Мартенчета 2018

• 74 784
  • 466
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте.. моя мъник получи нещо като лишейчета на коремчето в една права линия точно над памперса. Първо си мислех че е от него но няма как пада се поне 1см по нагоре. Също и пъпчици по гърдите и малко на гърба. Някой да знае от какво може да е това. Възможно ли е от жегите да е станало но пък спи само по боди с къс ръкав а през деня през повечето време е по памперс.

# 121
Пъпчиците, ако са дребни, релефни, близо една до друга и червени е от претопляне. Тези лишеи са притеснителни, може да е алергия, може да е дерматит, не се знае, консултира ли се с лекар, най-добре той да погледне? Каква козметика ползваш, наскоро сменяла ли си я?

# 122
Тези на гърба са така но няма как по съблечен от това :/ Ползвам на мустела и обсулютно нищо не съм сменяла , пера отделно и гладя. Преди около 2 дена се получи това и не съм ходила на лекар. Сега намазах с лечебния крем на мустела и да видим до понеделник ако не се оправи ще ходя... Sad

# 123
Аз съм чела, че много майки се оплакват от Мустела и бебетата им получили алергия, даже атопичен дерматит от нея. Ние сме с Бочко и веднъж реших да пробвам един крем за лице на Мустела, на сутринта бузките й бяха червени и с пъпчици... Е, изхвърлих всички тестери на Мустела на момента!
Не казвам, че и при вас е такъв случая, дано не е. Обади се на педиатъра си, не мажи нищо предварително. Аз като се обаждах за този обрив по бузките, моята педиатърка каза да не я мажа с нищо няколко дена да видя дали ще отмине или ще се влоши и ако се влоши да я заведа да я погледне.
А това по гърдите и гърба колко градуса е у вас? Навън като излизате как е облечено?

# 124
Попринцип мустела му помогна веднаж за бузките имаше пъпчици ... В нас си е доста горещо около 26градуса но в предвид навън 40 си е добре.. Не съм в България и няма от къде да взезма Бочко .. Тук има доста малко избор на козметики Sad

# 125
При нас се получиха червени петънца по крачетата след това изчезнаха и преминаха към ръчички и бузки , но за 30 Мин нямаше помен от тях! Заведохме го при дежурен лекар( беше в неделя) по съвет на педиатърката ни! От там ни казаха , че това е алергична реакция от дрехи , парфюм или разни тъкани! После се сетих, че покривалото на леглото ни на което беше сложен да спи беше чисто изпрано с прах, но не бебешки и след това той получи тази алергия! От тогава не давам да се прегръща много много и да се слага нито по дивани легла и т. Н в крайна сметка ние сядаме лягаме на тези места , а те са с толкова чувствителна кожа !

# 126
Относно Мустелата , тя е единствената козметика , която го предпази от пъпки особено по бузите ( много бебенца имат по бузите направо с гнойни връхчета и всички те са с Бочко ) ! Доволна съм много от Мустела , но на всяко бебе действа различна козметика !

# 127
Аз никога не го слагам на нашите чаршафи , слагам го на пелина която ползвам само а това. Може би е станало това ако е бил по памперс и сме го даржали по нас . Май ще спря да ползвам и парфюм. За бочкото имах крем за дупето който вече свърши но съм много доволна от него от олиото като беше на 10 дена само от едно мазане се обрина целия. Сега с на мустела крема тези петанца почти изнезнаха с 3 мазания.

# 128
  • София
Здравейте, първо да честитя малката радост, която е изпълнила дома ви преди около три месеца!!! Sparkling Heart Flowers Hibiscus  Имам една малка молба към вас Relaxed Както традицията повелява някоя от вече родилите от вас трябва да създаде новата тема за Термин Март 2019 в Бременност и раждане. Аз пък съм една много нетърпелива дай боже бъдеща мартенска майка с две чертички и съвсем малко закъснение (още без преглед дори) и затова се поразрових да намеря тема, но такава не открих.  Затова ви моля, ако намерите мъничко време между храненето, къпането и памперсите, разбира се и между многото гушкане и целувки, да ни съдадете една нова темичка, за да сте ни на късмет Heart Благодаря сърдечно и ви пожелавам прекрасни моменти на гордост и радост с вашите дечица!

# 129
Здравейте, първо да честитя малката радост, която е изпълнила дома ви преди около три месеца!!! Sparkling Heart Flowers Hibiscus  Имам една малка молба към вас Relaxed Както традицията повелява някоя от вече родилите от вас трябва да създаде новата тема за Термин Март 2019 в Бременност и раждане. Аз пък съм една много нетърпелива дай боже бъдеща мартенска майка с две чертички и съвсем малко закъснение (още без преглед дори) и затова се поразрових да намеря тема, но такава не открих.  Затова ви моля, ако намерите мъничко време между храненето, къпането и памперсите, разбира се и между многото гушкане и целувки, да ни съдадете една нова темичка, за да сте ни на късмет Heart Благодаря сърдечно и ви пожелавам прекрасни моменти на гордост и радост с вашите дечица!
Заповядайте;)
http://m.bg-mamma.com/?topic=1047044

# 130
  • София
Искрено благодарим, бъдете живи и здрави и много, много щастливи Flowers TulipHeart

# 131
Мили мами от кога сте решили да захранвате своите бебчета и с какво? Вслушвате ли се в препоръките на педиатъра?

# 132
Аз мисля да започна към средата на 4ти месец..  Нашия си е доста лаком и мисля че тогава ще е добре..  Педиатъра също препорача тогава.  Мисля да започна с тиквички

# 133
Аз мисля да започна към 4 месец! Знам , че сега ще получа много упреци, но храненето би е кошмар и със всеки изминал ден яде все по- малко мляко , а е гладен ! Надявам се с пюренца да оправя положението ! Страх ме е само от алергии! Нашата педиатърка препоръчва след 6 месец, защото имало вероятност да развие алергии,но не виждам как ще се случи това! От сега е мъка и се храни по30,40 Мин !

# 134
Мами, вашите бебчета как са с венците?
От два дни имаме едни бели точици и много плачем и хапем иии се лигавим !
Не вярвам да са зъбчета малки сме още , но пък и не мисля , че са гъбички...

Общи условия

Активация на акаунт