........и си се настанявам най отпред. Държа като съм в 8 часа там поне да има за какво. Децата са ми постоянно във водата, искам да си ги наглеждам и затова тичам като луда сутрин рано, но явно тарикатите са метнали още от вечерта хавлии и после спят сладко до 10 ч.
Преди три години си метнахме и ние хавлиите на басейна във Вита парк и отидохме на Аква парка, но като се върнахме едната хавлия липсваше ... Не посмяхме да питаме спасителя, защото си бяхме нарушители. И така ...с хавлия по- малко!

# 786
Мислите ли, че около шести септември ще става за море на Албена? Най-късното ни море там е било до трети септември с прекрасно време!

# 787
 От вчера сме на Албена.На плажа Боряна  вчера към 17 часа си намерихме на първи ред чадър.Тази сутрин към 9 часа на 5 ред. Но имаше служител, който поставя шалтета на чадъри на предни редове и когато го питахме запазени ли са, ни отговори нещо от рода че били за хора, които идвали( от къде ?) и се плащало.Не се задълбах за кои хора.Сякаш няма и толкова хора както миналата година, защото оставаха свободни чадъри доста.Да ви питам в другите хотели посрещат ли ви на вратата на ресторанта с въпрос”От коя стая сте?” И това всеки път при положение, че се виждат гривните. Друго, което ми прави впечатление - информацията на сайта на Албена отностно инклузива и това, което е в действителност- има разминаване и то в ущърб на клиента. Междинните хранения на сайта ги четох от 11 до 16,а се оказва тази година интервала 15 - 17.Не че ги ползваме кой знае колко, но мисля, че не е така редно. Бара на басейна също е с намалено работно време.Те така ни поставят пред свършен факт и с паркинга.( които сме с ранни резервации)

# 788
На плажа на Магнолия има един готин младеж, който сутрин минава и събира хавлиите от "запазените" шезлонги,  също така не разрешава да се ползват повече от два шезлонга на стая. Не че пак не се запазват,  но сутрин към 7.30-8.00 можеш да си намериш място на по - преден ред.

# 789
  • Варна
Мислите ли, че около шести септември ще става за море на Албена? Най-късното ни море там е било до трети септември с прекрасно време!
Божа работа, Албена си е доста на север, ако времето се развали към края на Август после си е до голям късмет да се стопли. Случвали са се години във Варна когато в началото на Септември сме вадили есенните якета, и други години когато е ставало за плаж до около 20-ти Септември. Така че ако ще почивате по това време, най-добре е да решите в последния момент, когато ще е ясна прогнозата за времето, иначе си е чист риск.

# 790
  Били сме на 1 и 2 септември преди две години. Точно в последния момент ни изникна и свобони дни и имаше отстъпка за някои хотели. Въпреки хубавото време тогава, водата не беше същата както през юли, когато ни беше основното море.Поне беше много спокоен курорта.Сутрин и вечер си беше студено.

# 791

Значи в Нона, тъй като там има възможност за изглед море. А да те питам за третото легло или диван е там?
В нашата стая беше диван. Малко се вижда на снимка

Не знам дали е добър за спане тъй като бяхме само двете с дъщеря ми.

# 792
Да ви питам в другите хотели посрещат ли ви на вратата на ресторанта с въпрос”От коя стая сте?”
В Нона също е било така Simple Smile Обаче служители бяха любезни и благодариха за отговор Simple Smile

# 793
И аз не разбрах защо постоянно ни питат от коя стая сме..

# 794
  • Варна
За да може да почистят стаята докато Вие ядете, какво лошо има?
Като Ви отбеляжат че сте в столовата, значи може да отдат да почистят стаята Ви.

Общи условия

Активация на акаунт