Ин витро с ДЯ в Биотекском, Киев

• 63 100
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имаше половин час представяне на донорските програми - с донорски яйцеклетки и митохондрии, после още половин час представяне на програмите за сурогатно майчинство - презентации и филмчета, после въпроси.

След това имаше кафе-пауза и можеше да си поговориш с тях - с координаторката за България, помощничката й и един господин, който мисля е мениджър за донорските програми.

Лично за мен около 80% от информацията беше вече позната (аз в момента чакам за втори опит, при престоя ни в Киев и двата пъти бях разпитала Виктория подробно за всякакви неща, които ме интересуват). Представянето беше насочено към нови пациенти и съм сигурна че за тях е било много полезно Simple Smile

# 661
Както е казала deli представянето на програмите беше един час, за да може да има след това време за разговори със всеки лично. Изслушаха ни, питаха някои неща и ни отговориха. Много спокойна и непринудена обстановка . Те бяха там, за да помогнат и обяснят на всеки нещата които го интересуват.Без медицински въпроси. При нашия случай казаха само, че са имали пациенти с такива проблеми.

# 662
  • и тук и там :)
Привет и от мен Flowers Hibiscus
Аз ще допълня горното и с въпросите, които ме интересуваха:
1. Може ли сама жена без партньор - Да, може.
2. Доплаща ли се към пакета за донорска сперма - Не, не се доплаща. Дали ще се ползва такава или не, то тя е включена в цената.
3. Има ли опция за осиновяване на Донорски ембриони - Не. Избираш си донор и донорка и се подготвят ембриони персонално за теб.
Раздаваха флашки с инфо (видеоклипове, друга информация и подробен ценоразпис) + флаер за 1% отстъпка.
Интересна беше темата за донорските митохондрии. - Някой пробвал ли е вече този метод?
Това е от визитката на координаторката Виктория Плотникова - biotexcom.bg@biotexcom.com; +35924932741 BG; +380634153856 UKR
Опитах се да кача файловете тук, дано се е получило Simple Smile
https://dox.abv.bg/download?id=8da474c6d8# -> линк за сваляне
Понеже не съм сигурна дали успях да ги шерна, който иска да ми пише на лично мейла си за да ви ги изпратя Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 23:29 от vel333

# 663
  • София
За митохондриалното донорство ми казаха че не е подходящо за моя случай, няма да помогне. Аз имам запазен резерв, АМХ над 1, антрални 6-10 всеки месец, спонтанна овулация, хормони в норма, ембриони АА на 5 ден. Обаче след ПИД всички са анеуплодни, тоест с по 2-3 тризомии. Годините си казват думата, аз съм на 44, от 41 насам не мога да забременея нито инвитро, нито инвиво.

# 664
  • и тук и там :)
За митохондриалното донорство ми казаха че не е подходящо за моя случай, няма да помогне. Аз имам запазен резерв, АМХ над 1, антрални 6-10 всеки месец, спонтанна овулация, хормони в норма, ембриони АА на 5 ден. Обаче след ПИД всички са анеуплодни, тоест с по 2-3 тризомии. Годините си казват думата, аз съм на 44, от 41 насам не мога да забременея нито инвитро, нито инвиво.
Хммм аз пък не се сетих да питам дали съм подходяща за митохондриално донорство. Мислех, че когато отида на място би се коментирало след като видят изследванията Neutral Face
Моето АМХ м.юни 2019 беше 0.84, на ЕЦ или лека стимулация вадя по 3-4 Я, хормони в норма, всички след ПИД небалансирани Sad И аз съм на 44г.

# 665
  • София
Така или иначе на този въпрос може да ти отговори само лекар след като ти разгледа документите и те прегледа.
Ако преценят, че при теб е подходящо - при двойния пакет предлагат първи опит с митохондрии, втори с дЯ.
При петорния - първите два с митохондрии, останалите - с дЯ.

