За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 62

• 47 050
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз препоръчвам аспиратора за прахосмукачка. Става бързо и наистина ги изсмуква. Забелязала съм, че така минава по-бързо хремата. Иначе имам и маример и един като помпичка - ефект нула. Ползвам маример при липса на прахосмукачка.

# 541
Мами от Пловдив, къде заведохте децата на нефролог?

# 542
  • Стара Загора
Това си зависи изцяло от бебето, моето посиняваше от рев при банята, никакъв сън нямаше после, той беше превъзбуден.

# 543
Мами от Пловдив, къМи де заведохте децата на нефролог?
Д-р Маркова в медицинския. Много готина лекарка. Имам й тел. Ако накой иска

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 09:59 от kokos-ka

# 544
Ползвали ли сте пелените Sleepy?

# 545
Аз лично се къпя два пъти на ден-сутрин и вечер с измиващо средство. Кожата ми е ОК. Не мога без душ, като ритуал ми е.
Синът ми го къпя всеки ден, както и измивам дупето след акане, което си е половин къпане. Винаги ползвам и за него измиващо средство. Мажа с лосион за тяло. Сега ползвам продуктите на Веледа.

# 546
Къпех и мажех с Адерма,но наскоро ходих на една лекция и ми дадоха тестери на Веледа.От тази серия.
Много меко измива и не изсушава

# 547
Ние къпем детето през ден с Мустелата,но мажа с олио на Себамед.Бебо е на три месеца и забелязвам,че от седмица му седи по-суха кожата след мазането,а преди това си седеше мекичка и гладка.Мен се мажа с кокосово масло, та мисля и него да му намажа част от тялото,да видя дали ще му понесе.
Хрема до сега сме имали веднъж и ползвах от аспираторите за уста.Някой ден когато е по-голям ще вземем и за прахосмукачка.
Да питам някой запознат ли е как седи въпроса за пътуване с бебе до Гърция?Някакви документи носят ли се?

# 548
Паспорт трябва да му извадиш. Възможно е и акта за раждане на границата да ви искат.

# 549
  • Пловдив
Да паспорт и акта за раждане - оригинал и копие.

# 550
Панадол бейби може ли да се дава в млякото?

Ние също къпем всеки ден,с Веледата,показана по-горе Simple Smile

За Гърция-задължително паспорт,едни наши познати така биха път до границата само с акта за раждане и ги върнаха

# 551
Панадол бейби може ли да се дава в млякото?
Мисля, че не. Аз съм давала един път, но директно в устата.
В упътването какво пише?

# 552
Ами не намерих информация.Дадох му директно в устата(след ваксина),но се мръщи.Та се чудих за следващия път

# 553
Паспорт трябва да му извадиш. Възможно е и акта за раждане на границата да ви искат.
+ Ако пътува само с единия родител или без родителите, нотариално заверена декларация , че родителят/родителите са съгласни да напусне страната.

# 554
Естествено, че само с акта за раждане не става. Трябва документ със снимка на бебето. Иначе може актът за раждане да е на друго бебе, а минаващото границата да е отвлечено.

Общи условия

Активация на акаунт