Лято в Албена 2018 г.!

• 102 977
  • 972
  •   1
Отговори
# 795
 Ами ние не винаги ходим заедно и вчера дори мм объркал номера на стаята ни.А тази сутрин след закуска тъкмо се обличаме и мажем слънцезащитно, се чука на вратата - камериерката да почистела!Това към 9. Каза, че не видяла табела закачена на вратата да не ни безспокои, та решила да започне чистенето. А табела нямахме, каза, че ще ни остави после, още няма такава. Освен да си искам. Пак добре, че после е влизала и беше почистено, защото е имало минали години случаи в други хотели, където и не бяха влизали дори коша да изхвърлят с дни!

# 796
Е то може единият от семейството да яде, другият да спи в стаята newsm78 И нас са ни разпитвали, но не видях да говорят по радиостанция/телефон и да казват коя стая е свободна на чистачките.

# 797

Днес сутринта

# 798
  • somewhere over the rainbow
Винаги съм си мислела, че това питане за номера на стаята /и отбелязване след това/ е, за да не отидеш да ядеш втори път или пък да не си ходил вече. Сега, като се замисля, навсякъде, където сме били с изхранване, са ни питали. И в Гърция питаха.

# 799
Едва ли ще идат да чистят стаята, докато сме на вечеря. Според мен има друг смисъл, но не се сещам какъв може да е

# 800
  • София
Предполагам си водят някаква статистика, колко човека са се изхранили в дадения ден и какво количество ядене се е приготвило и изяло. В хотела записваха номер на стая, а в Грийн Форест на плажа, записваха само бройката на хората.

# 801
Понеже за първи път тази година записват номерата на стаите аз питах защо. Отговорът беше, че някои се хранели по няколко пъти. Но лично аз не вярвам това да им е проблема. Нали все пак е all inclusive. Още повече украинките/рускините не разбират добре български и записват грешни номера Simple Smile
В Златни пясъци и Св. Св. Константин и Елена от години го правят, може би тук вземат пример...

# 802
И това няма логика Simple Smile
Отделно, аз се хранех основно от нещата  които приготвят навън на плоча или скара и има случаи, в които не съм влизала вътре, където е човекът  със списъка.
По тази логика и на междинните хранения трябва да ни питат. Взимаш палачинка, записваш се и толкова.

# 803
  • София
За Мура и Гергана ме интересува има ли комари и голяма ли е блъсканицата в ресторанта ,а и храната става ли,Благодаря за отделен ото време
Привет! Опитах да ви отговоря на личното, но сте забранили получаването на съобщения, затова пиша тук:
Храната в Гергана е страхотна и разнообразна. За пиене има сокове, вкл. сок от ябълки, 100% натурален, производство на Албена. Има миринда и пр., кола и пепси няма. Има и други натурални сокове от машина, с парченца плодове - портокал и грейпфрут.

Ако имате други въпроси - казвайте. Комари, ние като бяхме, нямаше.

Това за питането в стаята много ни учудваше. Най-накрая ние питахме защо е тая досадна статитистика, отговорът беше, че г-н Станев така е наредил във всички хотели да бъде.

# 804
  • There I was on a July morning
Не мога да си представя, как след една обилна закуска/обяд/вечеря ще се върна да ям още веднъж, къде ще го побера това ядене? Smiley

# 805
  • Северо=Западналия край

Бурно море, червен флаг. Днес няма да се къпем явно.......

# 806
На кой плаж си /видях 14 пост/. Ние сме при 22. Къпем се на брега Grinning

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 11:59 от bibim

# 807
  • Северо=Западналия край
До 14 пост, плажа на ралиците и Добруджа

# 808
  • БГ
Същата беше и ситуацията на 6-ти пост. Дано утре се поуспокои морето, но вятъра/морския бриз нека си останат - хем е по-поносимо в тези жеги, хем прогони комарите. Wink
За паркирането - снощи се разходихме до Гергана, след бариерата пред х-л Мура е ясно - нищо, освен шатълите не може да премине, но преди това, на паркинга откъм резервата, нямаше свободно място, кола до кола, повечето румънски.
Открихме и безплатния паркинг - малък и неохраняем, но пък пълен, много удобен за ползващите Вили Магнолия.

# 809
  • БГ
Същата беше и ситуацията на 6-ти пост. Дано утре се поуспокои морето, но вятъра/морския бриз нека си останат - хем е по-поносимо в тези жеги, хем прогони комарите. Wink
За паркирането - снощи се разходихме до Гергана, след бариерата пред х-л Мура е ясно - нищо, освен шатълите не може да премине, но преди това, на паркинга откъм резервата, нямаше свободно място, кола до кола, повечето румънски.
Открихме и безплатния паркинг - малък и неохраняем, но пък пълен, много удобен за ползващите Вили Магнолия.

Да си се допиша с днешна дата. Wink
Слънчево и топло. Морето си е бурно, флага си е червен, спасителите не спират да свирят.
Снощи имаше концерт на Акага, явно си е станало традиция - и миналата година присъствахме на такъв.
Паркирането около хотелите в горската част си е като миналата година - пълни паркинги, коли в редица до тротоара, на места дори върху него, в гората до Магнолия (нерегламентиран паркинг) също не видях свободно място?! Паркингът на Автогарата също беше пълен, но най-странно ми се стори паркирането извън оградата на комплекса в посока Балчик, от двете страни на пътя.
За желаещите да пробват/ползват безплатния паркинг - след кръговото за к-кса има бензиностанция, следват 4-5 големи заключени с вериги порти и чак тогава е входа за него.

Общи условия

Активация на акаунт