За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 62

• 47 084
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Изписаха ни в началото на февруари и след има няма седмица директно поседя навън около час, след още един ден пак час и така
 Не съм адаптирала, но под -5 не съм извеждала, все пак беше много малък. Много му харесваше на свеж въздух да спи.

# 376
Ротариксът не е задължителен, няма проблем да се откаже.

Синът ми не е имал никакви странични реакции след него.

# 377
Ротариксът не е задължителен, няма проблем да се откаже.

Синът ми не е имал никакви странични реакции след него.

Аз даже трябваше да питам моята педиатърка да ни го сложи. Simple Smile
За сега няма нищо притеснително. Да се надяваме, че така ще си остане. Просто ми беше интересно колко често има странични ефекти.

# 378
Здравейте, бебето ми е на три месеца и малко,от няколко дни постоянно започна да си лапа ръцете и доста се плюнчи,дали са ни започнали зъбите?

# 379
По този начин опознават света. И моя от тогава си ги лапа, но на 7 месеца още няма зъб

# 380
  • Плевен
Ротарикс има странични ефекти колкото всяка друга ваксина. Аз съм доволна за шест години дъщеря ми никога не е повръщала или имала разтройство. За това я дадох и на бебче

# 381
За сега си е открил само дясната ръка Joy
Като го гушнем ни облизва където, каквото свари, а ако добара кожа и засмуква Joy

# 382
Ротарикс има странични ефекти колкото всяка друга ваксина. Аз съм доволна за шест години дъщеря ми никога не е повръщала или имала разтройство. За това я дадох и на бебче

Нейните странични ефекти поне не са толкова страшни като при другите ваксини. При нас след ваксината за хепатит Б беше плач няколко дни. А е най-леко поносимата! Не знам как ще бъде с другите Confused
Де да можеше всички ваксини да са през устата като Ротарикса.

# 383
  • Стара Загора
Как я мериш ти? На вашия кантар с тебе или?

Да, точно така Grinning сега със сигурност знам, че е грешен кантара. Излезе 5.200 на консултацията.
Мога да ти заема везна ако искаш, ползвах я да знам колко суче. Бях я дала на една приятелка, но каза че ще ми я върне, не й е нужна вече.

# 384
Благодаря, но за сега не ми е нужна. Не искам да я меря по 3 пъти на ден и да се паникьосвам защо днес е наддала толкова малко, ако вчера е било повече, примерно. Ако ми потрябва в бъдеще, ще те имам в предвид. Simple Smile

# 385
  • София
Не си струва везна от гледна точка на майчината "паника" Simple Smile
Моят го мерех само в родилното. След това си мислех да купувам везна, но се отказах.
Имам кухненска везна и се светнах, че можех да го меря на нея Simple Smile Но не опрях до това мерене Simple Smile

Синът ми постоянно си лапаше ръцете. Имаше даже и кистичка на долният венец и бях решила, че са тръгнали зъбите. Беше на 3-4 месеца. Първият му зъб излезе на 1,1г.

# 386
  • Стара Загора
Не знам защо смятате, че само това е предназначението на тази везна, изобщо не съм гледала колко наддава. Караха ме да дохранвам, за това я купих, не за да гледам колко наддава. Теглех го преди кърмене и след кърмене да видя колко мл е изпил.

# 387
  • София
В родилното именно с тази цел мерех - преди и след кърмене.

На мен на по-късен етап ми трябваше везна. Кърмата ми беше започнала да намалява. Синът ми за месец беше качил малко на тегло и педиатърката каза "минавайте на АМ".

# 388
  • София
Сложихме Ротарикс, но само него без съчетание с друга от ваксините.
Нямаше реакции.
На синът ми не сме давали. Никога не е боледувал от стомашни вируси и тем подобни.

# 389
  • Варна
И аз не съм слагала ротарикс, първия стомашен вирус хвана тази есен на 5 години и нещо. Има и много случаи на даден ротарикс и боледуване въпреки това от стомашни вируси. За мен тая ваксина е излишна и неефективна.

Общи условия

Активация на акаунт