# 666
  • Варна
Благодаря ви момичета за подадената информация!

# 667
Все по-голяма популярност набира клиниката ,намерих една статия в 24 часа https://www.24chasa.bg/Article/7948112

# 668
Здравейте, момичета! Искам да споделя,  че ние също решихме да се насочим към Биотекском и по точно донорски митохондрии! Вчера се прибрахме от първоначален преглед. Посрещнаха ни на летището , настаниха ни и на сутринта ни взеха с кола и ни закараха в клиниката за изследвания,  на другия ден беше същинския преглед! Виктория беше до нас, обясни ни всичко и отговаряше на всички наши въпроси! Докторката реши да сме по дълъг протокол и ни разясни ,че предвид хормоните и ЯР може би това е нещото което липсва на яйцеклетките и ми изписа противозачатъчни и схема за симулация след това! Аз съм на 34г. Имам 3 опита( един в България и два в Турция)! Дано съм била полезна с нещо! Приятен ден на всички и успех !!! 🤞🤞🤞

# 669
Здравейте, момичета! Искам да споделя,  че ние също решихме да се насочим към Биотекском и по точно донорски митохондрии! Вчера се прибрахме от първоначален преглед. Посрещнаха ни на летището , настаниха ни и на сутринта ни взеха с кола и ни закараха в клиниката за изследвания,  на другия ден беше същинския преглед! Виктория беше до нас, обясни ни всичко и отговаряше на всички наши въпроси! Докторката реши да сме по дълъг протокол и ни разясни ,че предвид хормоните и ЯР може би това е нещото което липсва на яйцеклетките и ми изписа противозачатъчни и схема за симулация след това! Аз съм на 34г. Имам 3 опита( един в България и два в Турция)! Дано съм била полезна с нещо! Приятен ден на всички и успех !!! 🤞🤞🤞

iovis, супер полезна информация. Първо да пожелая успешен опит и дано това да е решението за вас. Стиснати палци, лека стимулация и дано има богата реколта с прекрасни ембриончета и положителен тест - до финал!

Аз съм в много сходна ситуация (два неуспешни опита в Бг и два в Истанбул) и въпреки моята "прилична" възраст съмненията са за некачествени яйцеклетки - всичките ни ембриони окапват преди трети ден. Ще следя с огромен интерес как ще се развият нещата при теб, а и темата с митохондриалното донорство живо ме интересува.

# 670
Phoenix_fire
Дай боже! И при нас е нещо такова ! Добър отговор при стимулациите към 12-16 Я всеки път при пункция ( амх 1,4 фсх 14) , на 3ти ден 4 ембриона,  на 5ти ден 1)! Това което ни казаха като причина е лошо качество на ембриони.  Кариотипа е 
наред и при двамата! Успех и на вас желая от все сърце! Ще ви държа в течение ! Живот и здраве януари ще е симулацията...😘😘😘

# 671
  • София
Бях на срещата, доволна съм, повечето неща ги знаех, но ме интересуваше при първата среща дали е възможно да се замрази материал, който да се изполва при оплождането на ДЯ без да присъства мъжа, отговориха ми, че може, стига да няма в момента някакъв проблем със спермограмата.
Относно митохондриите, понеже за момента съм пациент на Надежда и имам още 3 замразени ембриона, надничам и в тяхната тема, та разбрах, че и там прилагали този метод, на някой ако му е полезна тази информация и не му е писнало от бг клиниките.

# 672
Здравейте! Hug Имам малко страничен въпрос към тези, които вече са ходили на първоначална консултация. В клипчето от флашката (от срещата на 30.11) казват, че трябва да имате сключен брак. Това и за донорската програма ли се отнася? Мисля, че съм чувала за такова условие за клиниките в Турция само.

# 673
  • София
За донорските програми не трябва брак.
Само за сурогатното майчинство изискват - заради документите после.

# 674
Момичета,освен паспорта изискват ли се визи за посещение ?Зная ,че не ,ама все пак да попитам .

Общи условия

Активация на акаунт